Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι δικο μου το αμαξι 

Το παρουσίασε ξαφνικά. Με τίποτα την όπισθεν και με πολύ δυσκολία την πρώτη. Έχει 6 ταχύτητες 

Την Τρίτη θα το δει ο μάστορας. 

Γνώμες τι μπορεί να είναι; 

Δεν είχε κανένα πρόβλημα προχθές. 

Χλμ 180000

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Γιάννη είμαι πολύ άσχετος με μηχανικά αλλά σε αντίστοιχη περίπτωση νομίζω έφταιγε η ντίζα του συμπλέκτη.

Μακαρι να ειναι μονο αυτο και οχι το κιβωτιο .Αν ηταν κιβωτιο δεν θα ειχε δωσει δειγματα κακης συμπεριφορας ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Μακαρι να ειναι μονο αυτο και οχι το κιβωτιο .Αν ηταν κιβωτιο δεν θα ειχε δωσει δειγματα κακης συμπεριφορας ?

Μακάρι να ξερα. Τώρα που το ξανασκεφτόμουν, πριν 3 μήνες μου έτυχε και κάτι άλλο. Δεν έμπαινε η όπισθεν που και που. Και στις αλλαγές ταχυτήτων ακουγόταν ένας μικρός θόρυβος (σαν κλικ). Η/και το αμάξι είχε αποκτήσει μια τραχύτητα στην οδήγηση. Αλλά οι ταχύτητες έμπαιναν με εξαίρεση 1-2 φορές. Το έψαξαν αρκετά στο συνεργείο και είδαν ότι εφταιγε ο μπιλιοφόρος. Αλλά να σ'αφήσει ξαφνικά και να μη μπαίνουν ταχύτητες, το έχω ακούσει με ντίζα.

Ξαναλέω ότι δε γνωρίζω απο μηχανολογικά, μόνο ότι μου πουν συνεργείο δυστυχώς. 

• Like 1
Δημοσ.

αντλίες συμπλέκτη & κιβωτίου, λογικά ανταλλακτικά και εργασία 400€ πάνω κάτω, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ πάντα, εκτός και αν πειραματιστείς και πληρώσεις 2 φορές εργασία, δεν είναι βλάβη αλλά φυσιολογική φθορά

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zulualert είπε

αντλίες συμπλέκτη & κιβωτίου, 

Αντλία κιβωτίου;Ξέρω για το τρομπάκι που είναι στο πεντάλ και το τρομπάκι στο συμπλέκτη.Εχει και άλλη στο κιβώτιο;

Μηχανικό σασμάν δεν είναι ;

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αντλία κιβωτίου;Ξέρω για το τρομπάκι που είναι στο πεντάλ και το τρομπάκι στο συμπλέκτη.Εχει και άλλη στο κιβώτιο;

Ναι μηχανικο με 6 ταχυτητες  .Αν ειναι αυτο ειναι ακριβο ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε alfa V6 3.2 και 2,0ts έχει και δεύτερη στο σασμαν

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Με τίποτα την όπισθεν και με πολύ δυσκολία την πρώτη. Έχει 6 ταχύτητες

Έχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον τύπο εδώ

Και εδώ μετά το 5ο λεπτό θα δεις τι φταίει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με λιγα ελληνικα λογια ? Ευχαριστω.

Έχει φύγει το shifter fork (ή selective fork) από τη θέση του ή έχει σπάσει. Στο βίντεο κοίτα στο 5:30 το εξάρτημα που βρήκε ο τύπος που έχει φύγει από τη θέση του.

Το shifter fork στα ελληνικά δεν ξέρω πως το λένε τα μαστόρια, πιθανόν να μεταφράζεται σαν περόνη αποσύμπλεξης ή δίχαλο συμπλέκτη

Επεξ/σία από Nabuko
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Έχει φύγει το shifter fork από τη θέση του ή έχει σπάσει. Στο βίντεο κοίτα στο 5:30 το εξάρτημα που βρήκε ο τύπος που έχει φύγει από τη θέση του.

Το shifter fork στα ελληνικά δεν ξέρω πως το λένε τα μαστόρια, πιθανόν να μεταφράζεται σαν περόνη αποσύμπλεξης ή δίχαλο συμπλέκτη

Ευχαριστω.Λογικα δεν θα πρεπει να ειναι παρα πολυ ακριβο.Σωστα ?

https://www.euantallaktika.gr/exartimata-katalog/reroni_aposymplexis-12180/audi/tt 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω.Λογικα δεν θα πρεπει να ειναι παρα πολυ ακριβο.Σωστα ?

Δεν γνωρίζω δυστυχώς. Υπόψιν ότι υπάρχει και το κόστος εργασίας μέσα.

Και επίσης υπάρχει και η περίπτωση, το πρόβλημα να μην είναι αυτό που ανέφερα αλλά κάτι άλλο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...