roula Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Γεια σας! Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροφωνάκι στο πληκτρολόγιο; και δεν μπορώ να κατεβάσω το Gboard? Το κινητό είναι Xiaomi .
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 To Gboard το έχεις ήδη αφου σου γράφει κατάργηση εγκατάστασης. Εγω λίγο που το δοκίμασα μια χαρα κάνει την μετατροπη απο προφορικό σε γραπτό λόγο.Δεν θυμάμαι να είχα πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις.
roula Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε To Gboard το έχεις ήδη αφου σου γράφει κατάργηση εγκατάστασης. Εγω λίγο που το δοκίμασα μια χαρα κάνει την μετατροπη απο προφορικό σε γραπτό λόγο.Δεν θυμάμαι να είχα πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις. To Gboard δεν το βρίσκω στις εφαρμογές καν !
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, roula είπε To Gboard δεν το βρίσκω στις εφαρμογές καν ! εχει επιλογή το gboard αν θα φαίνεται στον launcher.Πηγαινε στις ρυθμίσεις ,εφαρμογές,όλες οι εφαρμογές και θα την βρεις.Εκεί θα πατήσεις επάνω στις πληροφορίες που θα σου βγάλει θα πας στο open και μετά στις προτιμήσεις,εγω το έχω στα αγγλικά και ειναι preferences,και κάτω θα σου γράφει αν θες να φαίνεται το εικονίδιο.
roula Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε εχει επιλογή το gboard αν θα φαίνεται στον launcher.Πηγαινε στις ρυθμίσεις ,εφαρμογές,όλες οι εφαρμογές και θα την βρεις.Εκεί θα πατήσεις επάνω στις πληροφορίες που θα σου βγάλει θα πας στο open και μετά στις προτιμήσεις,εγω το έχω στα αγγλικά και ειναι preferences,και κάτω θα σου γράφει αν θες να φαίνεται το εικονίδιο. Το κατάφερα !!! Χίλια ευχαριστώ !!! Γιατί είναι στιγμές που δεν μπορώ να φορέσω γυαλιά οπότε αυτό με βοηθούσε παλιά να μιλάω και να γράφει μήνυμα ! Καλό βράδυ να έχεις ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα