Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gorge18 είπε

Απο μια γρηγορη ματια στον χαρτη επιλεξιμοτητας καταλαβα οτι δεν θα εχω οπτικη τουλάχιστον μεχρι το 26...

Δεν εχω και παιδια για να πω οτι ισως δουν αυτα την οπτικη..

Συμπάσχω ούτε και εγώ θα έχω ημαρτον....

• Sad 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Thresh είπε

Στην πράξη όχι, αφού θα συνδέονται ασύρματα με τον διαχειριστή δικτύου.

σε εμας στην ανω γλυφαδα ηρθε η δεη και εβαλε σε ολη την περιοχη οπτικες ινες εναεριες απο κολονα σε κολονα ΔΕΗ και εκανε (και ακομα κανει δεν τελειωσαν) εγκατασταση ενα κουτι τερματισμου οπως της cosmote για οπτικες. η εργολαβοι που ηρθαν μας ειπαν ειναι για καινουργιους μετρητες  οπου θα αλλαχτουν συντομα.

η εγκατασταση μοιαζει παρομοια οπως της cosmote.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mitsos044 είπε

Είμαι ενοικιαστής σε πολυκατοικία όπου ο ιδιοκτήτης  (ένας είναι, 80 ετών) δεν επιτρέπει την εγκατάσταση οπτικών ινών.

Τώρα θα γίνει υποχρεωτικό ?

Απειλησε τον οτι θα σηκωθεις να φυγεις χωρις να πληρωσεις τιποτα, να δεις πως στρωνει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, johnfree said:

η εργολαβοι που ηρθαν μας ειπαν ειναι για καινουργιους μετρητες  οπου θα αλλαχτουν συντομα.

Μετρητές κατανάλωση ρεύματος? Όσοι έχουμε ήδη τους καινούριους ξέρουμε ότι η επικοινωνία τους με τον ΔΕΔΔΗΕ θα γίνεται μέσω SIM.

Δημοσ.

οι μετρητές ενέργειας έχουν πολλούς τρόπους ασύρματης και ενσύρματης σύνδεσης ανάλογα με το module επικοινωνίας που θα έχουν

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nchatz είπε

με τα κτίρια δημόσιου τομέα να εξαιρούνται από το πρόγραμμα.

τέλεια, με τα 10mbps θα πάμε μέχρι και το 2030

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, futureal said:

τέλεια, με τα 10mbps θα πάμε μέχρι και το 2030

Τα κτίρια του δημόσιου τομέα δεν καλύπτονται από το GPON των παρόχων για να χρειάζονται κάποια επιδότηση.

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι απλα δε χρειαζεται επιδοτηση αν ειχαμε διαλεξει ενα αλλον δρομο που ακομα και τωρα θα μπορουσε να γινει. 1 οπου υπαρχει vdsl καμπινα υποχρεωτικως μεταβαση σ αυτη.οπου υπαρχει ftth υποχρεωτικως σ αυτη.Δε υπαρχουν εμπορικες κ μη εμπορικες περιοχες ολη η χωρα θα αποκτησει οπτικες ινες.Καταργηση adsl και vdsl διοτι ολη η χωρα θα αποκτησει ftth.Φανταστειτε εχουμε μια καμπινα ftth χωρητικοτητας 300 θεσεων για να εχουν συνδεση 25 ετσι δε γινεται δουλεια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ δείχνει πως δουλεύουν οι έξυπνοι μετρητές ρεύματος στην Αγγλία και για τους οποίους εξεγέρθηκαν στην Γαλλία μέχρι να γίνει προαιρετική η εγκατάσταση τους.

Στη Αγγλία αν δεν πληρώσεις ένα λογαριασμό ρεύματος ακόμη και αν είσαι μακροχρόνια άνεργος μετά θα πρέπει να προπληρώνεις τους λογαριασμούς σου ρεύματος σαν να είναι καρτοκινητή. Πας στο περίπτερο και φορτίζεις την κάρτα του μετρητή ρεύματος με είκοσι λίρες όπως δείχνει το βίντεο για να την βγάλεις τις επόμενες μέρες.

Στη Αγγλία ακόμα και για όσους έχουν δουλειά ισχύει το Heat or Eat αφού ο μισθός σου δεν φτάνει και για τα δύο.Στη αρχή του βίντεο δείχνει διαμαρτυρία πολιτών που ζητούν την επανακρατικοποίηση της εταιρείας ρεύματος της πρώην ΔΕΗ Αγγλίας δηλαδή.

Επεξ/σία από Aprile
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως το βλέπω όσο πάμε,βλέπουμε πιο "έξυπνα" αντικείμενα και πιο ηλίθιους ανθρώπους........

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
Στις 1/10/2023 στις 12:02 ΜΜ, Thresh είπε

Μετρητές κατανάλωση ρεύματος? Όσοι έχουμε ήδη τους καινούριους ξέρουμε ότι η επικοινωνία τους με τον ΔΕΔΔΗΕ θα γίνεται μέσω SIM.

Πως είναι ο καινούργιος που αναφέρεις; Αν δεν έχω ήδη μοντέλο με δυνατότητες smart επικοινωνίας, μπορώ να αιτηθώ στον πάροχο (ΔΕΗ) ;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, gousias said:

Πως είναι ο καινούργιος που αναφέρεις; Αν δεν έχω ήδη μοντέλο με δυνατότητες smart επικοινωνίας, μπορώ να αιτηθώ στον πάροχο (ΔΕΗ) ;

Όλοι οι ψηφιακοί που βάζουν τα τελευταία χρόνια υποτίθεται ότι μπορούν να δεχτούν module για επικοινωνία.

Δημοσ.
Στις 2/10/2023 στις 6:06 ΠΜ, Aprile είπε

Εδώ δείχνει πως δουλεύουν οι έξυπνοι μετρητές ρεύματος στην Αγγλία και για τους οποίους εξεγέρθηκαν στην Γαλλία μέχρι να γίνει προαιρετική η εγκατάσταση τους.

Στη Αγγλία αν δεν πληρώσεις ένα λογαριασμό ρεύματος ακόμη και αν είσαι μακροχρόνια άνεργος μετά θα πρέπει να προπληρώνεις τους λογαριασμούς σου ρεύματος σαν να είναι καρτοκινητή. Πας στο περίπτερο και φορτίζεις την κάρτα του μετρητή ρεύματος με είκοσι λίρες όπως δείχνει το βίντεο για να την βγάλεις τις επόμενες μέρες.

Στη Αγγλία ακόμα και για όσους έχουν δουλειά ισχύει το Heat or Eat αφού ο μισθός σου δεν φτάνει και για τα δύο.Στη αρχή του βίντεο δείχνει διαμαρτυρία πολιτών που ζητούν την επαναστατική ποίηση της εταιρείας ρεύματος της πρώην ΔΕΗ Αγγλίας δηλαδή.

το πρωτο που σκεφτηκα ηταν αυτο απο ποτε οι κλεφτες που μπαινουν στην βουλη με 2 σακακια και βγαινουν με 60 ακινητα ο καθενας νοιαζονται για το καλο μας, ευχαριστω αλλα εγω δε θα παρω, παντως ειναι ωραιο πειραμα το σκεφτηκαν μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...