Προς το περιεχόμενο

iPhone 15: Κάτοχοι των μοντέλων Pro και Pro Max διαμαρτύρονται για προβλήματα υπερθέρμανσης

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, erasmys είπε

οποιος γραφει οτι η υπερθερμανση διορθωνεται μεσω software ειναι ασχετος απλα.

Εδω μιλαμε για αστοχια υλικου/κατασκευαστικο λαθος.

Το καλυτερο που εχει να κανει η Apple ειναι να ανακαλεσει τη σειρα 15 ...που αποδειχτηκε μια τραγωδια...και να ξεκινησει να φτιαχνει τη σειρα 16.

Γιατι η λογικη λεει μετα τις υπερθερμανσεις ακολουθουν οι εκρηξεις...

Τουλάχιστον δεν παίρνουν φωτιά σαν κάποια άλλα. Κύριε σχετικέ εσύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η λυση είναι μια

https://www.skroutz.gr/s/3646820/Pharmasept-Flogo-Calm-Krema-gia-Egaymata-50ml.html

Και οχι μονο για iPhone και εγώ με σαμσουνγκ την έχω μαζί μου ....

ηθελα να βαλω φωτο σε κρυφο αλλα δεν μπορω σορρυ για το λινκ

Επεξ/σία από kinitos

1 ώρα πριν, atheatos είπε

Δεν ξέρω για το τι θυμάσαι ή όχι , αλλά αν ένα προϊόν ειναι προβληματικό όπως γράφεις τότε ή γίνεται ανάκληση ή πέφτει η τιμή του.

Ή ριχνεις το κοστος αντικαταστασης της πλατης, οπως και εγινε. 

Δεν εχει προβλημα η μνημη μου, προφανως καπου χανεσαι στην αναγνωση των οσων λεω. Δεν πειραζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η apple θα δωρίσει σε κάθε χρήστη απο ενα ζευγάρι πυρίμαχα γάντια και θα λυθεί το πρόβλημα. 

Παιζει και να είναι κόλπο των Αμερικανών, να ζεσταίνεται ο κόσμος το χειμώνα για να μην αγοράζει πετρέλαιο απ τη Ρωσία και να σταματήσει ο πόλεμος. 

Βλέπω ηδη τον τίτλο : "Το iphone σταμάτησε τον πόλεμο "

:)

Επεξ/σία από oldnew

Έλεος με αυτά τα σαράβαλα. Μια ζεσταίνονται μια βγάζουν ραδιενέργεια μια λυγίζουν μια σπάνε μια κάνουν δαχτυλιές. 

Πάρτε ζερ καλύτερα είναι 

3 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε

Oh noo.. The memories... Post traumatic stress disorder...image.gif.8a7b839d27cf369791835fb5e62fe931.gif

H samsung το απέσυρε. Η apple ξέρει τι κομμάτια έχει για καταναλωτές....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, pseira said:

H samsung το απέσυρε. Η apple ξέρει τι κομμάτια έχει για καταναλωτές....

Εντάξει αμα μιλαμε σοβαρά, η σαμσουνγκ είχε κάνει κατασκευαστικο λαθος στην μπαταρία και κινδύνευαν να εκραγούν ολα. Αμα είχε το θέμα που έχει τώρα η apple, σιγα μη τα απέσυρε και αυτή. Λύνεται εύκολα το συγκεκριμένο. Όσοι έχουν φτιάξει ρομ (ελάχιστοι) θα καταλάβουν. Ουσιαστικά θα ρίξει τον χρονισμό του soc, και θα πάψει να υπερθέρμαινεται. Όχι παντού, μονο εκει που υπερθέρμαινεται και υπο συνθήκες. Θα χάσει λίγο σε ισχύ, αλλά τοσο ισχυρά που είναι ολα τα soc ναυαρχίδων ουδης θα πάρει χαμπάρι. Στην ουσία μάρκετινγκ είναι αυτές οι ταχύτητες και σε Android και σε ios. Αυτό σε περίπτωση όντως κατασκευαστικου λάθους, ακομα και τότε, λύνεται. Αν είναι bug ή θέμα εφαρμογής θα λυθεί πολύ ποιο εύκολα. Δε θα το μάθουμε ποτέ τι από τα 2 ηταν. 

Η σαμσουνγκ στο galaxy tab s8 ultra που εχω, δεν έβαλε καν κανονική ψήκτρα στο soc, σχεδόν δεν ακουμπάει καν, για οικονομία ίσως, γι αυτό βγάζει χειρότερη απόδοση. Κάποιοι το ανοίγουν βάζουν 3-4 χιλιοστα μετάλλο ώστε να ακούμπησει στο σασι και μεταμόρφωνεται η συσκευή, μηδεν throttling κλπ. Όλοι κάνουν πατάτες. Και μάλλον εκει η σαμσουνγκ έκανε επίτηδες πατάτα για να έχει κάτι να διορθώσει στο επόμενο. Σιγά μη δεν της έκοβε να κάνει αυτο, που θα έκανε ακόμα και καθυστερημένος. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1

μάλλον φταίει η αλλαγή από αλουμίνιο σε τιτάνιο και η νέα πλάτη. 
Η πιο ψύχραιμη ανάλυση που χω διαβάσει 

https://www.linkedin.com/news/story/iphone-15-pro-too-hot-to-handle-5786596/
Finally, it's worth remembering that while iPhone 14 models, and iPhone 15, both use aluminium enclosures, Apple touts the titanium shell on the iPhone 15 Pro. Aluminium is widely known for heat dissipation. Titanium, not so much.

βεβαια υπερθέρμανση παθαίνουν όλα τα κινητά σε βαριές εργασίες αλλά εδώ μιλάμε για άσχετες στιγμές σε βιντεοκληση σε κατάσταση φόρτισης κτλ 

Το απλό 15 φέτος είναι η καλύτερη αγορά. Εντάξει είναι 60hz .. και τι έγινε; σε 2-3 μέρες τα μάτια συνηθίζουν. Κατά τα άλλα καμία ουσιαστική διαφορά και μπαταρία που τα σπάει. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Macosj είπε

Τι σημασία έχει? Είναι όμορφο και φαίνεται ακριβό. Το iphone είναι πιο πολύ ένα αξεσουάρ πάρα ένα κινητό . Όπως και τα ρολόγια, όλα δείχνουν την ώρα, αλλά ένα ακριβό θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι βγήκες από την κατηγορία της πλέμπας

Ένα ακριβό ρολόι είναι διαχρονικό. Όπως ένα κόσμημα. Πόσο διαχρονικό μπορεί είναι είναι ένα (ακόμα και ακριβό) κινητό? Ένα smartwatch?

Επεξ/σία από CyanBlue

1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Τουλάχιστον δεν παίρνουν φωτιά σαν κάποια άλλα. Κύριε σχετικέ εσύ

μη βιαζεσαι....

5 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Είμαι σίγουρος ότι αυτό το θέμα δεν θα πέσει κάτω από 1000 σχόλια. 🥳🥳🥳🥳 

Στα σοβαρά του θέματος τώρα η συσκευή δεν παρουσιάζει καμιά υπερθέρμανση όλα είναι φυσιολογικά μάλιστα το 14 όταν φόρτιζε ήταν πιο ζεστό από τι είναι το 15 το έχω μια βδομάδα δεν έχω κανένα απολύτως παράπονό για το μόνο που μπορώ να πω ότι ίσως παρουσιάζει ακόμα πρόβλημα είναι απλά το ίνσταγκραμ ή εφαρμογή τους για κάποιο λόγο ζεσταίνει λίγο παραπάνω την συσκευή όχι ότι σε μένα εχει συμβεί απλά το είδα σε βίντεο. Από εκεί και μετά και 30 λεπτά έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και μιάμιση ώρα έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και Κατά τη διάρκεια της φόρτισης δεν παρουσιάζει  τίποτα διαφορετικό από το 14. Που το έχω ακριβώς δίπλα μπορεί το υλικό όντως να μεταφέρει την θερμοκρασία στο χέρι πολύ γρήγορα ταυτόχρονα όμως δυστυχώς μπορεί να μην είναι τόσο καλό στην απαγωγή της θερμότητας όπως είναι το αλουμίνιο.

Δε σε πιστευω φιλε μου...εισαι ενας, εισαι μονος σου και εισαι μειοψηφια

Θα προτιμησω να πιστεψω τους εκκατομυρια χρηστες που αναφερουν προβληματα υπερθερμανσης...κοινη λογικη sorry κιολας

6 λεπτά πριν, erasmys είπε

μη βιαζεσαι....

Θα προτιμησω να πιστεψω τους εκκατομυρια χρηστες που αναφερουν προβληματα υπερθερμανσης...κοινη λογικη sorry κιολας

Το κακό είναι ότι νομίζεις ότι είναι εκατομμύρια… 

Πραγματικά τώρα κάθε χρόνο, και πέρσι τα ίδια αναμασούσατε, βγαίνουν πέντε, αναπαράγουν άλλοι 100, γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια όλους τους υπόλοιπους και νομίζετε ότι είναι εκατομμύρια!!!

Κατα τα αλλά επικαλείσαι την κοινή λογική…

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, erasmys είπε

μη βιαζεσαι....

Μπορείς να πιστεύεις και στο βούδα !! Δεν με νοιάζει . Εγώ μιλάω από την πείρα μου και πίστεψε με έχω αλαξει σχεδόν  ότι υπάρχει σε κινητό τα τελευταία 23 χρόνια !! Οποτε … δεν με νοιάζει η άποψη σου . 

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere

54 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το κακό είναι ότι νομίζεις ότι είναι εκατομμύρια… 

Πραγματικά τώρα κάθε χρόνο, και πέρσι τα ίδια αναμασούσατε, βγαίνουν πέντε, αναπαράγουν άλλοι 100, γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια όλους τους υπόλοιπους και νομίζετε ότι είναι εκατομμύρια!!!

Κατα τα αλλά επικαλείσαι την κοινή λογική…

Δηλαδη τι υπονοεις? ολοι αυτοι που μιλανε για προβληματα υπερθερμανσης λενε ψεμματα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Το πετας ενα λεπτακι στην καταψυξη και εστρωσε

Ο Μπαρμπαστάθης, δηλώνει χαρούμενος στην τοποθεσία κατάψυξη, με το iPhone 15 frost edition.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...