meletis_m Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν ειναι δικο μου το αμαξι Το παρουσίασε ξαφνικά. Με τίποτα την όπισθεν και με πολύ δυσκολία την πρώτη. Έχει 6 ταχύτητες Την Τρίτη θα το δει ο μάστορας. Γνώμες τι μπορεί να είναι; Δεν είχε κανένα πρόβλημα προχθές. Χλμ 180000 Συνήθως δείγματα για τρόμπα συμπλέκτη είναι αυτά ή ντιζες στον επιλογέα . Υγρά έχει ή μήπως χάσει ; Δεν εννοώ λάδια κιβωτίου ταχυτήτων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, meletis_m είπε Υγρά έχει ή μήπως χάσει ; Δεν εννοώ λάδια κιβωτίου ταχυτήτων. Δεν το έχω ελέγξει Μάλιστα δεν τίποτα από μηχανολογικά αν και οδηγώ 36 χρονια. Το πολύ πολύ τα λάδια της μηχανής και το παραφλου. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Γιάννης Platano 1
Mr_Laptop_athens Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Πηγενε δες τι θα σου πεί ο Μηχανικος πρώτα. Και πάρε και δεύτερη και Τρίτη γνώμη αν σου πει κανένα σασμάν γτ υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι εκεί έξω μπορεί να ειναι ο συμπλέκτης και να σπυ πει σασμάν…..😵💫 1
SaFiS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Το φθηνο σεναριο θα ειναι σπασμενα δαχτυλιδια (πλαστικα) στα μοχλικα που κινουν οι ντιζες του λεβιε. Το ακριβο σεναριο θα ειναι φουρκετα σαν την βλαβη στο βιντεο που ανεβηκε πιο πισω… 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Mr_Laptop_athens είπε Πηγενε δες τι θα σου πεί ο Μηχανικος πρώτα. Και πάρε και δεύτερη και Τρίτη γνώμη αν σου πει κανένα σασμάν γτ υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι εκεί έξω μπορεί να ειναι ο συμπλέκτης και να σπυ πει σασμάν…..😵💫 Στο θέμα της αξιοπιστίας του μάστορα έχω γράψει ότι του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχει δώσει δείγματα γραφής αρκετά 1
Mr_Laptop_athens Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Στο θέμα της αξιοπιστίας του μάστορα έχω γράψει ότι του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχει δώσει δείγματα γραφής αρκετά Ε τότε αδερφέ μου να δεις τι θα σου πει…. Απλά πάρε και μια δεύτερη γνώμη πάντα ειναι καλό….. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ελαχιστη εως μικρη η ζημια Ενα πλαστικο μεσα στη φουσκα του λεβιε Μαλιστα εχει καταργηθει σαν ανταλλακτικο και μπηκε απο Golf Ολα μαζι 50 ευρω Σας ειπα οτι ειναι τιμιος ο μαστορας Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano 11
panosno1com Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Στις 2/10/2023 στις 3:41 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Ελαχιστη εως μικρη η ζημια Ενα πλαστικο μεσα στη φουσκα του λεβιε Μαλιστα εχει καταργηθει σαν ανταλλακτικο και μπηκε απο Golf Ολα μαζι 50 ευρω Σας ειπα οτι ειναι τιμιος ο μαστορας Πες τον μας να τον ξερουμε κι εμεις!! (Αν θεωρηθει διαφήμιση τοτε σε μηνυμα)
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, panosno1com είπε Πες τον μας να τον ξερουμε κι εμεις!! (Αν θεωρηθει διαφήμιση τοτε σε μηνυμα) Εχεις μηνυμα
timoleon11 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 εγω παιδιά διαφωνώ ,τους ΤΙΜΙΟΥΣ μηχανικούς πρέπει να τους γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ για να τους δείχνουμε την εκτίμησή μας κ να τον μαθαίνουν εστω εδώ μέσα οσοι ενδιαφέρονται ,ευτυχώς γιαννη platano ηταν ελάχιστη η ζημιά ,αν θέλεις στείλε κ εμένα τα στοιχεία του η βάλτα δημόσια ,πάντως για οποιον εχει daihatsu και θέλει αριστο κ πολύ τίμιο μάστορα κ μένει νότια προάστια να πάει εδώ ,αλλωστε οι κριτικές που γράφονται γι αυτόν ειναι ολες εξαιρετικές (εννοείται φτιάχνει ολες τις μάρκες αλλά ξέρει μέχρι την τελευταία βίδα σε ολα τα daihatsu) γιάννης σαλιαρίδης 210-9923915 δίπλα ακριβώς στον σταθμό μετρό αλιμος με κατεύθυνση πρός αθήνα 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, timoleon11 είπε εγω παιδιά διαφωνώ ,τους ΤΙΜΙΟΥΣ μηχανικούς πρέπει να τους γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ για να τους δείχνουμε την εκτίμησή μας κ να τον μαθαίνουν εστω εδώ μέσα οσοι ενδιαφέρονται ,ευτυχώς γιαννη platano ηταν ελάχιστη η ζημιά ,αν θέλεις στείλε κ εμένα τα στοιχεία του η βάλτα δημόσια ,πάντως για οποιον εχει daihatsu και θέλει αριστο κ πολύ τίμιο μάστορα κ μένει νότια προάστια να πάει εδώ ,αλλωστε οι κριτικές που γράφονται γι αυτόν ειναι ολες εξαιρετικές (εννοείται φτιάχνει ολες τις μάρκες αλλά ξέρει μέχρι την τελευταία βίδα σε ολα τα daihatsu) γιάννης σαλιαρίδης 210-9923915 δίπλα ακριβώς στον σταθμό μετρό αλιμος με κατεύθυνση πρός αθήνα Ας τον βαλω κι εγω λοιπον εδω https://www.xo.gr/profile/profile-905984136/el/ 1
Mr_Terror Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 καλος μαστορας και τιμιος που πηγαινα το αμαξι μου ηταν ο σταυροπουλος γιωργος ηρακλειου 13 ανω πατησια..Το πηγαινα χρονια το αμαξι.Δυστυχως εκλεισε και μου εκανε μεγαλη εντυπωση.Ειχε δουλεια.Νομιζω κυριε γιαννη και εσεις πηγαινατε το αμαξι εκει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 34 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε καλος μαστορας και τιμιος που πηγαινα το αμαξι μου ηταν ο σταυροπουλος γιωργος ηρακλειου 13 ανω πατησια..Το πηγαινα χρονια το αμαξι.Δυστυχως εκλεισε και μου εκανε μεγαλη εντυπωση.Ειχε δουλεια.Νομιζω κυριε γιαννη και εσεις πηγαινατε το αμαξι εκει. Οχι δεν το ειχα παει . 4 αμαξια της οικογενειας τα πηγαινω στο Θαναση Ηταν μαστορας και οχι βοηθος απο τα 18 του σε εξουσιοδοτημενο Nissan που πηγαινα το Nissan 1.3 του 1988
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα