achilles_g_ Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Έχουμε υπ όψιν μαγαζιά να βρούμε πατάκια αυτοκινήτου στα μέτρα του εργοστασιακού με κούμπωμα μαζί ; Είδα από τεχνοδερμα αλλά μου φάνηκαν πολύ για 180€ για πατάκια . Με ενδιαφέρει για Volvo V40 2013 μοντέλο . https://www.skroutz.gr/c/1246/patakia_autokinitou/shop/12920/Autoclean/f/536462_853182_1022589_1208934_1223833/5tmch-4tmch-dermatini-V40-mprostina-kai-piso.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Έχουμε υπ όψιν μαγαζιά να βρούμε πατάκια αυτοκινήτου στα μέτρα του εργοστασιακού με κούμπωμα μαζί ; Kοίτα αν σου κάνουν αυτά από τον Κοκκινοπλύτη Επεξ/σία 17 Μαρτίου από Nabuko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου Είχα πάρει κι εγώ από Κοκκινοπλίτη την καλή ποιότητα (Tuft) και είμαι ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Έχουμε υπ όψιν μαγαζιά να βρούμε πατάκια αυτοκινήτου στα μέτρα του εργοστασιακού με κούμπωμα μαζί ; Είδα από τεχνοδερμα αλλά μου φάνηκαν πολύ για 180€ για πατάκια . Με ενδιαφέρει για Volvo V40 2013 μοντέλο . https://dragonshop.gr/patakia-aftokinitou Έχω αγοράσει 2-3 σετ από αυτόν. Την μεσαία ποιότητα (premium, στα 35€). Εξαιρετικά και ανθεκτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 17 Μαρτίου Share Δημοσ. 17 Μαρτίου Ευχαριστώ . Θα πάω και στο Νέο Κόσμο στο Κουρσάρο που είναι χρόνια στο χώρο των αξεσουάρ . Θα ήθελα να το δω από κοντά γιατί πάντα από τις φωτογραφίες διαφέρουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 18 Μαρτίου Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 4 hours ago, meletis_m said: Έχουμε υπ όψιν μαγαζιά να βρούμε πατάκια αυτοκινήτου στα μέτρα του εργοστασιακού με κούμπωμα μαζί ; Είδα από τεχνοδερμα αλλά μου φάνηκαν πολύ για 180€ για πατάκια . Με ενδιαφέρει για Volvo V40 2013 μοντέλο . Δοκίμασε να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία. Εξεπλάγην ευχάριστα όταν πήγα στη Citroen και ρώτησα τιμές για εργοστασιακα πατάκια. 30 η μουφα ποιότητα, 65 η καλή, και 70 το λαστιχένιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα