Προς το περιεχόμενο

[Οθόνες Η/Υ] HP OMEN 32q 31,5" QHD 279,00 ευρώ - HP Omen 34C Ultrawide 34" 389,00 ευρώ @ Πλαίσιο

Armoral

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, comfuzio είπε

έχεις link για να ρίξω μια ματιά;

Πρέπει να ήταν αυτή. Ήταν στο προηγούμενο Crazy Sundays.

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 30/9/2023 στις 9:01 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Killer deal ήταν (πριν 2 εβδομάδες περίπου) η Hp 27Q στα 179€ (27αρι, IPS, 2560Χ1440, 165Hz)

Τώρα και η 32αρα τρώγεται μιας και σε αυτά τα χρήματα τσιμπάς IPS και όχι VA με τα όποια αρνητικά του, για όποιους παίζουν σε πιο ανταγωνιστικές καταστάσεις περισσότερο mp. 

Στο Skroutz την 27Q την γραφει TN Panel

Βαλε και την 27αρα που την εχει οριακα σε προσφορα στα 249 ευρω.

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/hp-monitor-27-omen-27q-qhd_4288335

την 32αρα την πηρα στην προηγουμενη προσφορα του πλαισιου στην ιδια τιμη.

ειναι εξαιρετικη. Το μονο που με προβληματιζει λιγο στο αν θα την κρατησω, ειναι οτι για ψυχολογικους λογους θα ηθελα 4k σε αυτο το μεγεθος και ας ηταν και 60hz και νομιζω θα κουμπωνε καλυτερα και με κονσολα ετσι (αν και πλεον υποστηριζουν και 1440p κανονικα, απλα θεωρω οτι τα games τους φτιαχνονται optimized για 4k@60).

Παντως σε καμια περιπτωση δεν βλεπω πιξελιασμα που το φοβομουνα λιγο, το pixel density ειναι μια χαρα, ειναι ιδιο με 24αρα 1080p. Αλλα ΟΚ σημερα ισως περιμενει κανεις και λιγο πιο dense εικονα (αν και 39 ετων με οποια μυωπια δε νομιζω να εβλεπα πρακτικη διαφορα, γιαυτο λεω πιο πολυ για ψυχολογικους λογους θα ηθελα την 4k)

Παιδιά αλήθεια επειδή κάποια στιγμή θέλω και εγώ να πάω σε 32  με έχει προβληματίσει αυτο για το 2κ.
αν την βάλω δίπλα με με 27αρα full hd που έχω θα είναι οκ πιστεύετε?

8 minutes ago, modechristo_13 said:

Παιδιά αλήθεια επειδή κάποια στιγμή θέλω και εγώ να πάω σε 32  με έχει προβληματίσει αυτο για το 2κ.
αν την βάλω δίπλα με με 27αρα full hd που έχω θα είναι οκ πιστεύετε?

θα εισαι καλυτερα! 
το 27αρα 1080 το βρισκω τραγικο σε density να σου πω την αληθεια, πιστευω οτι αμα πας σε 32 1440p θα σου αρεσει πολυ!

5 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

θα εισαι καλυτερα! 
το 27αρα 1080 το βρισκω τραγικο σε density να σου πω την αληθεια, πιστευω οτι αμα πας σε 32 1440p θα σου αρεσει πολυ!

βασικά το πλάνο είναι να μπει vertical το 27αρι 1080p monitor και ακριβώς δίπλα το 32άρι 2κ οριζόντια.

είμαι οκ για την ώρα με το 27αρη σε 1080p για δουλειά γραφέιου που κυριως κάνω το έχω και σε γραφείο 80 εκατοστών πλάτους οπότε δεν την έχω πολύ κοντά μου.

10 ώρες πριν, Armoral είπε

Αχ την ήθελα να την κάνω σετσοι με την μονάδα HP που έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφορά ΤΕΛΟΣ στο Πλαίσιο. Την πήγε στα 399€.

Στο Public έχει ακόμα 279€ αλλά χωρίς άμεση διαθεσιμότητα.

Επεξ/σία από vasilis_ts
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...