Προς το περιεχόμενο

iPhone 15: Κάτοχοι των μοντέλων Pro και Pro Max διαμαρτύρονται για προβλήματα υπερθέρμανσης

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Apple Club ??  αα κατάλαβα οκ εχεις δικιο για το ασπρο μαυρο, ετσι ειναι!!!  👍😂

4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Συνέχισε να αναπαράγεις κάθε μπούρδα που βρίσκεις στο internet! Που ξέρεις, στο τέλος μπορεί να σου στείλει κάνα δώρο και ο ανταγωνισμός! 😛 

Α και σταματήστε να αγοράζετε φορτιστές από τα φανάρια! ;) 

Το Apple Club ??  αα κατάλαβα οκ εχεις δικιο για το ασπρο μαυρο, ετσι ειναι!!!  👍😂

αν  χαλαση το κινητο φταίει ο φορτιστής, εξυπνο που δεν δινουν φορτιστη, για να υπάρχει αλλοθι

Επεξ/σία από sharke
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
1 λεπτό πριν, sharke είπε

Το Apple Club ??  αα κατάλαβα οκ εχεις δικιο για το ασπρο μαυρο, ετσι ειναι!!!  👍😂

Το Apple Club ??  αα κατάλαβα οκ εχεις δικιο για το ασπρο μαυρο, ετσι ειναι!!!  👍😂

Σε ψάχνει η Apple γιατί ξέμεινε από μηχανικούς και είδε πως δίνεις συμβουλές στους κατόχους των 15pro! 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σε ψάχνει η Apple γιατί ξέμεινε από μηχανικούς και είδε πως δίνεις συμβουλές στους κατόχους των 15pro! 😛 

δεν τα λεω εγω , στο video τα ειχε μηχανικος

εαν το ιδες βέβαια

Επεξ/σία από sharke

• Super Moderators
17 λεπτά πριν, sharke είπε

δεν τα λεω εγω , στο video τα ειχε μηχανικος

εαν το ιδες βέβαια

Πάντως επειδή είσαι νέος και δεν ξέρεις τι γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, φρόντισε να είσαι εδώ και σε κάνα 2 εβδομάδες! Θα σου εξηγήσουμε τότε τι ακριβώς συμβαίνει κάθε φορά που βγάζει η apple νέα μοντέλα.
Μέχρι τότε, κάτσε και σκέψου αν μια εταιρεία σαν την apple, θα άφηνε στην τύχη και θα της ξέφευγε κάτι στο θέμα της ψύξης στο πιο ισχυρό της χαρτί, που είναι οι επεξεργαστές που φτιάχνει! :) 

https://9to5mac.com/2023/09/30/iphone-15-overheating-software-update-coming/

According to Apple, some of the apps overloading the iPhone CPU and causing devices to overheat are Asphalt 9, Instagram, and Uber. Instagram issued a fix for the problem on September 27, Apple says.

Apple also confirmed to 9to5Mac that the titanium design of the iPhone 15 Pro is not to blame for any overheating problems, contrary to what some reports stated earlier this week. The company says the new design actually leads to better heat dissipation than previous iPhones with stainless steel. This is likely because of the new internal aluminium sub structure.

The company also says that the software update coming to iOS 17 does not in any way reduce performance to address iPhone temperature concerns.

Και βάλε επιτέλους και ένα αυτόματο λεξικό/διορθωτή στη συσκευή που χρησιμοποιείς! Ή πάρε ένα iPhone! 😛 

• Like 2

Δεν ξέρω τι λέτε εδώ, εγώ με ενα iPhone SE 2020 είμαι και είναι τέλειο τόσα χρόνια.  Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρόσφατα άλλαξα απο pc σε Mac Studio κ δεν νομίζω να ξαναγυρίσω σε windows κτλ Σφεντόνα πάνε  Cubase, Davinci Resolve, photo editing . Ασφαλέστερο κ κλειστό περιβάλλον σταθερό, εντελώς μα εντελώς αθόρυβο κ (ειδικά για ηχογραφήσεις είναι ο υπολογιστής που έψαχνα χρόνια. γενικά έπρεπε να είχα κάνει νωρίτερα την αλλαγή  απο το να κάθομαι να ασχολούμαι με τι κάρτα βγαίνει τώρα, με ποιον επεξεργαστή μητρική, κουτί κτλ. 🖥️

• Like 2

Οι ίδιοι υπερθερμαίνονται από την ηδονή που τους χαρίζει το αντικείμενο του πόθου τους και νομίζουν ότι φταίει το τηλέφωνο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2023 στις 7:14 ΠΜ, billdanos είπε

Αυτό που ανακάλυψε ο μπάρμπα Στάθης από την Αμαλιαδα (τυχαία επιλογή περιοχής) σε τι οφείλεται η υπερθέρμανση και το τι θα κάνει η apple στη συνέχεια, είναι φοβερό! Χαραμίζεται ο ανθρωπας όχι τίποτα άλλο! 😛 

...

Η ίδια η Apple έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και έχει δώσει οδηγίες αντιμετώπισης.

8 ώρες πριν, @kostis είπε

Δεν ξέρω τι λέτε εδώ, εγώ με ενα iPhone SE 2020 είμαι και είναι τέλειο τόσα χρόνια.  Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρόσφατα άλλαξα απο pc σε Mac Studio κ δεν νομίζω να ξαναγυρίσω σε windows κτλ Σφεντόνα πάνε  Cubase, Davinci Resolve, photo editing . Ασφαλέστερο κ κλειστό περιβάλλον σταθερό, εντελώς μα εντελώς αθόρυβο κ (ειδικά για ηχογραφήσεις είναι ο υπολογιστής που έψαχνα χρόνια. γενικά έπρεπε να είχα κάνει νωρίτερα την αλλαγή  απο το να κάθομαι να ασχολούμαι με τι κάρτα βγαίνει τώρα, με ποιον επεξεργαστή μητρική, κουτί κτλ. 🖥️

To MacOS βασίζεται στο Linux (Unix) που είναι ανοιχτού κώδικα. Άρα αν ίσχυε αυτό που λες "closed-source = μη ασφαλές" το συμπέρασμα σου είναι λάθος. Να ξέρεις πάντως ότι μικρό έως καθόλου ρόλο παίζει το open-source/closed-source. Υπάρχουν τόσα τρύπια προγράμματα που είναι closed-source...

Ασφαλή (όχι ασφαλέστερα) τα MacOS θα τα έλεγα μόνο αν κάνεις τα βασικά.

Όσο για το τελευταίο, εκτός του ότι σε πολλούς αρέσει να έχουν την επιλογή, αυτός που αγοράζει το "έτοιμο" απλά αγοράζει ότι του σερβίρουν, που πολλές φορές κάποια components δεν είναι τόσο καλά.

ΥΓ: Θα έπρεπε να ασχολείσαι πάντως γιατί αυτά τα προγράμματα θέλουν δυνατό CPU/GPU εκτός και αν κάνεις ελαφριά χρήση.

Επεξ/σία από atypicalcoder

• Super Moderators
41 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Η ίδια η Apple έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και έχει δώσει οδηγίες αντιμετώπισης.

Μα δεν είπε κανείς πως η αυξημένη θερμοκρασία είναι στη φαντασία όσων το παρατήρησαν!
Αναφέρομαι στις αμπελοσοφιες που έχουν γραφτεί πως φταίει ο επεξεργαστής, το σασί από Τιτάνιο και άλλες παρόμοιες μπούρδες! Για να μην αναφερθώ στις σαχλές συμβουλές να μην το χρησιμοποιούν πολύ, να το κρύβουν  από τον ήλιο και αλλά τέτοια χαριτωμένα, από «μηχανικούς» που στον ελεύθερο χρόνο τους οδηγούν και ταξί! 😛 

• Like 2

2 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

To MacOS βασίζεται στο Linux (Unix) που είναι ανοιχτού κώδικα. Άρα αν ίσχυε αυτό που λες "closed-source = μη ασφαλές" το συμπέρασμα σου είναι λάθος. Να ξέρεις πάντως ότι μικρό έως καθόλου ρόλο παίζει το open-source/closed-source. Υπάρχουν τόσα τρύπια προγράμματα που είναι closed-source...

Ασφαλή (όχι ασφαλέστερα) τα MacOS θα τα έλεγα μόνο αν κάνεις τα βασικά.

Όσο για το τελευταίο, εκτός του ότι σε πολλούς αρέσει να έχουν την επιλογή, αυτός που αγοράζει το "έτοιμο" απλά αγοράζει ότι του σερβίρουν, που πολλές φορές κάποια components δεν είναι τόσο καλά.

ΥΓ: Θα έπρεπε να ασχολείσαι πάντως γιατί αυτά τα προγράμματα θέλουν δυνατό CPU/GPU εκτός και αν κάνεις ελαφριά χρήση.

Έχεις δοκιμάσει Mac Studio με αυτές τις εφαρμογές που αναφέρω; 

Αν χρησιμοποιείς τα εργαλεία που σου δίνει η Apple χωρίς πολλά 3rd party plugins κ δουλεύεις με native apple silicon τότε όλα δουλεύουν άψογα. 
Με αυτό εννοώ κλειστό περιβάλλον κ όχι αν ο κώδικας είναι open source ή closed source. 

Πάντα windows pcs χρησιμοποιούσα (25 χρόνια) κ όταν ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω απο το custom build που είχα απο τέλη 2019 είπα να δοκιμάσω κ εγώ πρώτη φορά desktop Mac.

τα Mac Studio m1 m2 max k ultra δεν νομίζω ότι είναι για ελαφριές εργασίες και κυρίως τα ultra. Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο στο YouTube anyway….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, @kostis είπε

Έχεις δοκιμάσει Mac Studio με αυτές τις εφαρμογές που αναφέρω; 

Αν χρησιμοποιείς τα εργαλεία που σου δίνει η Apple χωρίς πολλά 3rd party plugins κ δουλεύεις με native apple silicon τότε όλα δουλεύουν άψογα. 
Με αυτό εννοώ κλειστό περιβάλλον κ όχι αν ο κώδικας είναι open source ή closed source. 

Πάντα windows pcs χρησιμοποιούσα (25 χρόνια) κ όταν ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω απο το custom build που είχα απο τέλη 2019 είπα να δοκιμάσω κ εγώ πρώτη φορά desktop Mac.

τα Mac Studio m1 m2 max k ultra δεν νομίζω ότι είναι για ελαφριές εργασίες και κυρίως τα ultra. Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο στο YouTube anyway….

Καταρχάς καλά έκανες και πήγες σε Mac Studio. Ότι γουστάρει ο καθένας!

Εγώ πιο πολύ επικεντρώνομαι περισσότερο στο attitude που βλέπω "είναι closed source, είναι Mac άρα είναι πιο ασφαλές" ή "πήγα σε Mac και πάει τάπα" (meanwhile είχανε κάνα σαπάκι PC πιο πριν). Θεωρώ ότι στην συντριπτική πλειοψηφία τέτοιες απόψεις είναι κυρίως από άτομα που έχουν παπαγαλίσει κάτι χωρίς να γνωρίζουν. Όταν σου λέει ο άλλος μες στα μούτρα σου πχ "τα iphone έχουν την καλύτερη μπαταρία" ε είναι σαν να σε κοροιδεύει. Αυτό το attitude δεν μπορώ "έλα είναι apple είναι το καλύτερο".

Αναφορά σε κείμενο

Μακάρι τα Windows να ήταν ανοιχτό περιβάλλον, αλλά είναι πιο κλειστό και από τα Mac.

Επεξ/σία από atypicalcoder

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, billdanos said:

Α και σταματήστε να αγοράζετε φορτιστές από τα φανάρια! ;) 

Ε μα έλα ντε, δηλαδή δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσεις αυτόν που σου δίνει στο κουτ...oh wait😁

Ευτυχώς που έχω έξτρα φορτιστές και μπορώ να δανείσω στους πρώην "προστατεύουμε το περιβάλλον, χρησιμοποιούμε τους παλιούς μας lightning" φίλους που πήραν το 15 και ανακάλυψαν ότι έχουν λίγες ώρες να βρουν usb c πριν γίνει ένα τιτάνιο τούβλο.

Επεξ/σία από anonymous999

12 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Καταρχάς καλά έκανες και πήγες σε Mac Studio. Ότι γουστάρει ο καθένας!

Εγώ πιο πολύ επικεντρώνομαι περισσότερο στο attitude που βλέπω "είναι closed source, είναι Mac άρα είναι πιο ασφαλές" ή "πήγα σε Mac και πάει τάπα" (meanwhile είχανε κάνα σαπάκι PC πιο πριν). Θεωρώ ότι στην συντριπτική πλειοψηφία τέτοιες απόψεις είναι κυρίως από άτομα που έχουν παπαγαλίσει κάτι χωρίς να γνωρίζουν. Όταν σου λέει ο άλλος μες στα μούτρα σου πχ "τα iphone έχουν την καλύτερη μπαταρία" ε είναι σαν να σε κοροιδεύει. Αυτό το attitude δεν μπορώ "έλα είναι apple είναι το καλύτερο".

Μακάρι τα Windows να ήταν ανοιχτό περιβάλλον, αλλά είναι πιο κλειστό και από τα Mac.

Και το ποιο εκνευριστικό από όλα είναι να είσαι άσχετος και με μπαίνεις να εκφράζεις γνώμη χωρίς να στην ζήτησε κανείς . Δουλεύω windows 20 χρόνια και την ηρεμία που βρήκα στο Mac δεν συγκρίνεται . Όσο για την μπαταρία στα iPhone 14 ώρες οθόνη προσφέρει το 15 plus έχεις τίποτα καλύτερο ; Που να τραβάει σοβαρό βίντεο ; Όχι στο λέω εγώ που άλλαξα  της περισσότερες συσκευές από πολλούς εδώ μέσα . Οποτε αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο μην ζαλίζεις . 

• Super Moderators
23 λεπτά πριν, anonymous999 είπε

Ε μα έλα ντε, δηλαδή δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσεις αυτόν που σου δίνει στο κουτ...oh wait😁

Ευτυχώς που έχω έξτρα φορτιστές και μπορώ να δανείσω στους πρώην "προστατεύουμε το περιβάλλον, χρησιμοποιούμε τους παλιούς μας lightning" φίλους που πήραν το 15 και ανακάλυψαν ότι έχουν λίγες ώρες να βρουν usb c πριν γίνει ένα τιτάνιο τούβλο.

Ναι βρε αυτό κατάλαβες! Πως από τη μια είναι οι φορτιστές στα φανάρια και από την άλλη οι original της Apple! Δεν υπάρχουν άλλοι αξιόπιστοι κατασκευαστές για να πάρεις έναν που θα έχει πάνω του ολα τα βύσματα και θα είναι και πιστοποιημένος! 

BTW δες έναν παρά πολύ καλό και μικρό: https://www.amazon.de/-/en/Charger-Compact-Foldable-Compatible-Pixelbook-Black/dp/B0C4YDS6CF/

• Like 1

• Super Moderators
4 hours ago, atypicalcoder said:

[…]

To MacOS βασίζεται στο Linux (Unix) […]

Όταν ο hater δείχνει την ασχετοσύνη του! 😄

θελεις δηλαδή να μας πεις ότι η Apple περίμενε το Linux για να βασίσει πάνω σε αυτό το MacOS. 
Μααααάλιστα! 😃

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...