Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι δικο μου το αμαξι Το παρουσίασε ξαφνικά. Με τίποτα την όπισθεν και με πολύ δυσκολία την πρώτη. Έχει 6 ταχύτητες Την Τρίτη θα το δει ο μάστορας. Γνώμες τι μπορεί να είναι; Δεν είχε κανένα πρόβλημα προχθές. Χλμ 180000 Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Γιάννης Platano
satsok2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Γιάννη είμαι πολύ άσχετος με μηχανικά αλλά σε αντίστοιχη περίπτωση νομίζω έφταιγε η ντίζα του συμπλέκτη. 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, satsok2 είπε Γιάννη είμαι πολύ άσχετος με μηχανικά αλλά σε αντίστοιχη περίπτωση νομίζω έφταιγε η ντίζα του συμπλέκτη. Μακαρι να ειναι μονο αυτο και οχι το κιβωτιο .Αν ηταν κιβωτιο δεν θα ειχε δωσει δειγματα κακης συμπεριφορας ?
satsok2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Μακαρι να ειναι μονο αυτο και οχι το κιβωτιο .Αν ηταν κιβωτιο δεν θα ειχε δωσει δειγματα κακης συμπεριφορας ? Μακάρι να ξερα. Τώρα που το ξανασκεφτόμουν, πριν 3 μήνες μου έτυχε και κάτι άλλο. Δεν έμπαινε η όπισθεν που και που. Και στις αλλαγές ταχυτήτων ακουγόταν ένας μικρός θόρυβος (σαν κλικ). Η/και το αμάξι είχε αποκτήσει μια τραχύτητα στην οδήγηση. Αλλά οι ταχύτητες έμπαιναν με εξαίρεση 1-2 φορές. Το έψαξαν αρκετά στο συνεργείο και είδαν ότι εφταιγε ο μπιλιοφόρος. Αλλά να σ'αφήσει ξαφνικά και να μη μπαίνουν ταχύτητες, το έχω ακούσει με ντίζα. Ξαναλέω ότι δε γνωρίζω απο μηχανολογικά, μόνο ότι μου πουν συνεργείο δυστυχώς. 1
Zulualert Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 αντλίες συμπλέκτη & κιβωτίου, λογικά ανταλλακτικά και εργασία 400€ πάνω κάτω, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πάντα, εκτός και αν πειραματιστείς και πληρώσεις 2 φορές εργασία, δεν είναι βλάβη αλλά φυσιολογική φθορά 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Zulualert είπε αντλίες συμπλέκτη & κιβωτίου, Αντλία κιβωτίου;Ξέρω για το τρομπάκι που είναι στο πεντάλ και το τρομπάκι στο συμπλέκτη.Εχει και άλλη στο κιβώτιο; Μηχανικό σασμάν δεν είναι ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αντλία κιβωτίου;Ξέρω για το τρομπάκι που είναι στο πεντάλ και το τρομπάκι στο συμπλέκτη.Εχει και άλλη στο κιβώτιο; Μηχανικό σασμάν δεν είναι ; Ναι μηχανικο με 6 ταχυτητες .Αν ειναι αυτο ειναι ακριβο ?
Zulualert Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αντλία κιβωτίου;Ξέρω για το τρομπάκι που είναι στο πεντάλ και το τρομπάκι στο συμπλέκτη.Εχει και άλλη στο κιβώτιο; Μηχανικό σασμάν δεν είναι ; Σε alfa V6 3.2 και 2,0ts έχει και δεύτερη στο σασμαν
Nabuko Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Με τίποτα την όπισθεν και με πολύ δυσκολία την πρώτη. Έχει 6 ταχύτητες Έχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον τύπο εδώ Και εδώ μετά το 5ο λεπτό θα δεις τι φταίει
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον τύπο εδώ Και εδώ μετά το 5ο λεπτό θα δεις τι φταίει Με λιγα ελληνικα λογια ? Ευχαριστω.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Zulualert είπε Σε alfa V6 3.2 και 2,0ts έχει και δεύτερη στο σασμαν Σε selespeed?Δεν είναι μηχανικό αυτό.
Nabuko Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Με λιγα ελληνικα λογια ? Ευχαριστω. Έχει φύγει το shifter fork (ή selective fork) από τη θέση του ή έχει σπάσει. Στο βίντεο κοίτα στο 5:30 το εξάρτημα που βρήκε ο τύπος που έχει φύγει από τη θέση του. Το shifter fork στα ελληνικά δεν ξέρω πως το λένε τα μαστόρια, πιθανόν να μεταφράζεται σαν περόνη αποσύμπλεξης ή δίχαλο συμπλέκτη Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Nabuko 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχει φύγει το shifter fork από τη θέση του ή έχει σπάσει. Στο βίντεο κοίτα στο 5:30 το εξάρτημα που βρήκε ο τύπος που έχει φύγει από τη θέση του. Το shifter fork στα ελληνικά δεν ξέρω πως το λένε τα μαστόρια, πιθανόν να μεταφράζεται σαν περόνη αποσύμπλεξης ή δίχαλο συμπλέκτη Ευχαριστω.Λογικα δεν θα πρεπει να ειναι παρα πολυ ακριβο.Σωστα ? https://www.euantallaktika.gr/exartimata-katalog/reroni_aposymplexis-12180/audi/tt Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Γιάννης Platano
Nabuko Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω.Λογικα δεν θα πρεπει να ειναι παρα πολυ ακριβο.Σωστα ? Δεν γνωρίζω δυστυχώς. Υπόψιν ότι υπάρχει και το κόστος εργασίας μέσα. Και επίσης υπάρχει και η περίπτωση, το πρόβλημα να μην είναι αυτό που ανέφερα αλλά κάτι άλλο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δίσκος πλατό υδραυλικά και τα παρελκόμενα του ντεμπραγιαζ, οτι κατσει απο τον έλεγχο του μηχανικού 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα