Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Μια φορα εκανα το λαθος να μιλησω σε οικογενιακο και φιλικο κυκλο για ενα σπιτι που ηθελα να αγορασω,μολις μυριστηκανε χρημα αρχισανε ο ενας θα μου κοψουν το ρευμα η αλλη θελω διακοπες και δεν εχω λεφτα και οτι μπορειτε να φανταστειτε και φυσικα το αποτελεσμα ηταν να μου κοψουν και την καλημερα απο τοτε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Και δεν χαίρεσαι; Σκέφτομαι να πω κι εγώ κάτι τέτοιο για να αποκαλυφθούν τέτοια άτομα στο περιβάλλον μου και να μου κόψουν την καλημέρα. 

Γενικά καλό είναι να μην γενικευουμε. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που έκρυβαν τα πάντα και άλλοι που έλεγαν τα πάντα σε όλους. Αυτοί που τα κρύβουν νομίζω καμιά φορά ότι υποφέρουν μέσα στη μιζέρια τους. 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι τυχαίο οτι φράσεις όπως "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"  (και η σημασία της) απαντώνται σε ελάχιστα μέρη στον κόσμο

Ειμαστε κωλόφαρα εμείς οι Ελληνες δυστυχώς. Ικανοί για το καλύτερο ή (συνήθως) για το χειρότερο...

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

Προσωπικά δεν φανερώνω σχεδόν τίποτα και σε κανέναν γιατί κυρίως δεν βοηθάει τον εαυτό μου να πετύχω τον στόχο.

Θα ξεκινήσω δίαιτα, θα διαβάσω για να πάρω το certification, θα περάσω Χ συνεντεύξεις σε καλές εταιρείες..θα θα θα. Πολλά από αυτά δεν οδηγούν σε κάποια επιτυχία οπότε μετά είσαι και υπόλογος στους άλλους όταν θα σε ρωτήσουν πως πήγε. 

Τίποτα και σε κανέναν.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

συνηθως οταν ειναι κατι θετικο και το μελετασ γινεται το ακριβως αντριστροφο απο αυτο που θες . Το παθαινω ειδικα στα γκομενικα με το που λεω οτι κατι παει να γινει σε καποιον θα στραβωσει. Οποτε αυτο με την ενεργεια ισχυει . Οταν το μελετασ το γκαντεμιαζεισ :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Leleouras είπε

μήπως TS συμβαίνει αποκλειστικά σε σένα αυτό;

απλά και λαϊκά σε θεωρούν γκαντέμη;

Κοίτα, αν μετρήσω τις αποτυχίες μου για πράγματα που εχω ανακοινώσει ότι θέλω να κάνω, τότε θα έλεγα οτι μ'εχει καρφώσει φοβερό μάτι. 🙃

Αλλά πάλι, αν τα ρίχνω στο μάτι, που μπαίνει η δική μου ευθύνη;

Οι δικοί μου πάλι λενε μα μη μιλώ σε κανέναν για τίποτα, γιατί ο κοσμος ειναι κακός.

Μετανιώνω που σε 1-2 περιπτώσεις άκουσα γνώμη (οχι ισως πάντα καλοπροαιρετη) για θέματα επιλογης θέσεων στη δουλειά. Και θα ειχα πάρει διαφορετικές αποφάσεις αν δεν είχα ακούσει κ γνώμη άλλου. 

SmartSelect_20230930_124252_YouTube.jpg

Επεξ/σία από satsok2
Δημοσ.

Ζούμε σε περίεργη εποχή...

Όλος ο κόσμος φοβάται και δεν μιλάει για πολλά πράγματα όπως πριν.

Όλα σήμερα παρεξηγούνται και μπορούν να σου προσθέσουν "ταμπέλα" ή/και να σε κάνουν θέμα προς συζήτηση.

Επίσης αρκετός κόσμος ζει στην μιζέρια και τα οικονομικά δεν είναι εύκολο θέμα.

Εδώ βλέπεις αρκετούς που σχολιάζουν τις γεμάτες καφετέριες, τα ακριβά κινητά τα ακριβά αυτοκίνητα κοκ...

Θα παίρνω ένα σχετικά καλό μισθό ή θα βγάζω ένα σεβαστό ποσό τον μήνα και θα το μοιραστώ;

Γιατί;

Στην καλύτερη περίπτωση, που είσαι πραγματικός φίλος,δε θα ζηλέψεις και δε θα δημιουργήσεις πρόβλημα, θα δεις οτι δεν υπάρχει κανένα όφελος του να γίνει μια τέτοια συζήτηση.

Η αγνότητα στις μέρες μας δεν υπάρχει.

• Like 3
Δημοσ.

Και εγω ειχα ενα φίλο που μετα καποιο διάστημα και ενω βγαιναμε στη συνέχεια ελεγε ολο οχι και οχι, εχω δουλειες κλπ, μέχρι που έμαθα οτι πέθανε απο καρδια, ετσι ειναι η ζωη!

Δεν προλαβαίνεις τις δουλειές αλλά στο τέλος σε προλαβαίνει αλλος

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που δεν έχουν σπίτι και εξοχικό; ψιλοσπανιο. 

και θα προκαλέσει ζηλια;

το να λες ότι αγόρασες Πόρσε ίσως ναι. 

αλλά το ότι απλά παντρεύτηκε ή κανει σχέδια για το μέλλον δεν είναι και κάτι που προκαλει φθόνο.  

ειδικά τον γάμο δεν ξέρω κανέναν που να τον ζηλεύει 😂

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Κακό δεν είναι να είσαι φειδωλός και να προσέχεις στο πού λες και τι. Κακό είναι όταν υπήρχε άλλη σχέση και μετατρέπεται σε κάτι άλλο. Προφανώς τοποθετείς κι εσύ ανάλογα μετά. Οι σχέσεις μεταβάλλονται στον χρόνο και δίνουν εξετάσεις καθημερινά. 

Δημοσ.

Από μικρός είμαι άτομο πολύ αναβλητικό και δυσκίνητο. Έλεγα 10 πράγματα, έκανα τα 1-2 μετα κόπων και βασάνων και μετά από καιρό. Κάτι σαν τους πολιτικούς. 

Ο κολλητός μου σε κάποια φάση άρχισε να εκνευρίζεται και μου την έλεγε στο ότι λέω και λέω αλλά δεν κάνω τίποτα, μου χαλουσε και την ψυχολογία αυτό. Τελικά αποφάσισα να σταματήσω να μιλάω, ενώ ο κολλητός βρέθηκε με κατάθλιψη μετά από κάποιο διάστημα. Γενικά πλέον, έχω έναν μικρό κύκλο γνωστών, κάποια πράγματα αν θέλω τα αναφέρω, κάποια όχι, είμαι γενικά επιλεκτικός, προσεκτικός και φειδωλός στο αν και τι θα πω σε κάποιους. 

Επίσης ρόλο παίζει και πόσο συχνή είναι η επικοινωνία με κάποιους. 

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που δεν έχουν σπίτι και εξοχικό; ψιλοσπανιο. 

και θα προκαλέσει ζηλια;

το να λες ότι αγόρασες Πόρσε ίσως ναι. 

αλλά το ότι απλά παντρεύτηκε ή κανει σχέδια για το μέλλον δεν είναι και κάτι που προκαλει φθόνο.  

ειδικά τον γάμο δεν ξέρω κανέναν που να τον ζηλεύει 😂

Υπάρχουν άνθρωποι με σπίτια ασυντηρητα και ερείπια, δεν έχουν λεφτά στην άκρη για επισκευές, το άκουσμα για αγορά νέου σπιτιου μια χαρά προκαλεί φθόνο. 

Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα και μεγάλοι με ανύπαρκτη η χάλια ερωτική ζωή η γενικότερα κοινωνική. Άνετα το άκουσμα για γάμο προκαλεί φθόνο και ζήλεια. Ακόμα και σε όσους μπορεί να δείξουν χαρούμενοι για να μην φανούν σκατοψυχοι. 

Η ψυχολογική κατάσταση του μέσου Έλληνα είναι προβληματική εδώ και χρόνια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Η ψυχολογική κατάσταση του μέσου Έλληνα είναι προβληματική εδώ και χρόνια. 

Που να δεις πιο βορεια τι γινεται. Που δεν εχει και ήλιο, και βλεπεις παιδακια 17 ετων να τρεχουν στους ψυχολογους.

Το ιντερνετ εκανε μεγαλη ζημια. Δεν χρειαζοταν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελλαδα 1->0

απο 1:31 σχετικα. και η ατακα "καταρεουμε αυτοματα οταν η καλυτερη μου γινει χειροτερη σου"

Επεξ/σία από NoDsl
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...