Joshua21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 21 minutes ago, Luciddream said: Όλα κομπλέ στο τηλέφωνο ίσως αγχώθηκα χωρίς λόγο. Θα δείξει! Είμαι αισιόδοξος πάντως Δλδ? Σου είπε πως έχει ήδη βρει και νοικιάσει το επόμενο σπίτι του, και πως 31 Οκτωβρίου θα έχει ήδη μετακομίσει και θα σου παραδώσει τα κλειδιά?
Luciddream Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Joshua21 said: Δλδ? Σου είπε πως έχει ήδη βρει και νοικιάσει το επόμενο σπίτι του, και πως 31 Οκτωβρίου θα έχει ήδη μετακομίσει και θα σου παραδώσει τα κλειδιά? Δεν ξέρω που θα πάει αλλά ναι (στο 2ο κομμάτι), του είπα αν θέλει ας κάτσει και 10-15 μέρες παραπάνω αλλά μετά το χρειάζομαι, και μου ειπε ΟΚ. Δηλαδή βάλαμε μια μαξιμουμ ημερομηνία. Τώρα στην πράξη θα δούμε, έχω ελπίδες. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από Luciddream
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, Luciddream said: Ναι, του είπα αν θέλει ας κάτσει και 10-15 μέρες παραπάνω αλλά μετά το χρειάζομαι, και μου ειπε ΟΚ. Δηλαδή βάλαμε μια μαξιμουμ ημερομηνία. Τώρα στην πράξη θα δούμε, έχω ελπίδες. τα Χριστούγεννα που δε θα είσαι μέσα στο σπίτι έλα να μας ενημερώσεις στο θρεντ.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Luciddream είπε Δεν ξέρω που θα πάω αλλά ναι (στο 2ο κομμάτι), του είπα αν θέλει ας κάτσει και 10-15 μέρες παραπάνω αλλά μετά το χρειάζομαι, και μου ειπε ΟΚ. Δηλαδή βάλαμε μια μαξιμουμ ημερομηνία. Τώρα στην πράξη θα δούμε, έχω ελπίδες. Του έδωσες και άλλο περιθώριο; Καλά θα πάει αυτό! 1
Luciddream Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Just now, greekfragma said: τα Χριστούγεννα που δε θα είσαι μέσα στο σπίτι έλα να μας ενημερώσεις στο θρεντ. Εννοείται, που αλλού θα κλαίγομαι αν όχι στο insomnia 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Just now, Luciddream said: Ναι, του είπα αν θέλει ας κάτσει και 10-15 μέρες παραπάνω αλλά μετά το χρειάζομαι, και μου ειπε ΟΚ. Δηλαδή βάλαμε μια μαξιμουμ ημερομηνία. Τώρα στην πράξη θα δούμε, έχω ελπίδες. Sorry αλλά είναι αντιφατικό από τη μια να λες πως καίγεσαι και από την άλλη να του δίνεις περιθώριο χωρίς καν να το ζητήσει. Τέλος πάντων, εσύ ξέρεις. 1
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, Luciddream said: Εννοείται, που αλλού θα κλαίγομαι αν όχι στο insomnia άμα το παίρνεις έτσι και γελάς εγώ μαζί σου! να έχουμε υλικό για γιορτές που δε θα είναι απλά Παρασκευή!
Luciddream Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, Ukforthemoment said: Του έδωσες και άλλο περιθώριο; Καλά θα πάει αυτό! Εντάξει δεν θέλω να γίνω και μ@λ@κ@ς. Έχω φίλο που τον έβγαλαν νύχτα με βροχή στον δρόμο να κουβαλάει πράγματα απο σπίτι που έμενε 3 χρόνια. 2
greekfragma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, Luciddream said: Εντάξει δεν θέλω να γίνω και μ@λ@κ@ς. Έχω φίλο που τον έβγαλαν νύχτα με βροχή στον δρόμο να κουβαλάει πράγματα απο σπίτι που έμενε 3 χρόνια. στη δική σου περίπτωση δε βγάζεις νύχτα τον άλλο. 8 μήνες του έχεις κάνει έστω προφορική ενημέρωση.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Luciddream είπε Εντάξει δεν θέλω να γίνω και μ@λ@κ@ς. Έχω φίλο που τον έβγαλαν νύχτα με βροχή στον δρόμο να κουβαλάει πράγματα απο σπίτι που έμενε 3 χρόνια. Δεν ήξερε ο φίλος σου ότι έληξε το ενοικιαστήριο; Τεσπα δικό σου είναι ,ότι θέλεις το κάνεις.
Pwpwpw Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Luciddream είπε Δεν ξέρω που θα πάει αλλά ναι (στο 2ο κομμάτι), του είπα αν θέλει ας κάτσει και 10-15 μέρες παραπάνω αλλά μετά το χρειάζομαι, και μου ειπε ΟΚ. Δηλαδή βάλαμε μια μαξιμουμ ημερομηνία. Τώρα στην πράξη θα δούμε, έχω ελπίδες. 1 ώρα πριν, Luciddream είπε Εντάξει δεν θέλω να γίνω και μ@λ@κ@ς. Έχω φίλο που τον έβγαλαν νύχτα με βροχή στον δρόμο να κουβαλάει πράγματα απο σπίτι που έμενε 3 χρόνια. Απο την μια λες καιγεσαι να αδειασει το σπιτι τελος Οκτωμβριου γιατι εχεις ηδη κανονισει μαστορους για να ξεκινησει η ανακαινιση, απο την αλλη χωρις καν να στο ζητησει του λες οτι αν θες κατσε και 15 μερες παραπανω. Αυτο δειχνει οτι δεν καιγεσαι οσο ελεγες εξαρχης. Επισης απο την στιγμη που τον εχεις ενημερωσει 8 ολοκληρους μηνες πριν να ψαξει για σπιτι επειδη μετα την ληξη του τρεχων συμβολαιου δεν θα γινει ανανεωση, σε περιπτωση που στην ληξη του συμβολαιου 8 μηνες μετα το σπιτι δεν ειναι αδειο, οντως καποιος ειναι μ@λ@κ@ς, σιγουρα οχι εσυ... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Luciddream Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά, καίγομαι να μπω μέσα στον Νοέμβριο. Να κάνω αγορές κτλπ. Τι 1η τι 15 θα τα προλάβω. Θα πάω αρχές Νοεμβρίου να κλείσω κρεβάτι / στρώμα. Θα προλάβω την βδομάδα του Black Friday που όλο και κάτι θα παίξει. Εντάξει θα βγει η άκρη και θα είμαστε και οι δύο χαρούμενοι πιστεύω. Είχα αγχωθεί γιατί ήθελε να κάτσει μέχρι τέλος του χρόνου. Δεν έχω αγοράσει τίποτα φέτος κάνω οικονομίες για να πάρω καλά πράγματα για το σπίτι, δεν ήθελα να μου σκάσει και καμια εφορία απο πάνω επειδή δεν έκανα έξοδα. Αυτά! Νεότερα τον επόμενο μήνα
Luciddream Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Για την ιστορία όλα πήγαν καλά. Το σπίτι βέβαια θέλει πολύ δουλειά τώρα οπότε ξεκινάω φουλ συνεργεία / μάστορες κτλπ μπας και προλάβω Χριστούγεννα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα