JohnnyX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Για καποιο απιθανο λογο η google tv μου (tcl) ανοιξε μονη της σημερα που εγινε διακοπη ρευματος και αποκατασταση αυτου! Ακομα πιο απιθανως δε βλεπω να υπαρχει καποια ρυθμιση που να το απενεργοποιει αυτο. Εχει ιδεα κανεις αν γινεται και που γινεται αυτο? Προφανως ειναι θεμα google tv και οχι της tcl
CaptainChris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Ναι είναι θέμα Google TV. Και σε μένα έτσι είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Στις 29/9/2023 στις 2:53 ΜΜ, JohnnyX είπε Για καποιο απιθανο λογο η google tv μου (tcl) ανοιξε μονη της σημερα που εγινε διακοπη ρευματος και αποκατασταση αυτου! Ακομα πιο απιθανως δε βλεπω να υπαρχει καποια ρυθμιση που να το απενεργοποιει αυτο. Εχει ιδεα κανεις αν γινεται και που γινεται αυτο? Προφανως ειναι θεμα google tv και οχι της tcl Και σε Vidaa το ίδιο συμβαίνει. Δες και το εγχειρίδιο, αλλά ούτε κι εγώ βρήκα σχετική επιλογή. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να θέσεις ένα χρονικό διάστημα που θες, για τις περιπτώσεις που λείπεις, ώστε ν' απενεργοποιείται αυτόματα χωρίς δραστηριότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα