vounisios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα φιλοι μου...Καναμε σημερα μ εναν φιλο μου τεχνικο των PC, ενα Φορματ, επανεγκατασταση των win 10, ολα καλα,αλλα διαπιστωνω οτι δεν εχω Ηχο....Μου βγαζει κατω στο Tray ενα Χ κοκκινο, σημαδι οτι δεν εχω ηχο....Το προσπαθω κατι ωρες τωρα, ομως μου βγαζει οτι το προβλημα εξακολουθει....Τα καλωδια ειναι οκ, δεν τα πειραξαμε...Δεν ξερω τι αλλο να δω μηπως & το εφτιαχνα...Θα ηθελα την βοηθεια σας.....ευχαριστω. Βαζω και μια φωτο απο το μνμ που βγαζει κατω στο tray.
nickol-us Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Προφανώς δεν έχεις βάλει (& δεν έχουν βρει τα windows μόνα τους) τους κατάλληλους drivers. Εφόσον δεν έχεις πειράξει τίποτε άλλο πέραν της επανεγκατάστασης των windows. Πήγαινε στη σελίδα κατασκευαστή της μητρικής, κατέβασε κι εγκατέστησε τους audio drivers.
vounisios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Σ ευχαριστω...ας το κανω & αυτο.
Λύση vounisios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Φιλοι μου σορρυ για την καθυστερηση της απαντησης μου...Ομως,σημερα μου εφερε τον υπολογιστη ο φιλος τεχνικος η/υ...Ειχε προβλημα η καρτα ηχου...μου εβαλε καινουργια, νεους ανεμιστηρες κλπ...ολα δουλευουν τωρα οκ...σας ευχαριστω πολυ!
nickol-us Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, vounisios είπε Φιλοι μου σορρυ για την καθυστερηση της απαντησης μου...Ομως,σημερα μου εφερε τον υπολογιστη ο φιλος τεχνικος η/υ...Ειχε προβλημα η καρτα ηχου...μου εβαλε καινουργια, νεους ανεμιστηρες κλπ...ολα δουλευουν τωρα οκ...σας ευχαριστω πολυ! Ποιά κάρτα ήχου σου έβαλε αν επιτρέπεται; Pcie ή usb; Οι ανεμιστήρες τι σχέση έχουν; Σου είπε αν η ζημιά έγινε από το φορμάτ;
vounisios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Θα το κοιταξω & θα ενημερωσω.ευχαριστω.
chris1212 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Καλησπέρα επειδή αντιμετωπίζω και εγω το ίδιο πρόβλημα τελικά ήταν η καρτα ηχου της μητρικης σου χαλασμενη;;;Έβαλα καρτα ηχου usb και παίζει οκ αλλά το ψάχνω με την ενσωματωμένη.Δεν μπορώ να κάνω update τους Realtek μου βγάζει μπλε οθόνη σφάλμα rtkhd64.sys.Τι καρτα έβαλες εσυ;Δοκίμασα και pcie από φίλο και λειτουργεί και αυτη.
tasvar Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, chris1212 είπε Καλησπέρα επειδή αντιμετωπίζω και εγω το ίδιο πρόβλημα τελικά ήταν η καρτα ηχου της μητρικης σου χαλασμενη;;;Έβαλα καρτα ηχου usb και παίζει οκ αλλά το ψάχνω με την ενσωματωμένη.Δεν μπορώ να κάνω update τους Realtek μου βγάζει μπλε οθόνη σφάλμα rtkhd64.sys.Τι καρτα έβαλες εσυ;Δοκίμασα και pcie από φίλο και λειτουργεί και αυτη. Δες εδώ μήπως βοηθήσει. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/rtkvhd64sys-driver-error-memory-integrity-core/50765c1e-62fc-4060-a080-da336f04811e Επεξ/σία 30 Ιουνίου από tasvar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα