Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, man22 είπε

μα το γραφει μεσα οτι εχει εγγυηση εως 25/11/23 ολα τα iphone εχουν 1 χρονο εγγυηση και οχι 2 οπως ολα τα αλλα κινητα, εισαι σιγουρος οτι δεν πληρωνω τ 25 ετσι και αλλιως? γιατι μου το ειπαν στο email οτι τοσο κοστιζει ο ελεγεχος και δεν ανεφεραν τιποτα για το θεμα της εγγυησης εγω ειχα δηλωσει οτι ειναι εντος εγγυησης και τι ακριβως προβλημα εχει 

Απόδειξη αγοράς δεν έχεις;

Όπως σου είπα, αν είναι βλάβη εντός εγγύησης δεν πληρώνεις 

• Super Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, man22 είπε

μα το γραφει μεσα οτι εχει εγγυηση εως 25/11/23 ολα τα iphone εχουν 1 χρονο εγγυηση και οχι 2 οπως ολα τα αλλα κινητα, εισαι σιγουρος οτι δεν πληρωνω τ 25 ετσι και αλλιως? γιατι μου το ειπαν στο email οτι τοσο κοστιζει ο ελεγεχος και δεν ανεφεραν τιποτα για το θεμα της εγγυησης εγω ειχα δηλωσει οτι ειναι εντος εγγυησης και τι ακριβως προβλημα εχει 

Αυτό που εμφανίζει μέσα στις ρυθμίσεις το iPhone αφορά την εγγύηση που σου δίνει η apple για τον πρώτο χρόνο. Αν τη συσκευή την αγόρασες στην Ελλάδα, έχεις επιπλέον άλλον ένα χρόνο εγγύησης που στην καλύπτει το κατάστημα από το οποίο το αγόρασες. Και καλό θα ήταν να το πας τώρα πριν λήξουν όλα αυτά γιατί φαινεται πως κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου. Δεν θα σε χρεώσουν τίποτα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Αυτό που εμφανίζει μέσα στις ρυθμίσεις το iPhone αφορά την εγγύηση που σου δίνει η apple για τον πρώτο χρόνο. Αν τη συσκευή την αγόρασες στην Ελλάδα, έχεις επιπλέον άλλον ένα χρόνο εγγύησης που στην καλύπτει το κατάστημα από το οποίο το αγόρασες. Και καλό θα ήταν να το πας τώρα πριν λήξουν όλα αυτά γιατί φαινεται πως κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου. Δεν θα σε χρεώσουν τίποτα. 

τα 25 ευρω για τον ελεγχο στην istorm δεν τα γλυτωνω ετσι μου απαντησαν 

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, man22 είπε

τα 25 ευρω για τον ελεγχο στην istorm δεν τα γλυτωνω ετσι μου απαντησαν 

Όσο είσαι μέσα στην εγγύηση και αντιμετωπίζεις πρόβλημα, δεν πρέπει να σε χρεώσουν τιποτα! 

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, billdanos said:

Όσο είσαι μέσα στην εγγύηση και αντιμετωπίζεις πρόβλημα, δεν πρέπει να σε χρεώσουν τιποτα! 

Μάλλον θα εννοούν αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα πληρώσει μόνο για τον έλεγχο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SaFiS είπε

Ασε την iStorm να λεει και καλυτερα να το στειλεις Document ή iSystem…

εκει  δηλαδη δεν χρεωνουν 25 οπως χρεωνει η ISTORM για τον ελεγχο και μονο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα το ίδιο πρόβλημα , είχε μαζέψει μπόλικη σκόνη στην υποδοχη του καλωδίου  που μπλόκαρε την διασύνδεση. Αφαιρέθηκε η σκόνη με μια λαβίδα με πολύ λεπτές μύτες πχ σαν αυτήν 

https://www.insituconservation.com/products/tweezers/tweezers_aa

Μετά δούλευε μια χαρά 

Επεξ/σία από hdtess33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...