Shin_Godji Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους Τα πολυαγαπημένα μου Razer Kraken tournament edition με αφησαν νωρίς 😭 Τρύπησαν τα μαξιλαράκια και το καλώδιο ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που πετάχτηκαν κατευθείαν (με δική μου ευθύνη το παραδέχομαι δεν τα πρόσεχα καθόλου). Είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένος. Καμία πρόταση για αγορά νέων; Η χρήση τους θα είναι για single player gaming όπως Cyberpunk και μουσική από youtube οπότε θα ήθελα αρκετά μπάσο. Over ear οπωσδήποτε μου άρεσε πολύ που με τα Kraken δεν ίδρωναν τα αυτιά μου και που μου τα κάλυπτε ολόκληρα τα μαξιλαράκια. Μικρόφωνο δεν χρησιμοποιώ καθόλου. Ενσύρματο ή ασύρματο δεν με νοιάζει αλλά έχω κρατήσει και το usb με το thx/spatial audio από τα Kraken που δεν ήταν και τόσο άσχημο όπως έχω και το Synapse 3 εγκατεστημένο (λόγω RGB συνδυαστικά με Ornata Chroma/Goliathus Chroma/MSI Mystic light) όποτε έλεγα να πάω πάλι σε Razer ενσύρματα 3.5mm που ήμουν και ευχαριστημένος. Αλλά έλεγα να μην ξεπεράσω την 100αρα. Blackshark v2 για παράδειγμα; Ή να κοιτάξω για άλλη εταιρεία τελείως;
Pantsu_Shogun Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Είχα πάρει παλιά ένα σετάκι της hyperx και τώρα τα logitech g535 lightspeed για ασύρματο άνετο gaming με σχετικά καλό ήχο. Δεν ήθελα να δώσω πολλά λεφτά γιατί έχω και ένα σετάκι AT m50x που χρησιμοποιώ για "καλά". Γενικά λεπτομερείς κριτικές βρίσκεις στο rtings.com και επιλέγεις βάσει του τι χρειάζεσαι, τους έχω χρησιμοποιήσει για αγορά πολλών πραγμάτων πέρα από ακουστικά όπως τηλεόραση και δε με έχουν απογοητεύσει.
FasTaker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 προσωπικά εχω δοκιμασει ενα καρο απο ακουστικα και κατεληξα στα hyperx cloud II. Σε fps και assasins creed που παιζω συνηθως ακουω και το χλατς απο το back stab. Πιανουν ολο το αυτι και απομονωση θορυβου ειναι κορυφη. Εκοβε με τροχο ενας στο διπλα κτηριο και δεν το ακουγα καθολου. Δεν κουραζουν καθολου τα ειχα σε τηλεργασια 8ωρο χωρις κανενα προβλημα και εδω και 3 χρονια δεν εχουν παθει το παραμικρο΄. Σε μουσικη πολυ καλο μπασο και αποδοση μουσικης. Τα συγκεκριμενα τα βρισκεις γυρω στα 80€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα