Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 30/09/2023 at 14:27, Nabuko said:

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα.

Αν και υποψιάζομαι ότι το αποφεύγεις γιατί φοβάσαι ότι είναι για να σε ενημερώσουν για καμιά εφορευτική επιτροπή 😄

Αλληλουια  τα μελη της εφορευτικης επιτροπης θα αμοιβονται με 40€ 

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, vampira said:

Φίλε μου μιλάς για Πάτρα λες και είναι δεδομένο, μιλάω για Αθήνα που μένει η μισή Ελλάδα, να σου πω και τα υπόλοιπα προθέματα που είχε η hol για να το καλύψουμε..έλεος. Το 2019 που πήρες το 3 από vf, από hol το πήρες. Και το 2007 το πήρες από Αττικές Τηλεπικοινωνίες όχι από hol κ για αυτό πήρες 2661.

Φίλε μου τίποτα δεν είναι δεδομένο, δεν φταίω εγώ που ενώ μίλησα αόριστα εσύ κατάλαβες ότι μιλούσα για Αττική (και όχι Αθήνα, στην Αττική μένει σχεδόν η μισή Ελλάδα), όπως λέει και το αρχαίο πλέον ρητό Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Επίσης δεν ξέρω καν τι είναι οι "Αττικές Τηλεπικοινωνίες" και ούτε με ενδιαφέρει, εγώ έκανα συμβόλαια με την vf και με τη hol και πήρα τα συγκεκριμένα ψηφία, αν είχα κάνει με άλλες εταιρείες πιθανότατα να είχα πάρει διαφορετικά.

5 hours ago, vampira said:

Αν δεν σε ενδιαφέρουν μην τα διαβάζεις. Γενικές πληροφορίες είναι, μπορείς να το προσπεράσεις.

Αν πράγματι ήταν γενικές πληροφορίες όπως λες τότε δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να τις γράψεις απαντώντας σε μένα, και εσύ θα μπορούσες να προσπεράσεις, είναι προφανές πως ο λόγος που απάντησες σε μένα ήταν για να επισημάνεις κάτι για το οποίο - νόμιζες ότι - είχα κάνει λάθος.

Καλή σου μέρα.

Δημοσ.

Από περιέργεια, είναι εφικτή η μεταφορά σταθερού τηλεφωνικού αριθμού από μία πόλη σε μία άλλη;

Δηλαδή, να πάω Αλεξανδρούπολη και να διατηρήσω τηλ.αριθμό 210-1234567;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, csontheline είπε

Από περιέργεια, είναι εφικτή η μεταφορά σταθερού τηλεφωνικού αριθμού από μία πόλη σε μία άλλη;

Όχι δεν είναι εφικτή,  γιατί αλλάζει ο γεωγραφικός αριθμός

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, csontheline said:

Σε πάροχο σταθερής όχι, αλλά μπορείς να κάνεις το νούμερο σου voip αφού δηλώσεις πως θα δουλεύει στην περιοχή που θα πρέπει να είναι   και μετά .......  μπορεί να ξεχάσεις να δηλώσεις την μετακόμιση

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sdikr είπε

Σε πάροχο σταθερής όχι, αλλά μπορείς να κάνεις το νούμερο σου voip αφού δηλώσεις πως θα δουλεύει στην περιοχή που θα πρέπει να είναι   και μετά .......  μπορεί να ξεχάσεις να δηλώσεις την μετακόμιση

Στην περίπτωση αυτή, αν καλέσει αριθμό επείγουσας ανάγκης, 100/166 κλπ θα συνδεθεί στο τηλεφωνικό κέντρο της πόλης που υποτίθεται ότι λειτουργεί ο αριθμός.. Και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες αλλά αυτές δεν είναι σοβαρές.

Δημοσ.
1 hour ago, vampira said:

Στην περίπτωση αυτή, αν καλέσει αριθμό επείγουσας ανάγκης, 100/166 κλπ θα συνδεθεί στο τηλεφωνικό κέντρο της πόλης που υποτίθεται ότι λειτουργεί ο αριθμός.. Και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες αλλά αυτές δεν είναι σοβαρές.

Ναι είναι πράγματα που θα ενημερωθεί όταν πάει να κάνει την συγκεκριμένη διαδικασία,  όπως θα ενημερωθεί οτι δεν πρέπει να λειτουργεί το νούμερο εκτός γεωγραφικής περιοχής 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...