trustfundkiid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα, ειμαι 18 χρονων (και φοιτητρια) και ειμαι εμμεσα ασφαλισμενη απο την μητερα μου, ωστοσο εχω βρει δουλεια και θελουν να μου κανουν προσληψη κανονικα. Φοβαμαι μηπως αυτο εχει επιπτωσεις ως προς την γονικη ασφαλεια
trustfundkiid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, andreaspA είπε τι επιπτωσεις? θα εισαι ασφαλισμενη με τα ενσημα σου. Το λεω επειδη παιρνουμε και το επιδομα α21 και αναρωτιεμαι αν με την προσληψη μου θα διακοπει η γονικη ασφαλεια
andreaspA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, trustfundkiid είπε Το λεω επειδη παιρνουμε και το επιδομα α21 και αναρωτιεμαι αν με την προσληψη μου θα διακοπει η γονικη ασφαλεια Δεν θα το παιρνει η μανα σου το Α21 για σενα πια ουτω η αλλως. Εγινες 18. Μεχρι την ενηλικιωση ειναι το Α21 ή οσο καιρο τα παιδια πανε σχολείο.
trustfundkiid Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, andreaspA είπε Δεν θα το παιρνει η μανα σου το Α21 για σενα πια ουτω η αλλως. Εγινες 18. Μεχρι την ενηλικιωση ειναι το Α21 ή οσο καιρο τα παιδια πανε σχολείο. Εφοσον ειμαι αγαμη και σπουδαζω σε ΑΕΙ, το δικαιουμαι μεχρι να γινω 24... Ομως αυτο που με απασχολει ειναι αν θα παυσει η γονικη ασφαλεια
andreaspA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, trustfundkiid είπε Εφοσον ειμαι αγαμη και σπουδαζω σε ΑΕΙ, το δικαιουμαι μεχρι να γινω 24... Ομως αυτο που με απασχολει ειναι αν θα παυσει η γονικη ασφαλεια Μιλας για ιατρικη περιθαλψη ? Ναι. Θα παύσει. Θα εχεις περίθαλψη απο τα ενσημα που θα σου κολλαει το αφεντικό σου.
Mhdenistis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, trustfundkiid είπε Εφοσον ειμαι αγαμη και σπουδαζω σε ΑΕΙ, το δικαιουμαι μεχρι να γινω 24... Ομως αυτο που με απασχολει ειναι αν θα παυσει η γονικη ασφαλεια Σε κάθε περίπτωση την ιατρική περίθαλψη θα την έχεις, άρα γιατί αναστατώνεσαι έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα