michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, avacan23 είπε μάλλον φταίει η αλλαγή από αλουμίνιο σε τιτάνιο και η νέα πλάτη. Η πιο ψύχραιμη ανάλυση που χω διαβάσει https://www.linkedin.com/news/story/iphone-15-pro-too-hot-to-handle-5786596/ Finally, it's worth remembering that while iPhone 14 models, and iPhone 15, both use aluminium enclosures, Apple touts the titanium shell on the iPhone 15 Pro. Aluminium is widely known for heat dissipation. Titanium, not so much. βεβαια υπερθέρμανση παθαίνουν όλα τα κινητά σε βαριές εργασίες αλλά εδώ μιλάμε για άσχετες στιγμές σε βιντεοκληση σε κατάσταση φόρτισης κτλ Το πρόβλημα βασικά είναι ότι τραβάει 14W σε full load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gjp1000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Είμαι σίγουρος ότι αυτό το θέμα δεν θα πέσει κάτω από 1000 σχόλια. 🥳🥳🥳🥳 Στα σοβαρά του θέματος τώρα η συσκευή δεν παρουσιάζει καμιά υπερθέρμανση όλα είναι φυσιολογικά μάλιστα το 14 όταν φόρτιζε ήταν πιο ζεστό από τι είναι το 15 το έχω μια βδομάδα δεν έχω κανένα απολύτως παράπονό για το μόνο που μπορώ να πω ότι ίσως παρουσιάζει ακόμα πρόβλημα είναι απλά το ίνσταγκραμ ή εφαρμογή τους για κάποιο λόγο ζεσταίνει λίγο παραπάνω την συσκευή όχι ότι σε μένα εχει συμβεί απλά το είδα σε βίντεο. Από εκεί και μετά και 30 λεπτά έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και μιάμιση ώρα έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και Κατά τη διάρκεια της φόρτισης δεν παρουσιάζει τίποτα διαφορετικό από το 14. Που το έχω ακριβώς δίπλα μπορεί το υλικό όντως να μεταφέρει την θερμοκρασία στο χέρι πολύ γρήγορα ταυτόχρονα όμως δυστυχώς μπορεί να μην είναι τόσο καλό στην απαγωγή της θερμότητας όπως είναι το αλουμίνιο. θα δινουν στους πελατες που παραπονιουνται εντονα s23 εμαθα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Ατυχία βρε παιδιά. Πάντως ένα 12 pro max που έχουμε σε θήκη όταν φόρτιζε καλοκαίρι ΜΕΣΗΜΕΡΙ διέκοπτε λίγο τη φόρτιση και επανερχόταν και το ΚΑΛΟ είναι ότι υπήρχε μήνυμα ειδοποίησης. Χωρίς πρόβλημα επισημαίνω με τη μπαταρία του να εινσι αλλαγμένη σε irepair κι όχι η αυθεντική. Κάτι είναι κι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Apple λεει οτι φταίει ο κοσμος γιατι βαζει πολλα app και ζεσταίνεται , και δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα. οι πρώτες οδηγίες που δόθηκαν ειναι να μην το ζορίζεται γιατι ζεσταίνετε η μπαταρια θα καταστραφη, η ακομα και να εκραγεί, τα επεξηγεί στο video. εύκολα ξεπέρασε 135 Fahrenheit εξωτερικά, πανω απο 98F ειναι επικίνδυνο για ολα τα κινητά αποφύγετε videogames, βιντεοκλήσεις και παρατεταμένα ανοιχτή κάμερα , οχι στον ηλιο παραπάνω απο 7 λεπτα σβησμένο, εως το update για μείωση της απόδοσης cpu ,σε επιπεδω pro 14. https://www.wsj.com/tech/personal-tech/apple-new-iphone-15-overheat-dbd5171a iPhone 15 Pro ήδη με φουσκωμένη μπαταρία από υπερθέρμανση η Apple δεν παραδέχεται το πρόβλημα αν δεν βγάλουμε φουσκάλες στα χερια Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από sharke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καλύτερα, μπορεί έτσι να σταματήσουμε να βλέπουμε αποβλακωμένους που το κινητό έχει γίνει ένα με το χέρι τους! Θα πρότεινα και μικρό ηλεκτροσόκ για να αναγκάζεσαι να το αφήνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Καλύτερα, μπορεί έτσι να σταματήσουμε να βλέπουμε αποβλακωμένους που το κινητό έχει γίνει ένα με το χέρι τους! Θα πρότεινα και μικρό ηλεκτροσόκ για να αναγκάζεσαι να το αφήνεις! μην ανησυχείς αυτη που παρέλαβαν θα πάρουν δωρο τα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, erasmys είπε Δηλαδη τι υπονοεις? ολοι αυτοι που μιλανε για προβληματα υπερθερμανσης λενε ψεμματα? Όσο και οι περσινοί, προπέρσινοι κλπ, ειδες κανέναν να επιβεβαιώνεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, sharke είπε Apple λεει οτι φταίει ο κοσμος γιατι βαζει πολλα app και ζεσταίνεται , και δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα. οι πρώτες οδηγίες που δόθηκαν ειναι να μην το ζορίζεται γιατι ζεσταίνετε η μπαταρια θα καταστραφη, η ακομα και να εκραγεί, τα επεξηγεί στο video. εύκολα ξεπέρασε 135 Fahrenheit εξωτερικά, πανω απο 98F ειναι επικίνδυνο για ολα τα κινητά αποφύγετε videogames, βιντεοκλήσεις και παρατεταμένα ανοιχτή κάμερα , οχι στον ηλιο παραπάνω απο 7 λεπτα σβησμένο, εως το update για μείωση της απόδοσης cpu ,σε επιπεδω pro 14. https://www.wsj.com/tech/personal-tech/apple-new-iphone-15-overheat-dbd5171a iPhone 15 Pro ήδη με φουσκωμένη μπαταρία από υπερθέρμανση η Apple δεν παραδέχεται το πρόβλημα αν δεν βγάλουμε φουσκάλες στα χερια Αυτό που ανακάλυψε ο μπάρμπα Στάθης από την Αμαλιαδα (τυχαία επιλογή περιοχής) σε τι οφείλεται η υπερθέρμανση και το τι θα κάνει η apple στη συνέχεια, είναι φοβερό! Χαραμίζεται ο ανθρωπας όχι τίποτα άλλο! 😛 Το πιο πιθανό είναι όλα αυτά να οφείλονται στο λειτουργικό μιας και με το iOS 17 παρατήρησα αύξηση της θερμοκρασίας σε 1-2 άσχετες στιγμές και στο iPhone 13 Pro. Αύξηση της θερμοκρασίας σημαίνει πως ο επεξεργαστής λειτουργεί στο φουλ, που μπορεί να οφείλεται στο λειτουργικό ή σε κάποιο app που δεν προσαρμόστηκε ακόμη σε αυτό. Ποσό μάλλον όταν όλα αυτά συνδυαστούν και με μια νέα συσκευή που μόλις αγοράστηκε και ενεργοποιήθηκε και τρέχει αυτόματα στο background διάφορες εργασίες όπως indexing ή κάποιο sync με iCloud κλπ. Στο iOS 17 παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα στην αρχή που δεν έχουν λυθεί ακόμη όλα. Που να δείτε τι έγινε με το HomeKit και τα location services που δεν έπαιζε σωστά το geo location για τα διαφορα automations, σερνόταν το streaming από τις κάμερες και δεν λειτουργούσε σωστά ούτε καν η πυξίδα στο Apple Watch. Τα περισσότερα έστρωσαν κάπως τώρα αλλά όχι εντελώς. Εκτιμώ πως θα έχουμε σύντομα και άλλη έκδοση λειτουργικού που θα τα διορθώσει και αυτό δεν περιλαμβάνει τα φανταστικά σενάρια μείωσης των επιδόσεων του επεξεργαστή ώστε να μη ζεσταίνεται! Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο η apple στο πιο δυνατό της κομμάτι στο θέμα του hardware που ακόμη ο ανταγωνισμός προσπαθεί να το ξεπεράσει. Το πιο αστείο από όλα είναι πως ξαφνικά οι «μηχανικοί» του Διαδικτύου ανακάλυψαν πως ένα smartphone ζεσταίνεται όταν λειτουργεί στο φουλ για ώρα! 😛 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, billdanos είπε Το πιο αστείο από όλα είναι πως ξαφνικά οι «μηχανικοί» του Διαδικτύου ανακάλυψαν πως ένα smartphone ζεσταίνεται όταν λειτουργεί στο φουλ για ώρα! 😛 με γρίφους μιλάς γέροντα... Έχω δει άπειρα βίντεο. Σε κανονικές συνθήκες, αν ζοριστεί η συσκευή, ανεβάζει φυσιολογική θερμοκρασία για ναυαρχίδα. Σε κάποιες άκυρες στιγμές, σε κάποιους, ανέβασε θερμοκρασία χωρίς λόγο. Δείχνει ότι είναι θέμα software. Αν τελικά είναι θα λυθεί με κάποια αναβάθμιση. Δηλαδή, υπάρχει κάποιο θέμα, αλλά όχι κάτι που δεν λύνεται χωρίς κάποια παραχώρηση στις επιδόσεις. ΑΝ η Apple κάνει κάποια παραχώρηση στις επιδόσεις θα το δούμε στο επόμενο διάστημα. Υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα μετρησης επιδόσεων γι αυτό. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christian-133 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 σιγα μωρε. δεν δωσανε και εναμιση χιλιαρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Ω ρε μάνα μου, πρέπει να πάρω 40 κουβάδες με ποπκορν για να διαβάσω όλα τα σχόλια και τα επόμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spstr7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους!! Ημουν κάτοχος σχεδόν όλων των μοντέλων iPhone καθώς και τα τελευταία χρόνια κάποια iPad και MacBook. Είμαι σε αναμονή να πάρω το 15 pro max. Πολλά γράφονται και πολλά λέγονται. Μήπως όμως το συγκεκριμένο μοντέλο έχει «φάει» τον μεγαλύτερο πόλεμο από όλα; Σίγουρα το να δίνεις τόσα λεφτά για ένα κινητό τηλ σε κάνει να περιμένεις κάτι ξεχωριστό η κάτι απροβλημάτιστο! Γιατί για κάποιους είναι εργαλείο για δουλειά κλπ. Απλά πείτε μου ειλικρινά ποιος αγοράζει κάτι είτε αυτό λέγεται κινητό είτε λαπτοπ είτε τηλεόραση είτε οτιδήποτε και βάζει δύναμη για να δει την ανθεκτικότητα του; Επίσης ποιος στις εποχές μας, ακριβώς επειδή τα κινητά κοστίζουν τόσο, δεν χρησιμοποιεί μια καλή ανθεκτική θήκη η ακόμα και tempered glass στην οθόνη;; Τώρα όσο αναφορά την υπερθέρμανση αυτό είναι άλλο ζήτημα , αλλά πάντα υπήρχε. Σε κάποιες εφαρμογές λιγότερο σε άλλες περισσότερο. Και η apple τόσα χρόνια μας έχει δείξει ότι διορθώνει τα τυχόν προβλήματα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, billdanos said: Στο iOS 17 παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα στην αρχή που δεν έχουν λυθεί ακόμη όλα. Που να δείτε τι έγινε με το HomeKit και τα location services που δεν έπαιζε σωστά το geo location για τα διαφορα automations, σερνόταν το streaming από τις κάμερες και δεν λειτουργούσε σωστά ούτε καν η πυξίδα στο Apple Watch. Τα περισσότερα έστρωσαν κάπως τώρα αλλά όχι εντελώς. Εχθές γύρισα σπίτι κατά τις 8 που ήταν βράδυ και το πρόσεξα, έχω βάλει να ανάβουν κάποια φώτα όταν έρχομαι. Την τελευταία έκδοση έχω, ακόμα δεν πρέπει να έχει φτιαχτεί το geolocation στο home. Θα το δω και σήμερα βράδυ που θα γυρίσω σπίτι όμως. 57 minutes ago, Tlykog said: Σε κάποιες άκυρες στιγμές, σε κάποιους, ανέβασε θερμοκρασία χωρίς λόγο. Δείχνει ότι είναι θέμα software. Αν τελικά είναι θα λυθεί με κάποια αναβάθμιση. Το software όμως μπορεί να εξαρτάται και από τις υπόλοιπες ανοικτές εφαρμογές. Προσωπικά αν το παρατηρούσα (δεν έχω το 15) θα τις έκλεινα όλες να δω αν είναι από εκεί. Και μετά αναγκαστικά περιμένεις να βγει update, είτε της ίδιας της εφαρμογής είτε του iOS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology traffic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Άπλα τα πράγματα θα βγάλει τον i-fire extinguisher για την σειρά 15 στα 85 euro και πρόβλημα τέλος .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, polaki είπε Το software όμως μπορεί να εξαρτάται και από τις υπόλοιπες ανοικτές εφαρμογές. Προσωπικά αν το παρατηρούσα (δεν έχω το 15) θα τις έκλεινα όλες να δω αν είναι από εκεί. Και μετά αναγκαστικά περιμένεις να βγει update, είτε της ίδιας της εφαρμογής είτε του iOS. Έχω το απλό 15 και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν είχα, όντως, αυτό που γράφεις θα έκανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα