ethereum Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) δεν θέλω youtube music , υπάρχουν και αλλού podcastιές που κάνουν podcast Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από ethereum
D___G Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Η Google έχει πολύ καλές εφαρμογές, αλλά τις παρατάει πιο εύκολα από όλες τις άλλες εταιρίες
Kostasspil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Εμαθα πριν κανα 2μηνο οτι υπαρχει αυτη η εφαρμογη και λεω "μλκια κανω που πληρωνω spotify". Tελικα δεν εκανα μλκια
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Παρέα με το google+ και διάφορα άλλα. Έλα και ένας παπάς για το μνημόσυνο.
killer76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καποια στιγμή θα ακολουθήσουν και τα shorts
BlackRose56 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, speedman_26 είπε Τελικά τι κάνει το music που δεν κάνει το απλο app της google Μπορείς να κάνεις αναπαραγωγή τραγούδια που έχεις κατεβάσει στο κινητό, το YouTube από μόνο του δεν το κάνει. Εγώ κατεβάζω mixes 1-2 ώρες σε διάρκεια, και χρησειμοπειο το YouTube music, γιατί το κινητό μου δεν έχει δικό του music player προεγκατεστημένο. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να ακούσεις βίντεο στατικά, αντί για βίντεο δείχνει μια εικόνα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από BlackRose56 1
ZoReN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Η άληθεια είναι ότι στο γραφείο βόλευε. Δεν χρειάζεται να κάνεις login και βρίσκεις το επεισόδιο που θες και παίζει. Δεν πειράζει. Ένα έξτρα login θα κάνουμε από spotify
basilis_k6 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, killer76 είπε Καποια στιγμή θα ακολουθήσουν και τα shorts πανε τραινο τα shorts
Artman13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, speedman_26 είπε Τελικά τι κάνει το music που δεν κάνει το απλο app της google Έχει συνδρομή 1 1
thanoskkk Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, speedman_26 said: Τελικά τι κάνει το music που δεν κάνει το απλο app της google Κάνει ότι κάνει και το spotify. Για να πληρώνει τόσος κόσμος το spotify μάλλον δεν του κάνει το app της google. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από thanoskkk
mants118 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, ethereum είπε δεν θέλω youtube music , υπάρχουν και αλλού podcastιές που κάνουν podcast 14 ώρες πριν, Kostasspil είπε Εμαθα πριν κανα 2μηνο οτι υπαρχει αυτη η εφαρμογη και λεω "μλκια κανω που πληρωνω spotify". Tελικα δεν εκανα μλκια 13 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Μπορείς να κάνεις αναπαραγωγή τραγούδια που έχεις κατεβάσει στο κινητό, το YouTube από μόνο του δεν το κάνει. Εγώ κατεβάζω mixes 1-2 ώρες σε διάρκεια, και χρησειμοπειο το YouTube music, γιατί το κινητό μου δεν έχει δικό του music player προεγκατεστημένο. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να ακούσεις βίντεο στατικά, αντί για βίντεο δείχνει μια εικόνα. 13 ώρες πριν, ZoReN είπε Η άληθεια είναι ότι στο γραφείο βόλευε. Δεν χρειάζεται να κάνεις login και βρίσκεις το επεισόδιο που θες και παίζει. Δεν πειράζει. Ένα έξτρα login θα κάνουμε από spotify 3 ώρες πριν, thanoskkk είπε Κάνει ότι κάνει και το spotify. Για να πληρώνει τόσος κόσμος το spotify μάλλον δεν του κάνει το app της google. Υπάρχει και το podcast addict, πολύ καλή εφαρμογή για podcast! (ακόμα και χωρίς να πληρώσεις κάτι) 1
safridia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Στις 30/9/2023 στις 12:38 ΜΜ, speedman_26 είπε Νομίζω για podcast οι περισσότεροι ακούμε από spotify Στο spotify ειναι δωρεαν να ακουσεις podcasts; Το ανακαλυψα τωρα το google podcasts και εχω φτιαξει μια πρωτη λιστα με ενδιαφεροντα και τωρα βγαλαν ανακοινωση οτι το κλεινουν.
ZoReN Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, safridia είπε Στο spotify ειναι δωρεαν να ακουσεις podcasts; Το ανακαλυψα τωρα το google podcasts και εχω φτιαξει μια πρωτη λιστα με ενδιαφεροντα και τωρα βγαλαν ανακοινωση οτι το κλεινουν. Ναι ακούς podcast και ότι θες στη free έκδοση. Αν θυμάμαι καλά, επειδή έχω το Premium, έχω την εντύπωση ότι τα podcast μπορείς να τα κάνεις και Download στη free έκδοση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα