Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά που κάποιος τα έχει κάνει ή γνωρίζει, για αγορά σπιτιού με δάνειο από μεσίτη, τον μεσίτη τον πληρώνω από την τσέπη μου ή γίνετε να πληρωθεί από το δάνειο ; Για ένα σπίτι 60χιλιαδων τα έξοδα συμβολαιογράφου πόσα περίπου είναι; και τα λοιπά έξοδα .. ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimakos7 είπε

τον μεσίτη τον πληρώνω από την τσέπη μου ή γίνετε να πληρωθεί από το δάνειο 

Ο μεσίτης θα πληρωθεί την στιγμή της αγοροπωλησίας το θέμα είναι να έχεις να τον πληρώσεις τώρα από που λίγο σημασία

1 ώρα πριν, Dimakos7 είπε

Για ένα σπίτι 60χιλιαδων τα έξοδα συμβολαιογράφου πόσα περίπου είναι; και τα λοιπά έξοδα .. ; 

Δεν είναι κατι στάνταρ αλλά υπολόγισε ένα 2% για να έχεις μια εικόνα για συμβολαιογράφο  

• Thanks 1
Δημοσ.

Νομιζω οι τραπεζες δε καλυπτουν μεσιτικα. Θα πρεπει να πληρωσεις παραβολα υποθηκοφυλακιο και σιγουρα (αφου εισαι και με δανειο) νομικο ελεγχο.

Τα παραβολα εξαρτονται καθαρα απο τμ και περιοχη/παλαιοτητα και το δευτερο απο ταριφα καθε τραπεζας που ομως ειναι υποχρεωμενες να σε ενημερωσουν πριν το δανειο. Επισης αν μιλαμε ΟΧΙ νεοδμητη κατοικια τοτε θελει και ελεγχο μηχανικου που επισης εχεις καποια εξοδα (που μαντεψε; καθε τραπεζα εχει δικο της καταλογο για εξοδα μηχανικου).

Οποτε παιρνεις σβαρνα τραπεζες να ενημερωθεις για αυτα τα εξοδα καθως και το επιτοκιο δανεισμου για το ποσο που θες και μετα αποφασιζεις.

Προυποθεση να εχεις βρει κατοικια και να εχεις συμφωνησει

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dimakos7 είπε

Μια ερώτηση παιδιά που κάποιος τα έχει κάνει ή γνωρίζει, για αγορά σπιτιού με δάνειο από μεσίτη, τον μεσίτη τον πληρώνω από την τσέπη μου ή γίνετε να πληρωθεί από το δάνειο ; Για ένα σπίτι 60χιλιαδων τα έξοδα συμβολαιογράφου πόσα περίπου είναι; και τα λοιπά έξοδα .. ; 

Μεσίτης , συμβολαιογράφος , έξοδα νομικού & τεχνικού ελέγχου τράπεζας, παράσταση δικηγόρου σε συμβόλαιο & προσημείωση υποθήκης καθώς επίσης έξοδα υποθηκοφυλακείου τα βάζεις από την τσέπη σου.

Για σπίτι 60Κ ο συμβολαιογράφος μου ζήτησε 1100.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

Μεσίτης , συμβολαιογράφος , έξοδα νομικού & τεχνικού ελέγχου τράπεζας, παράσταση δικηγόρου σε συμβόλαιο & προσημείωση υποθήκης καθώς επίσης έξοδα υποθηκοφυλακείου τα βάζεις από την τσέπη σου.

Για σπίτι 60Κ ο συμβολαιογράφος μου ζήτησε 1100.

Και όλα τα έξοδα μαζί πόσο σου κόστισαν περίπου φιλε

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Και όλα τα έξοδα μαζί πόσο σου κόστισαν περίπου φιλε

Έξοδα νομικού & τεχνικού ελέγχου σε εθνική =220€

Συμβολαιογράφος=1100€

Δικηγόρος=500€

Υποθηκοφυλάκειο ένα 400αρι υπολογίζω (δεν το ξέρω ακριβώς καθώς δεν έχω φτάσει εκεί είμαι στα συμβόλαια)

Μεσίτη δεν έχω βάλει

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...