sam sam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ με cosmote, άλλος ένας σε Cosmote καθώς και ένας τρίτος με wind δεν λαμβάνουμε τα otp από την εθνική τράπεζα. Όχι όλα τα otp αλλά μόνο αυτά με τον έξτρα κωδικό (που έβαλαν από τον Σεπτέμβριο). Υπάρχει κανένας άλλος/η με το ίδιο προβλήματα; Μου λένε πως από αυτούς φεύγουν και πως φταίει η εταιρεία τηλεπικοινωνιών, όμως το ίδιο γίνεται και σε άλλη εταιρεία και σε άλλους χρήστες. Τα otp που είναι π.χ. για συναλλαγές έρχονται κανονικά. Επίσης δεν είναι (τα sms) στα ανεπιθύμητα.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sam sam είπε αλλά μόνο αυτά με τον έξτρα κωδικό Ποιος έξτρα κωδικος, του χιλιάρικου Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από NikosKallithea 1
acomaedo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Στέλνει έξτρα κωδικό πάνω από χιλιάρικο ή ζητά το έξτρα password?
sam sam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Για πάνω από 1000 ζητάει εχτρα password, το οποίο δεν θυμάμαι και για ανάκτηση στέλνει otp το οποίο δεν έρχεται ποτέ. Όμως για ανάκτηση κωδικού π.χ. για το internet banking έρχεται κανονικά.
acomaedo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Πάνε από κατάστημα να σε εξυπηρετήσουν
dkomna Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) @sam sam Πώς έλυσες τελικά το θέμα; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... Για κάποιον άλλο στο μέλλον: κοιτώντας καλύτερα, είχαν πάει κατευθείαν στα ανεπιθύμητα τα αντίστοιχα SMS. Τα υπόλοιπα OTP έρχονταν επειδή ήταν Viber. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2024 από dkomna
ss42ss Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2024 Αν έχετε android κοιτάξτε στα σπαμ των μηνυμάτων σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα