Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο μια γρηγορη ματια στον χαρτη επιλεξιμοτητας καταλαβα οτι δεν θα εχω οπτικη τουλάχιστον μεχρι το 26...

Δεν εχω και παιδια για να πω οτι ισως δουν αυτα την οπτικη..

Επεξ/σία από gorge18
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε έλεγχο που έκανα εντόπισα το σπίτι μου και μάλιστα έχει εμφανίσει και κόκκινο κυκλάκι (είναι σε κόκκινο "συννεφάκι" ολόκληρη η περιοχή), μονοκατοικία 2 ορόφων - υπάρχουν και άλλες μονοκατοικίες στη περιοχή 2-3ων και πολυκατοικίες με την νέα καμπίνα του ΟΤΕ οπτικών ινών (η οποία εγκαταστάθηκε τον Μάιο αφότου σκαψανε όλη την περιοχή και έσκαψαν τα καναλακια έξω απ' κάθε σπίτι) να βρίσκεται στα 50-60μετρα από εμένα 

Ουσιαστικά με την αίτηση αυτή παίρνουμε κάποια επιδότηση για να γίνει η εγκατάσταση+βάζουμε και κάποια χρήματα εμείς; Να το επιχειρήσω ή απλά να επικοινωνήσω πρώτα με τον ΟΤΕ; Μιας και ενδιαφέρομαι (μιας και είναι μονοπώλιο εκτός κέντρου στη Κέρκυρα) για να μείνω στον ΟΤΕ με 300αρα γραμμή ( τώρα έχω 50αρα αλλά λόγω σκατενιας σάπιας καλωδίωσης με έχουν κλειδώσει στα 30 - ενώ έπιανα μαξ 47 από εξωτερική μέτρηση).

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Σε έλεγχο που έκανα εντόπισα το σπίτι μου και μάλιστα έχει εμφανίσει και κόκκινο κυκλάκι (είναι σε κόκκινο "συννεφάκι" ολόκληρη η περιοχή), μονοκατοικία 2 ορόφων - υπάρχουν και άλλες μονοκατοικίες στη περιοχή 2-3ων και πολυκατοικίες με την νέα καμπίνα του ΟΤΕ οπτικών ινών (η οποία εγκαταστάθηκε τον Μάιο αφότου σκαψανε όλη την περιοχή και έσκαψαν τα καναλακια έξω απ' κάθε σπίτι) να βρίσκεται στα 50-60μετρα από εμένα 

Ουσιαστικά με την αίτηση αυτή παίρνουμε κάποια επιδότηση για να γίνει η εγκατάσταση+βάζουμε και κάποια χρήματα εμείς; Να το επιχειρήσω ή απλά να επικοινωνήσω πρώτα με τον ΟΤΕ; Μιας και ενδιαφέρομαι (μιας και είναι μονοπώλιο εκτός κέντρου στη Κέρκυρα) για να μείνω στον ΟΤΕ με 300αρα γραμμή ( τώρα έχω 50αρα αλλά λόγω σκατενιας σάπιας καλωδίωσης με έχουν κλειδώσει στα 30 - ενώ έπιανα μαξ 47 από εξωτερική μέτρηση).

σε ποια σελιδα εκανες αυτο τον ελεγχο?

Δημοσ.
3 minutes ago, basilis_k6 said:

σε ποια σελιδα εκανες αυτο τον ελεγχο?

Από το link του άρθρου.

Κλικ δεξιά "Έλεγχος Επιλεξιμότητας Κτιρίου", στο κουτάκι αριστερά γράφεις την διεύθυνση σου και εντοπίζεις την οικία.Screenshot_2023-09-30-20-54-48-099_com.android.chrome-edit.jpg.2ef54e25a73eb0df3e87ce518eb51b47.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Από το link του άρθρου.

Κλικ δεξιά "Έλεγχος Επιλεξιμότητας Κτιρίου", στο κουτάκι αριστερά γράφεις την διεύθυνση σου και εντοπίζεις την οικία.

επειδη στην περιοχη μου περνανε τωρα οπτικες και ξερω ακριβως ποιο σπιτι εχει και ποιο θα παρει αυριο η μεθαυριο μπορω να πω οτι ειναι πολυ ενημερωμενο το σαιτ. κυριολεκτικα εχει ενα δρομο που περασαν οπτικες ΧΘΕΣ. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, 7nisiotis said:

Να το επιχειρήσω ή απλά να επικοινωνήσω πρώτα με τον ΟΤΕ;

Αν δεν κάνω λάθος, παίρνεις τηλεφωνο τον εγκαταστάτη, έρχεται, κάνει την αυτοψία, σου βγάζει προσφορά κι αν θες προχωράς κι ενεργοποιεί αυτός το voucher.

Δημοσ.

Μια χαρά είμαι με την κατοστάρα μου. Δεν θα πάρω.

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα με πηραν τηλ για να βαλουν την οπτικη απο το μαυρο κουτακι του πεζοδρομίου μεχρι και τον κεντρικο κατανεμητη. Εχω κλεισει ραντεβου την Τεταρτη.Δεν μου ειπαν οτι θα πληρωσω κατι. Παιζει να αρχισαν χρεωσεις ηδη;

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, spocky said:

Παιζει να αρχισαν χρεωσεις ηδη;

Nope, ούτε έχει ανακοινωθεί κάτι, ούτε φήμες, μόνο υποθέσεις...

• Thanks 1
Δημοσ.

αυτή η διασύνδεση των μετρητών ρεύματος δηλαδή τι είναι ακριβώς και τι θα ωφελήσει σε σύγκριση με τους ήδη μετρητές ρεύματος που έχουμε τώρα?

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, chek2fire said:

αυτή η διασύνδεση των μετρητών ρεύματος δηλαδή τι είναι ακριβώς και τι θα ωφελήσει σε σύγκριση με τους ήδη μετρητές ρεύματος που έχουμε τώρα?

Με τους παλιούς, αναλογικούς, τίποτα. Με τους νέους smart, πάλι λογικά τίποτα γιατί θα παίζουν ασύρματα νομίζω. 😛

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Με τους παλιούς, αναλογικούς, τίποτα. Με τους νέους smart, πάλι λογικά τίποτα γιατί θα παίζουν ασύρματα νομίζω. 😛

δηλαδή είναι για εγκατάσταση των υποδομών για διασύνδεση μελλοντικά των νέων ψηφιακών μετρητών ρεύματος?

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, chek2fire said:

δηλαδή είναι για εγκατάσταση των υποδομών για διασύνδεση μελλοντικά των νέων ψηφιακών μετρητών ρεύματος?

Στην πράξη όχι, αφού θα συνδέονται ασύρματα με τον διαχειριστή δικτύου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...