Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροφωνάκι στο πληκτρολόγιο; και δεν μπορώ να κατεβάσω το Gboard? Το κινητό είναι Xiaomi . 

IMG_20230929_202429.jpg

Screenshot_2023-09-29-20-25-47-908_com.miui.notes.jpg

Screenshot_2023-09-29-20-27-47-835_com.android.vending.jpg

Δημοσ.

To Gboard το έχεις ήδη αφου σου γράφει κατάργηση εγκατάστασης.

Εγω λίγο που το δοκίμασα μια χαρα κάνει την μετατροπη απο προφορικό  σε γραπτό λόγο.Δεν θυμάμαι να είχα πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

To Gboard το έχεις ήδη αφου σου γράφει κατάργηση εγκατάστασης.

Εγω λίγο που το δοκίμασα μια χαρα κάνει την μετατροπη απο προφορικό  σε γραπτό λόγο.Δεν θυμάμαι να είχα πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις.

To Gboard δεν το βρίσκω στις εφαρμογές καν ! 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, roula είπε

To Gboard δεν το βρίσκω στις εφαρμογές καν ! 

εχει επιλογή το  gboard αν θα φαίνεται στον launcher.Πηγαινε στις ρυθμίσεις ,εφαρμογές,όλες οι εφαρμογές και θα την βρεις.Εκεί θα πατήσεις επάνω στις πληροφορίες που θα σου βγάλει θα πας στο open  και μετά στις προτιμήσεις,εγω το έχω στα αγγλικά και ειναι preferences,και κάτω θα σου γράφει αν θες να φαίνεται το εικονίδιο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

εχει επιλογή το  gboard αν θα φαίνεται στον launcher.Πηγαινε στις ρυθμίσεις ,εφαρμογές,όλες οι εφαρμογές και θα την βρεις.Εκεί θα πατήσεις επάνω στις πληροφορίες που θα σου βγάλει θα πας στο open  και μετά στις προτιμήσεις,εγω το έχω στα αγγλικά και ειναι preferences,και κάτω θα σου γράφει αν θες να φαίνεται το εικονίδιο.

Το κατάφερα !!! Χίλια ευχαριστώ !!! Γιατί είναι στιγμές που δεν μπορώ να φορέσω γυαλιά οπότε αυτό με βοηθούσε παλιά να μιλάω και να γράφει μήνυμα ! Καλό βράδυ να έχεις ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...