@zouve@ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) γεια χαρά έχω ένα kia picanto 1.1 (2004) με λάστιχο 165/60R14 και θέλω να τα αλλάξω αλλά επειδή είναι ακριβά και δεν βρίσκω επιλογές μπορώ να σε 155/65R14 θα έχω θέμα; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από @zouve@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 λογικά εχεις ζάντα 5Jx14 ET46 αν δεν κάνω λάθος δεν χει κάτι κοντινό χωρίς να αλλαξει γεωμετρία (ύψος) μετά πας 165/65R14 που έχει μια απόκλιση και δεν ξέρω καν αν χωράει φυσιολογικά στον θολο να έλεγες 185/55/15 πχ που ειναι eco λάστιχα σε καποια αμαξια και θες να πας σε κάτι ποιο κοινό χωρίς καποιες αλλαγές ναι εύκολα πας στο 195/50/15 που έχει διαφορα +-/1,1 1,2% το αμαξι σου παιρνει απο μαμα και 13 ζαντες μπας και βρεις κάπου μεταχ να πάρεις ολα και τελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Eίναι μικρή η διαφορά ,κάτω απο 3% που λένε είναι το "όριο" https://tiresize.com/calculator/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Τις παρακάτω διαστάσεις επιτρέπει η μαμα.Δες σε ποια διάταση θα βρεις τα πιο οικονομικά ελαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, jmmys είπε Τις παρακάτω διαστάσεις επιτρέπει η μαμα.Δες σε ποια διάταση θα βρεις τα πιο οικονομικά ελαστικά. αν ειναι να αλλάξω και ζάντες χαιρετίσματα ..... το αμάξι ειναι 20ετίας ..... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από @zouve@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Στις 30/9/2023 στις 10:36 ΠΜ, @zouve@ είπε γεια χαρά έχω ένα kia picanto 1.1 (2004) με λάστιχο 165/60R14 και θέλω να τα αλλάξω αλλά επειδή είναι ακριβά και δεν βρίσκω επιλογές μπορώ να σε 155/65R14 θα έχω θέμα; Τι θα παθει? η υγεια του? Βαλτα! δεν προκειται να δεις καμια διαφορα σε τετοιο αμαξι, εκτος απο την διαφορα της τιμης στην τσεπη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 τελικά οι παρακάτω ειναι οι επιλογές μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 5 minutes ago, @zouve@ said: τελικά οι παρακάτω ειναι οι επιλογές μου Οι επιλογές σου είναι οι εναλλακτικές διαστάσεις που προτείνει ο κατασκευαστής, αυτό που δείχνεις είναι απλά η λίστα ελαστικών που μπορεί να μπει σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος ζάντας. Τώρα αν θες ντε και καλά να αλλάξεις τη διάσταση με κάποια άλλη πέραν της προβλεπόμενης, τουλάχιστον προσπάθησε η διάμετρος του νέου ελλαστικού να μην έχει διαφορά στη διάμετρο πάνω από 3% σε σχέση με την παλιά. Αυτό βέβαια δεν είναι κάποια οδηγία, πιο πολύ φήμη είναι. Το 155/65R14 είναι μόλις 0,5% μεγαλύτερη διάμετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 δυστυχώς δεν δινει κάποια εναλλακτική με τη ζάντα που φοράω από ότι κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 29 λεπτά πριν, @zouve@ είπε δυστυχώς δεν δινει κάποια εναλλακτική με τη ζάντα που φοράω από ότι κατάλαβα Πόσο κάνουν τα λάστιχα που θέλεις να βάλεις.. Πόσο ακριβά είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, @zouve@ είπε δυστυχώς δεν δινει κάποια εναλλακτική με τη ζάντα που φοράω από ότι κατάλαβα Η λύση είναι η διάσταση που έβαλες στο πρώτο ποστ , 155/65R14 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, takoulou είπε Πόσο κάνουν τα λάστιχα που θέλεις να βάλεις.. Πόσο ακριβά είναι; φοράω Uniroyal rain expert 3 και για να βάλω πάλι Uniroyal μου ζητάνε 340e Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από @zouve@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, @zouve@ είπε φοράω Uniroyal rain expert 3 και για να βάλω πάλι Uniroyal μου ζητάνε 340e Εντάξει μια χαρά είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα