amigagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 επιπεδες οθονες ε? γιατι, τα προηγουμενα μοντελα ειχαν λαμπάτες crt? 4
mitch.dask Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Υπαρχει τοσος κορεσμος στο design πλεον, που λες «αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως». Και θυμαμαι καποτε εποχες που πχ η μεταβαση απο iphone 3 σε iphone 4 ή αντιστοιχα στα samsung s3->s4 ήταν διαφορετικη και σε design,ή το LG G2 ,που ειχε αλλαγες που βλεπω τωρα μπροστα μου.. Ελεγες ενα ουαου, μαζι με τις αναβαθμισεις σε δυνατοτητες.Τωρα κοιταω το 12 pro max που εχω, τι να κοιταξω το 15 προ μαξ,ελαχιστες διαφορες. Και η ειρωνεια ειναι πως σκοπευω να παρω το s24 ultra (μαλλον), και στις φωτο προσπαθω πραγματικα να καταλαβω που ειναι η διαφορα!! 1
panathatube Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, mitch.dask είπε Υπαρχει τοσος κορεσμος στο design πλεον, που λες «αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως». Και θυμαμαι καποτε εποχες που πχ η μεταβαση απο iphone 3 σε iphone 4 ή αντιστοιχα στα samsung s3->s4 ήταν διαφορετικη και σε design,ή το LG G2 ,που ειχε αλλαγες που βλεπω τωρα μπροστα μου.. Ελεγες ενα ουαου, μαζι με τις αναβαθμισεις σε δυνατοτητες.Τωρα κοιταω το 12 pro max που εχω, τι να κοιταξω το 15 προ μαξ,ελαχιστες διαφορες. Και η ειρωνεια ειναι πως σκοπευω να παρω το s24 ultra (μαλλον), και στις φωτο προσπαθω πραγματικα να καταλαβω που ειναι η διαφορα!! Νομίζω ότι οι αλλαγές στα renders δεν είναι εμφανείς. Ωστόσο, εκτιμώ ότι (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον) το S24 Ultra θα έχει ακόμη καλύτερο σχεδιασμό από το 23 Ultra, με συμμετρικά αρκετά λεπτά περιθώρια και επίπεδη οθόνη. Και το τιτάνιο θα το διαφοροποιεί.
MikeGR7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Σαβουρεξ Vetex.... (Δε παει στη Flat οθονη, αυτο ειναι βελτιωση, αλλα ειναι μακρυυυς ο δρομος...)
kostasff Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, fmarkos είπε Αυτό το αστείο με το design πότε θα το κόψετε όλοι; Ένα τετράγωνο πράγμα είναι ένα τετράγωνο πράγμα. Αν έχει τα κουμπιά πάνω κάτι στην μέση ή πίσω δεν κάνει καμία διαφορά. Ασχολείται κανείς κάποιος με το design στις τηλεοράσεις; Στα ποδήλατα; Στα λαπτοπς; Είναι αυτό που είναι και είναι σε όλους λίγο πολύ το ίδιο. Τα τηλέφωνα είναι ένα εργαλείο δουλειάς επικοινωνίας και διασκέδασης και η μόνιμη τάση που έχουν μερικοί, λίγοι ευτυχώς, να προσπαθούν να πείσουν ότι έκαναν την καλύτερη επιλογή (για τον εαυτό τους σίγουρα την έκαναν) και να αυτοεπιβεβαιωθούν μέσα από αυτό είναι κουραστική πια. Βέβαια αυτό βολεύει τις εταιρίες γιατί αντί να προσφέρουν κάτι πρωτοπόρο βάζουν τα fanboys να τρανώνονται και γίνεται σούσουρο. Τώρα αν έχεις κάποια πρόταση σχεδιασμού σε ένα πράγμα που είναι τετράγωνο (άντε με κούρμπες στις γωνίες) να την προτείνεις στις εταιρίες να βγάλεις κανένα φράγκο. Τα είπες όλα. Κι επειδή δεν υπάρχει ουσιαστικός αντίλογος άρχισαν να αναφέρουν και τα αυτοκίνητα όπου εκεί υπάρχουν τεράστια περιθώρια διαφοροποίησης. Για tv και lap top Που είναι copy paste τα προσπερνάνε. Οσο για το μήλο (έχω και το 14 pro max), δεν το λες επανάσταση και σίγουρα οι στρογγυλαδες δεν είναι πιο όμορφες από τις γωνίες (αυτό βέβαια προσωπικό γούστο). Κάποτε (βλέπε εποχές Nokia, sony Ericsson, Motorola) υπήρχαν πολλά περιθώρια διαφοροποίησης. Όχι τώρα πια.
papanikoos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το ότι κρατάει το ίδιο ντιζάιν στην πλάτη πέρα το ότι είναι όμορφο κ χωρίς υπερβολές είναι καλό κ για ψυχολογικούς λόγους για τους κατόχους των προηγούμενων μοντέλων (κάθε χρόνο αλλαγή κινητού) Αλλά ρε παιδιά όχι άλλο πλάτος από 7 εκατοστά φτάσαμε τα 8. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από papanikoos
Te0sX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, MariosX said: Εγώ θα το πάρω και θα φύγω από την σάπιο Apple Πάνε σε νέο Pixe 8 που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Te0sX
Ducatista Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Παντως παιδιά το σχήμα που το note 10 plus δεν ήθελα να το αλλάξω με τίποτα και γιαυτό το κρατάω ακομη δυστυχώς έχει χαλάσει και πρέπει να πάρω άλλο.. επειδή δεν το είδα καλά ελπίζω να είναι το 24 περίπου όπως αυτό που έχω και όχι σαν το iphone
redhotstef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Ducatista είπε Παντως παιδιά το σχήμα που το note 10 plus δεν ήθελα να το αλλάξω με τίποτα και γιαυτό το κρατάω ακομη δυστυχώς έχει χαλάσει και πρέπει να πάρω άλλο.. επειδή δεν το είδα καλά ελπίζω να είναι το 24 περίπου όπως αυτό που έχω και όχι σαν το iphone Η εχεις χασει επεισοδια (χρονια) η κανεις πλακα. Το s22 ultra και το s23 ultra έχουν ακριβώς το ίδιο σχέδιο με το note 10 plus. Η είσαι από αυτούς που γράφουν απλώς για να γράψουν τη κλασσική ατακα "θα το πάρω αν" ... και τη καλύτερη , "πέσει η τιμή" , δηλαδή όταν βγει το το s25 ultra.
TrialKid Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 10 hours ago, Giannismarianna said: Θελω μια τσουγρανα! τσαπα παρε να μην εχει κενά... 10 hours ago, Giannismarianna said: Θελω μια τσουγρανα! τσαπα παρε να μην εχει κενά...
Ducatista Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, redhotstef είπε Η εχεις χασει επεισοδια (χρονια) η κανεις πλακα. Το s22 ultra και το s23 ultra έχουν ακριβώς το ίδιο σχέδιο με το note 10 plus. Η είσαι από αυτούς που γράφουν απλώς για να γράψουν τη κλασσική ατακα "θα το πάρω αν" ... και τη καλύτερη , "πέσει η τιμή" , δηλαδή όταν βγει το το s25 ultra. Το note 10 plus είναι διαφορετικό από το s23 μάλλον δεν τα έχεις πιάσει και τα 2 στα χερια σου τα s που αναφέρεις είναι πιο τετράγωνα.. στα υπόλοιπα δεν ξέρω τι να σου απαντησω μαρεσουν οι συλλογισμοί σου
redhotstef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, Ducatista είπε Το note 10 plus είναι διαφορετικό από το s23 μάλλον δεν τα έχεις πιάσει και τα 2 στα χερια σου τα s που αναφέρεις είναι πιο τετράγωνα.. στα υπόλοιπα δεν ξέρω τι να σου απαντησω μαρεσουν οι συλλογισμοί σου Το note 10 plus απλώς είναι πιο λεπτό στο πάχος.
ScorpioX777 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μουφα render οι καμερες του μικρου ειναι ιδιες οι φετινες της Α σειρας(Α34 -Α54). Δεν ξερω αν εχει επιπεδη οθονη αλλα την μαλακια να βαλει τιτανιο ειναι βεβαιο οτι θα την κανει η Samsung...
Diavolos666 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα συμφωνήσω ότι οι τετραγωνισμένες οθόνες φαίνονται πιο επαγγελματικές. Τα στρογγυλεμένα κινητά θυμίζουν κάτι gadget της δεκαετίας του 80 που τα έφτιαχναν futuristic έτσι για το θεαθήναι, όπως και εκείνα που είχαν διάφανο περίβλημα και φαινόταν μέσα η πλακέτα τους. Και προφανώς οι στρογγυλεμένες άκρες είναι πιο ασφαλείς στις πτώσεις, οπότε θυμίζει λίγο gadget για μικρά παιδιά. Το καλύτερο design μακράν είναι το ultra. Edit: ίσως αν ήταν πολύ λιγότερο το καμπυλωτό μέρος να μην με ενοχλούσε τόσο γιατί κάποιοι θίχτηκαν πιο κάτω. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Diavolos666 2
floba Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Σαν ενα τετραγωνο τουβλο ακρως κακασχημο αμα βακουν και εξινος οπως κλασσικα η λαγκσουνγκ κανει για περιασοτερα κερδη θα ειναι οτι χειροτερο.Α ναι για οτι συμβαινει στην σαμι μαλλον φταιει και το μηλο γιαυτο. 58 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Θα συμφωνήσω ότι οι τετραγωνισμένες οθόνες φαίνονται πιο επαγγελματικές. Τα στρογγυλεμένα κινητά θυμίζουν κάτι gadget της δεκαετίας του 80 που τα έφτιαχναν futuristic έτσι για το θεαθήναι, όπως και εκείνα που είχαν διάφανο περίβλημα και φαινόταν μέσα η πλακέτα τους. Και προφανώς οι στρογγυλεμένες άκρες είναι πιο ασφαλείς στις πτώσεις, οπότε θυμίζει λίγο gadget για μικρά παιδιά. Το καλύτερο design μακράν είναι το ultra. Οι στρογγυλεμενες ακρες μαλλον δεν σαρεσουν γτ ειναι ιδιο το μηλο.Οσο για το τετραγωνισμενο που ειναι σαν ενα κακογουστο πυροτουβλο δεν εχω να πω κατι γουστα ειναι αυτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα