Madlef86 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μου βγάζει μήνυμα εδώ και μέρες να ενεργοποιήσω τα windows ενώ το είχα κάνει κανονικά. Τα wndows είναι γνήσια και είναι από αναβάθμιση από Windows 10 pro. Ξαφνικά σήμερα μου είπε ότι το κλειδί είναι από Windows 10 Home κι ότι επειδή έχω βάλει pro να αλλάξω κλειδί! Σας έρχεται κάτι στο μυαλό που μπορώ να κάνω; Εάν όχι, υπάρχει κάποιο site με κλειδιά να αγοράσουμε αξιόπιστο; Ευχαριστώ πολύ.
somt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) με 2 ευρώ καθάρισες https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-11-pro-cd-key-compare-prices/ Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από somt 2
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, Madlef86 είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μου βγάζει μήνυμα εδώ και μέρες να ενεργοποιήσω τα windows ενώ το είχα κάνει κανονικά. Τα wndows είναι γνήσια και είναι από αναβάθμιση από Windows 10 pro. Ξαφνικά σήμερα μου είπε ότι το κλειδί είναι από Windows 10 Home κι ότι επειδή έχω βάλει pro να αλλάξω κλειδί! Σας έρχεται κάτι στο μυαλό που μπορώ να κάνω; Εάν όχι, υπάρχει κάποιο site με κλειδιά να αγοράσουμε αξιόπιστο; Ευχαριστώ πολύ. Εμένα μου φαίνεται χλωμό να κατάφερες να ενεργοποίησες pro με κλειδί από home, εκτός αν είχες βάλει κάποιο activator. Όσες φορές το δοκίμασα, εσκεμμένα ή κατά λάθος, ποτέ δεν πέρασε το κλειδί. 2
Madlef86 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα. Είχα αγοράσει Windows 10 pro. Έχω το dvd κανονικά από το πλαίσιο. Έκανε αυτόματα αναβάθμιση στα 11 pro κανονικά από μόνο του. Μετά από την τελευταία αναβάθμιση μου έβγαλε μήνυμα: ενεργοποιήστε τα Widnows κι όταν πατνάς αντιμετώπιση προβλήματος βγάζει μήνυμα ότι: Ο υπολογιστής σας φαίνεται να έχει άδεια για home κι όχι pro, παρακαλούμε κατεβάστε τα home. Κι εμένα μου φαίνεται κουλό..
micos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Λάπτοπ είναι ή desktop; Έχει προεγκατεστημενα windows ή ήταν χωρίς λειτουργικό όταν το πήρες; Αν είναι λάπτοπ και είχε τα home, ενδέχεται να έχει καταχωρημένο το serial στο bios. Δοκίμασες να ξαναπεράσεις το serial από τα 10αρια που αγόρασες; 1
Madlef86 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Όχι, σταθερός είναι και είναι κομμάτι κομμάτι που κάθε τόσο αναβαθμίζω και από κάτι. Μου κάνει τρελή εντύπωση που έχω το φυσικό dvd (αγορασμένο από πλαίσιο), τόσα χρόνια παίζω με αυτό, πήρε αυτόματη αναβάθμιση σε 11, έπαιζε τόσο καιρό και ξαφνικά με την τελευταία αναβάθμιση να λέει ότι δεν τα έχω ενεργοποιήσει κι όταν το πατάω να λέει ότι το κλειδί είναι για 11 home και παρακαλώ περάστε τα home! Εάν αγοράσω ένα κλειδί (πχ από το site που έγραψε πιο πάνω ο φίλος μας) θα είμαι οκ μετά ή αυτά τα κλειδιά από διάφορα site παίζουν για λίγο καιρό και μετά πάλι τα ίδια; Έχει δοκιμάσει κανείς;
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μην αγοράσεις τίποτα. Πάρε τηλ στην ms Hellas και πες τους να το διορθώσουν. 1 1
panagos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Ερώτηση. Έχουν oem , retail cd key. Τι να προτιμήσω?
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Αν θα έπρεπε να επιλέξω θα έπαιρνα retail. 1
JPaxilleas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Έκανες προσπάθεια να βάλεις το σωστό κλειδί από την έκδοση των Windows 10 Pro που έχεις; Δηλαδή να αλλάξεις το υπάρχον με αυτό που έχεις αγορασμένο να δεις τι θα σου βγάλει; Καταρχήν πήγαινε εδώ (nirsoft.net) και κατέβασε την εφαρμογή "ProduKey". Τρέξε την εφαρμογή. Θα σου βγάλει το Product ID και το Product Key για την έκδοση του λειτουργικού που έχεις (αυτό που βλέπει το σύστημα). Δες εάν είναι ίδιο με το Product Key των Windows 10 Pro που έχεις αγοράσει. Εάν όχι δοκιμάζεις να βάλεις το σωστό product key. Για να δοκιμάσεις εάν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σωστό κλειδί κάνε τα εξής: Άνοιξε τις Ρυθμίσεις (Settings). Επίλεξε Ενημέρωση & Ασφάλεια (Update & security). Επίλεξε Ενεργοποίηση (Activation). Επίλεξε Αλλαγή (Change product key). Δοκίμασε το Product Key των Windows 10 Pro που έχεις Εάν δεν παίξει, κρατάς όλες τις παραπάνω πληροφορίες (το αρχικό κλειδί - πιθανώς των Windows Home από την παραπάνω εφαρμογή "ProduKey", το κλειδί των Windows 10 Pro) και επικοινωνείς με Microsoft όπως σου είπαν οι φίλοι.
panagos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Έφτιαξα το νέο build και πέρασα τα 10 home. Πήγα να περάσω το κλειδί αλλά δεν το έπαιρνε. Είχα κάνει με το λογαριασμό της Microsoft και φαινόταν ότι ήταν ακόμα ενεργοποιημένο το παλιό build. Οπότε μετά έκανα την αναβάθμιση και λέω θα το περάσω μετά. Είμαι σε 11 home και έχω καταργήσει από τον λογαριασμό το παλιό build. Πάω να το βάλω πάλι το κλειδί και δεν το παίρνει. Θα κάνω μια προσπάθεια αλλά έλεγα να πάρω ένα με 1.5€ από εδώ και να τελειώνει το θέμα μου. https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-11-home-cd-key-compare-prices/ Είναι οκ? Έχετε εμπειρία?
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Πάρε. Τι φοβάσαι; μήπως χάσεις το 1.5€? Μια χαρά είναι, αν και θα προτιμούσα να ξοδευτώ παραπάνω και να πάρω 11pro! https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-11-pro-cd-key-compare-prices/
sstratos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, JPaxilleas είπε Έκανες προσπάθεια να βάλεις το σωστό κλειδί από την έκδοση των Windows 10 Pro που έχεις; Δηλαδή να αλλάξεις το υπάρχον με αυτό που έχεις αγορασμένο να δεις τι θα σου βγάλει; Καταρχήν πήγαινε εδώ (nirsoft.net) και κατέβασε την εφαρμογή "ProduKey". Τρέξε την εφαρμογή. Θα σου βγάλει το Product ID και το Product Key για την έκδοση του λειτουργικού που έχεις (αυτό που βλέπει το σύστημα). Δες εάν είναι ίδιο με το Product Key των Windows 10 Pro που έχεις αγοράσει. Εάν όχι δοκιμάζεις να βάλεις το σωστό product key. Για να δοκιμάσεις εάν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σωστό κλειδί κάνε τα εξής: Άνοιξε τις Ρυθμίσεις (Settings). Επίλεξε Ενημέρωση & Ασφάλεια (Update & security). Επίλεξε Ενεργοποίηση (Activation). Επίλεξε Αλλαγή (Change product key). Δοκίμασε το Product Key των Windows 10 Pro που έχεις Εάν δεν παίξει, κρατάς όλες τις παραπάνω πληροφορίες (το αρχικό κλειδί - πιθανώς των Windows Home από την παραπάνω εφαρμογή "ProduKey", το κλειδί των Windows 10 Pro) και επικοινωνείς με Microsoft όπως σου είπαν οι φίλοι. Επειδή η περιέργεια έφαγε την γάτα , προσπαθώντας να κατεβάσω το αρχείο στα win10 χωρίς κάποιο εξτρά αντιβιοτικό μου λέει "εντοπίστηκε ιος" και δεν το κατεβάζει. Εχουμε καποια άλλη παρόμοια εφαρμογή ?? Συγνώμη για το hijack 1
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καθαρό είναι. Επέτρεψε το. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από micos000 1
JPaxilleas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, sstratos είπε Επειδή η περιέργεια έφαγε την γάτα , προσπαθώντας να κατεβάσω το αρχείο στα win10 χωρίς κάποιο εξτρά αντιβιοτικό μου λέει "εντοπίστηκε ιος" και δεν το κατεβάζει. Εχουμε καποια άλλη παρόμοια εφαρμογή ?? Συγνώμη για το hijack False positive φίλε από το πρόγραμμα σου. Δε θα σου έλεγα να κατεβάσεις κάτι που δεν το έχω ελέγξει πρώτα, είτε τοπικά, είτε μέσω cloud. Εάν κατεβάζεις κάποιο αρχείο από το διαδίκτυο να χρησιμοποιείς το Virus Total να κάνεις μια επιπλέον δοκιμή (εδώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα