kostasfalcon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, floba είπε Σαν ενα τετραγωνο τουβλο ακρως κακασχημο αμα βακουν και εξινος οπως κλασσικα η λαγκσουνγκ κανει για περιασοτερα κερδη θα ειναι οτι χειροτερο.Α ναι για οτι συμβαινει στην σαμι μαλλον φταιει και το μηλο γιαυτο. Το ότι να ναι σχόλιο την ημέρας….εύγε 😅 1
Diavolos666 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, floba said: Οι στρογγυλεμενες ακρες μαλλον δεν σαρεσουν γτ ειναι ιδιο το μηλο.Οσο για το τετραγωνισμενο που ειναι σαν ενα κακογουστο πυροτουβλο δεν εχω να πω κατι γουστα ειναι αυτα. Δεν μου αρέσουν τα στρογγυλεμένα κινητά απλά και όμορφα, όχι επειδή έτσι τα κάνει η Apple. Επίσης όταν πρωτοβγήκαν οι κυρτές οθόνες ήταν μαγκιά και το κινητό μου την έχει έτσι αλλά θα προτιμούσα να είναι εντελώς flat και να έχει bezel. Άλλωστε χρησιμοποιώ θήκη οπότε δεν χρησιμεύει πουθενά η κυρτή οθόνη στις άκρες. Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει είναι όταν τα κινητά έχουν γκουμούτσα notch, καμία σχέση με Apple δηλαδή... εκείνοι το μετονόμασαν σε "dynamic island" και το πούλησαν για feature και κάποιοι το έφαγαν άψητο. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Diavolos666 2
Darthrevan7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καταστρέψατε το Note, φάτε και το edge. Μια χαρά.
geomrk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει είναι όταν τα κινητά έχουν γκουμούτσα notch, καμία σχέση με Apple δηλαδή... εκείνοι το μετονόμασαν σε "dynamic island" και το πούλησαν για feature και κάποιοι το έφαγαν άψητο. ερχόμενος από pixel 6>s21> iphone 14 pro μια χαρα είναι το dynamic island
aces Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Flat flat flat design το θέμα είναι μη γυρίσει ξάνα σε exynos από snapdragon κ έχουμε εκρήξεις Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από aces
NickTG Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 13 minutes ago, stam28 said: Ποιος αγοράζει ακόμα Samsung? Κανένας. Εικονική εταιρεία είναι για ξέπλυμα χρήματος από παράνομα φρουτάκια σε arcade rooms της επαρχίας. 1 1
kostasfalcon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 51 λεπτά πριν, stam28 είπε Ποιος αγοράζει ακόμα Samsung? Νομίζω το ότι να ναι σχόλιο του νήματος πάει σε σένα δικαιωματικά! Με το σπαθί σου! 4
gjp1000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Στις 29/9/2023 στις 9:15 ΜΜ, lasithi12 είπε snpadragon θελουμε .. υμαρτον ημαρτον 2
vastegial_74 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, gjp1000 είπε ημαρτον Ήμαρτον. Βάζουμε και κανένα τόνο. 1
aces Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Στις 30/9/2023 στις 12:48 ΠΜ, mitch.dask είπε Υπαρχει τοσος κορεσμος στο design πλεον, που λες «αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως». Και θυμαμαι καποτε εποχες που πχ η μεταβαση απο iphone 3 σε iphone 4 ή αντιστοιχα στα samsung s3->s4 ήταν διαφορετικη και σε design,ή το LG G2 ,που ειχε αλλαγες που βλεπω τωρα μπροστα μου.. Ελεγες ενα ουαου, μαζι με τις αναβαθμισεις σε δυνατοτητες.Τωρα κοιταω το 12 pro max που εχω, τι να κοιταξω το 15 προ μαξ,ελαχιστες διαφορες. Και η ειρωνεια ειναι πως σκοπευω να παρω το s24 ultra (μαλλον), και στις φωτο προσπαθω πραγματικα να καταλαβω που ειναι η διαφορα!! Θα εχει το S24 ultra τιτανιο και αυτο https://www.gsmarena.com/leaked_galaxy_s24_ultra_specs_include_a_titanium_frame_upgraded_cameras_and_a_snapdragon_chip-news-59827.php Αναφορά σε κείμενο Επιπλέον, θα έχει πλαίσιο από τιτάνιο και θα υποστηρίζει ασύρματη και αντίστροφη φόρτιση.. Ο ενας αντιγραφει τον αλλον Μεινει καλυτερα με το 12.....αφου ειναι μινιμαλ οι διαφορες καθε χρονο
deadsoul Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Την αρχή την έκανε η apple με το iphone 4 - 4s. Από εκείνη την εποχή και μετά ο "flat" σχεδιασμός είναι "all time classic" για εμένα και πιστεύω και ο καλύτερος. Τώρα δε θα σχολιάσω μερικούς που γράφουν για καινοτομία στο σχεδιασμό... κινητό παίρνετε όχι μεζονέτα.
dhm21911 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, stam28 είπε Ποιος αγοράζει ακόμα Samsung? Τελευταια ερευνα εδειξε οτι γινονται αγορες και στους 8 πλανητες του ηλιακου συστηματος μας. 1
aces Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1η στους κατασκευαστές παραμένει η Samsung παγκόσμια σε μερίδιο αγοράς με πτώση βέβαια σ σύγκριση με παλαιότερα σε πωλήσεις/αποτελέσματα. Προφανώς κ Ελλάδα παραμένει στα ίδια αφού έχει κ μεγάλη γκάμα διαθεσίμων προϊόντων.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Αν είναι τελικώς έτσι, μου φαίνεται όμορφο στο μάτι. Θα ήθελα όμως να δώσει και λίγο σημασία στην κάμερα για να το προτιμήσω, διότι έχει μείνει πίσω το S23 Ultra και ας το επαινούν κάποιοι επειδή κοιτούν τα νούμερα. Για να δικαιολογήσω τα λεγόμενα μου: Η ποιότητα των JPEG είναι τραγική για την κλάση που βρίσκεται, υπερ-πειραγμένες φωτογραφίες που αν τις δεις από καλή οθόνη σε υπολογιστή, απορείς. Σωτήριο θα ήταν να τραβάει κάποιος τις φωτογραφίες σε RAW, όμως το λογισμικό της κάμερας δεν βοηθάει στο να έχεις ταυτόχρονα μια JPEG και μια RAW, όπως γίνεται στα Google Pixel και Apple iPhone και όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις κάμερες τις αγοράς. Ένας τρόπος για να βγάλεις RAW είναι να γυρίσεις στην κάμερα στο Pro mode, που εκεί χάνεις το computational photography στα JPEG, άρα παίρνεις μόνο το RAW αρχείο σαν αξιοποιήσιμο. Αντί αυτού παρέχει μια 2η (;) εφαρμογή ξεχωριστή που λέγεται ExpertRAW σου δίνει υπερ-πειραγμένη (ψεύτικη) RAW, μπερδεύοντας ακόμα παραπάνω τα πράγματα. Το 10x-100x zoom είναι για τα πανηγύρια, για να είχαμε να λέγαμε, εντελώς ανούσιο φωτογραφικά (*). Ας δώσει μεταβλητό zoom 3x-5x όπως έκανε η Sony, πάνω σε ένα αισθητήρα 50 MP 1/1.5" σαν του S23 και έτσι τουλάχιστον θα έχουμε καλής ποιότητας εικόνα. Τα 200MP δεν χρειάζονται, όσο το τραβάει μακριά τόσο χάνεται η ποιότητα. Τα 50MP είναι ήδη υπεραρκετά. Καλύτερα να σταματήσει να παίζει με τα νούμερα για λόγους εντυπωσιασμού. Ποιότητα > Ποσότητα. Λοιπόν, τα είπα τα παράπονά μου 😝 (*) Γιατί είναι εντελώς ανούσιο; Τεχνικά μιλώντας 10 MP αισθητήρας μεγέθους 1/3.52" (σχεδόν 3 φορές πιο μικρός από τον κανονικό), πάνω σε ένα φακό 230mm με πολύ μικρού διαμέτρου διάφραγμα f/4.9. Χρειάζεσαι ταχύτητα κλείστρου τουλάχιστον 1/300s για να ανταπεξέλθει, νούμερο πολύ απαιτητικό για το μέγεθος του αισθητήρα, ανεβάζοντας έτσι συχνά το ISO σε τόσο υψηλά νούμερα που η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ χαμηλή ακόμα και σε καλό φωτισμό. Έχουμε λοιπόν τα όρια της φυσικής εδώ. Πέραν αυτού και πρακτικά μιλώντας τα 230mm είναι μόνο για πολύ ειδική φωτογραφική χρήση (σπορ, πτηνά και διάφορα ζώα κτλ). Καλύτερα λοιπόν να εστιάσει αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα