Προς το περιεχόμενο

iPhone 15: Κάτοχοι των μοντέλων Pro και Pro Max διαμαρτύρονται για προβλήματα υπερθέρμανσης

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, gadgetseek είπε

Μετά τη γυάλινη πλάτη που σπάει για πλάκα, τώρα κι αυτό..;

Σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, κι όχι μόνο, η αγορά iphone κοστίζει 1 - 3 μεροκάματα (200 - 300 usd) με τα trade-in ή τα διετή συμβόλαια με πάροχο που παίζουν. Στις ΗΠΑ το iphone θεωρείται εθνικό προϊόν (κάτι σαν την Coca cola που πάει μ' όλα κι είναι για όλους) κι όχι αξεσουάρ. Όσοι θέλουν πραγματικά να ξεχωρίσουν (γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο κοινότοπο από το να κυκλοφορείς με iphone σ' αυτές τις χώρες) σιγά σιγά μετακινούνται στα flip & folds. 

Ναι αλλά είναι πιο φτηνή η αντικατάσταση της πλάτης από το 14 🤔😆

Επεξ/σία από vastegial_74
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 minutes ago, gadgetseek said:

Μετά τη γυάλινη πλάτη που σπάει για πλάκα, τώρα κι αυτό..;

Για πλάκα εννοείς να προσπαθήσεις με δύναμη να κάνεις Bend το τηλέφωνο;

3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το κλασικό σχόλιο "μα εγώ δεν έχω θέμα". 

Ακόμα και 5% να έχουν αυτό το θέμα, παραμένει μεγάλο νούμερο. Πόσο μάλλον αν υπολογίσεις ότι το προ Μαξ είναι πιο εύθραυστο, και οι δαχτυλιές στο πλαίσιο αφήνουν σημάδια 

Με όλα αυτά τα προβλήματα υπονοείς ότι πρεπει να κάνει ανάκληση όλη τη σειρά iPhone 15 pro?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νήμα με τις προπαραγγελίες έχει φτάσει τις 1100 απαντήσεις :Ρ  Για να δούμε αν αυτό θα το ξεπεράσει..

ΥΓ: Μάλλον τελικά για καλό δεν έχουμε παραλάβει ακόμα 🤪🤪

Επεξ/σία από enlightened

Όλα τα iPhone εμένα μου φαίνεται ότι υπερθερμαίνονται. Σίγουρα το 11 και το 12 pro max που έχω τώρα πάντως. 

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ζεματάει, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι χαμηλώνει η φωτεινότητα της οθόνης προφανώς για να μην πάθει ζημιά, αλλά όποιος μπορεί και χρησιμοποιεί iphone ντάλα ήλιο καλοκαίρι Ελλάδας, είναι ήρωας. Εγώ δεν βλέπω ΘΕΟ τί δείχνει η οθόνη, και είναι εξοργιστικά εκνευριστικό όταν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να πετάξεις drone το καλοκαίρι. 

Και μην πει κανείς "δε σκέφτηκαν την Ελλαδίτσα όταν το έφτιαχναν", υπάρχουν άπειρες άλλες χώρες ΠΟΛΥ πιο πλούσιες και πολύ πιο ζεστές από εμάς. 

• Like 6

• Super Moderators

Όσο γράφετε εδώ διάφορες εξυπνάδες, κοιτάξτε μην ξεχαστείτε και σταματήσετε να τα αγοράζετε σα να μην υπάρχει αύριο ε! 😛 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1

1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Είμαι σίγουρος ότι αυτό το θέμα δεν θα πέσει κάτω από 1000 σχόλια. 🥳🥳🥳🥳 

Και από αυτούς οι 990 δεν θα αγόραζαν ποτέ iphone...

• Like 3

Δεν εχω περασει ακομη την 17 γιατι σκεφτομουν οτι θα το πουλησω και καμια φορα εχω παρατηρησει οτι για καποιο λογο κολλημενοι αγοραστες προτιμουν την προηγουμενη εκδοση (ισως επειδη δεν γινεται downgrade), βεβαια οπως πανε οι προπαραγγελιες με βλεπω να αναβαθμίζω συντομα. Τωρα οσο αφορα τις θερμοκρασιες και στο δικο μου 14PM ειναι αυξημενες σε σχεση με το 13PM που ειχα και πραγματικα ηταν παντα κρυο και η μπαταρια κραταγε πολυ περισσοτερο. Κανει καποια random spikes ενω δεν τρεχω κατι ιδιαιτερα απαιτητικό εκεινη τη στιγμη. Αυτο που κανω ειναι να το κλεινω για να αποφυγω υπερθερμανση η οποια οδηγει και σε πτωση του battery health, το ξερω οτι δεν ειναι η ιδανικη λυση και η apple πρεπει να το δει λιγο αυτο το θεμα γιατι ειναι κριμα να φτιαχνεις το πιο high end SoC της αγορας στο πιο ακριβο node της TSMC και να μην εχεις αντιστοιχα καλα thermals. Ελπιζω σε software λυση συντομα.

Ειμαι apple fanboy απο το iphone 4 ποτε μου δεν ειχα android και δεν υπαρχει δικαιολογια σε αυτο, για να τα λεμε ολα. Απο την αλλη macbook pro M1 και δεν εχει ζεσταθει ποτε, μερα με νυχτα με οτιδηποτε αλλο laptop ειχα ποτε.

• Like 2
  • Thanks 2

27 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Ναι αλλά είναι πιο φτηνή η αντικατάσταση της πλάτης από το 14 🤔😆

Στα 200 usd "μόνο" πέφτει πλέον η αντικατάσταση της πλάτης.. Όνειρο..

πέρυσι με τα προβλήματα που υπήρχαν στο εργοστάσιο στην Κίνα και τις απεργίες τότε των εργατών, ήταν καλύτεροι οι χρόνοι παράδοσης. 

Με το 15 φετος γίνεται ο ΧΑΜΟΣ. Σπάει κάθε ρεκόρ όπου εμφανίζεται γίνεται sold out σε ντε τε. Αναμενόμενο βέβαια είναι οτι πιο όμορφο έχει κυκλοφορήσει, ειδικά όταν το πιάσεις στα χέρια σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.theguardian.com/technology/2023/sep/29/iphone-15-users-of-pro-and-pro-max-models-complain-of-overheating-issues

ρωτάνε οι δημοσιαγράφοι την εταιρεία από ολο τον κόσμο-  από τη μεγαλύτερη εφημερίδα μέχρι τα νέα του ψαροτούφεκου και η απάντηση της

μηλοεταιρείας είναι δείτε οδηγίες χρήσης - ούτε δελτίο τύπου -ούτε επίσημη απαντηση.

The company’s customer support pages state that devices might get warm when being set up for the first time, when they are being charged wirelessly or if customers are using graphics-intensive or processor-intensive apps such as games.

σήμερα ο πιο διάσημος youtuber MKHBD ανέβασε την κριτική του για το 15 προ και επιβεβαιωνει οτι υπερθεμανθηκε για 5 λέπτά σε άσχετη φάση μεσα στο αεροπλάνο.

επιβεβεβαιωσε και η gsmarena στο review της για υπερθεμανση και δημοσιογράφος του bloomberg, χώρια τους απλούς χρήστες. Τα λέμε αναλυτικά στο apple harware forum.

η apple πρέπει να απαντήσει αν ειναι θέμα hardware ή οχι. για να δούμε.

Επεξ/σία από avacan23
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ότι πιθανόν να ζεσταίνεται λίγο παραπάνω όταν το ζορίζεις. Δεν θεωρώ ότι φταίει η αγωγιμότητα του τιτανίου. Αν ήταν χειρότερος αγωγός, τότε η θερμοκρασία θα ήταν χαμηλότερη στο εξωτερικό της συσκευής. Όχι υψηλότερη.

Πιθανόν να γίνεται στα pro και pro max μοντέλα λόγω του περιορισμένου χώρου στο εσωτερικό και του μεγαλύτερου module των καμερών. Ίσως η Apple να μείωσε το μέγεθος του συστήματος παθητικής ψύξης.

Σε iphone 15 (που έχω πλέον στην κατοχή μου) μπορώ να βεβαιώσω ότι είναι άψογο. Δεν ζεσταίνεται. Του έτρεξα bebchmarks, το ζόρισα όσο μπορούσα. Τίποτα.

Παρόλα αυτά, οι 43 βαθμοί κελσίου, που αναφέρονται, δεν είναι τόσο υψηλό νούμερο και σίγουρα δεν καίει τόσοσ όσο να πάθεις έγκαυμα. Μην τρελαθούμε κιόλας... 

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...