Προς το περιεχόμενο

Provlimataki meta apo allagi mitrikis..

kostasdirtt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alaksa mitriki sto sistima mou, evala mia Asus P800 deluxe (P4) xrisimopio 2 sklirous o enas sata pou exei kai to litourgiko kai o deuteros ide mono gia apothikeusi.

Molis kano ekinisi mou bgazi "sec master hard disk: S.M.A.R.T. status bad.Backup and replace"

Molis patiso F1 bootari kanonika kai paizei o deuteros skliros kanonika.

Me tin allagi tis mitrikis ekana format kai kainourgia ekgatastasi (winXP SP1).Mporei kanis na voithisi?

Δημοσ.

1.Ειπε Bye-Bye

2.Δεν υποστηριζει S.M.A.R.T.

3 Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητα μητρικης οσο αφορα το S.M.A.R.T. , οποτε δοκιμασε να το κανεις disable απο bios.

(Aν δουλεψει δοκιμασε να κανεις update τo bios της μητρικης).

Δημοσ.

Πριν από λίγο καιρό μου εμφάνισε παρόμοιο μήνυμα περί SMART ένας ολοκαίνουριος δίσκος. Την αμέσως επόμενη μέρα δεν φόρτωναν τα Windows και ελέγχοντάς τον με τα διαγνωστικά της εταιρείας εμφάνισε read errors (και πήρε το δρόμο της επιστροφής για αντικατάσταση). Οπότε καλύτερα να κάνεις αυτό που λέει και ο Dark_son20 (έλεγχος με τα αντίστοιχα διαγνωστικά εργαλεία).

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη όταν έβαλα το SMART μου είπε οτι ο HD θα κλαταρε σε 2 μέρες κατά το απογευματάκι. Πέρασαν οι δύο μέρες και παλι μου έγραφε οτι θα σταματήσει από στιγμή σε στιγμή. Από τότε έχουν περάσει 16 μήνες....

Δημοσ.

Mporei to Smart na min einai 100% aksiopisto kathws provlepei mia pythani vlavi ston HDD mas ostoso den tha prepei na to agnooume. Kalo einai na pareis back-up kai na kaneis full scandisk me utilities apo tin etairia tou HDD opws eipe kai o Dark_son20 pio panw. An perasei ta test kai synexizei na emfanizei to minima auto kane disable to Smart apo to BIOS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...