Sepetsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, ξαφνικά η κάρτα μου έβγαλα ένα κίτρινο τριγωνάκι με θαυμαστικό στο device manager και δεν μπορώ να ανοίξω κανένα παιχνίδι. Φαίνεται ότι ο υπολογιστής τρέχει με τα γραφικά του cpu (Ryzen 7 3700x). Στο κουτί η κάρτα ανάβει κανονικά. Την έχω βγάλει την έχω φυσήξει έχω καθαρίσει προσεκτικά το pci slot και ακόμα τίποτα. Είχα το ίδιο θέμα παλαιότερα. Άλλαξα καλώδιο από display port σε hdmi κι έφτιαξε. Αυτή τη φορά τίποτα όμως. Παρακαλώ βοηηηηθεια δεν έχω κλείσει μάτι 2 μέρες 🥲🥲🥲
TopCLR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Sepetsis είπε Φαίνεται ότι ο υπολογιστής τρέχει με τα γραφικά του cpu (Ryzen 7 3700x). Αυτό αποκλείεται! Ο Ryzen 7 3700X δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά (ούτε φυσικά και η μητρική). Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τους οδηγούς (drivers) της κάρτας γραφικών και να τους εγκαταστήσεις ξανά (κατά προτίμηση τον τελευταίο που έχει βγει).
Λύση hawkpilot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Αν δε λυθεί με τους drivers, βεβαιώσου ότι το βύσμα τροφοδοσίας της κάρτας είναι σωστά τοποθετημένο και κάνει καλή επαφή. Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό.
Sepetsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες και τις συμβουλές. Μόλις σχολάσω θα τις δοκιμάσω
Sepetsis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά άλλαξα τα καλώδια του psu και όλα καλά ευχαριστώ πολύ!!
Sepetsis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα και πάλι. τελικα κάρτα 3 ετών 2070 super αγορασμένη τον Μάιο του 2020 τα έφτυσε. Κάνει μόνο για δουλειά γραφείου. Δεν παίρνει drivers με τίποτα
hawkpilot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 On 08/10/2023 at 14:24, Sepetsis said: Καλησπέρα και πάλι. τελικα κάρτα 3 ετών 2070 super αγορασμένη τον Μάιο του 2020 τα έφτυσε. Κάνει μόνο για δουλειά γραφείου. Δεν παίρνει drivers με τίποτα Κατέβασε τον τελευταίο driver και αποσυμπίεσε τον σε έναν φάκελο (πχ C:\nvidia). Άνοιξε τον device manager, βρες την κάρτα γραφικών, κάνε δεξί κλικ και update driver. Δώσε το path που έκανες αποσυμπίεση (C:\nvidia). Reboot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα