stratos789 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν έχει ο πατέρας μου μαζί με την μάνα μου ένα αμάξι με συνιδιοκτησία. Το οποίο θέλουμε να το μεταβιβάσουμε στον καινούργιο αγοραστή. Το πρόβλημα είναι πως δεν με αφήνει να κάνω την μεταβίβαση ηλεκτρονικά από το taxisnet του πατέρα μου η της μάνας μου, γιατί δεν υπάρχει 100% κυριότητα σε έναν από τους δυο. Μπορώ κάπως να κανω ηλεκτρονικά την κυριοτητα 100% σε έναν από τους δυο, και μετα να κανω την μεταβίβαση ηλεκτρονικά, η πρέπει να παω σε κάποιο κεπ η στο υπουργείο και να κάνουν εκείνοι την διαδικασία? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Όχι δεν γίνεται όταν υπάρχουν παραπάνω από ένα ιδιοκτήτη ηλεκτρονικά. Ξέχασε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Άρα πρέπει να πάω στο υπουργείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, stratos789 είπε Άρα πρέπει να πάω στο υπουργείο? Ναι ή σε ΚΕΠ και οι δύο ή ο ένας με εξουσιοδότηση από τον άλλον για την πώληση. Θα πρότεινα υπουργείο για άμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, stratos789 said: Άρα πρέπει να πάω στο υπουργείο? Οι γονείς πρέπει να πάνε, εσύ μόνο αν σε εξουσιοδοτήσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Οι γονείς πρέπει να πάνε, εσύ μόνο αν σε εξουσιοδοτήσουν. Αυτό εννοούσα όταν έγραψα να πάνε και οι δύο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos789 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά,από Δευτέρα θα το κοιτάξω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα