forgotten Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Εδω και αρκετο καιρο εχω δει τις τιμες σε απορυπαντικα και χαρτικα να εχουν ανεβει σε τρελλο βαθμο, δεν εντοπισα εως προσφατα ότι οχι μονο οι τιμες ανεβηκαν αλλα ότι και το προϊον που προσφερεται πχ εχει μειωθει σε ποσοτητα, θεμιτό ή αθεμιτο θεωρω ότι θα επρεπε καποιος να ελεγχει ολους αυτους για το τι κανουν , δεν γινεται πχ το μαλακτικο να ανεβηκε σε τιμη και να εχασε και περιεκτικοτητα... Εντοπισα το ιδιο και σε σοκολατες και χαρτια υγειας, φυσικα με την συσκευασια να παραμενει η ιδια για να μην παιρνουμε χαμπαρι το τι μας σερβιρεται. 3
duende Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, forgotten είπε Εδω και αρκετο καιρο εχω δει τις τιμες σε απορυπαντικα και χαρτικα να εχουν ανεβει σε τρελλο βαθμο, δεν εντοπισα εως προσφατα ότι οχι μονο οι τιμες ανεβηκαν αλλα ότι και το προϊον που προσφερεται πχ εχει μειωθει σε ποσοτητα, θεμιτό ή αθεμιτο θεωρω ότι θα επρεπε καποιος να ελεγχει ολους αυτους για το τι κανουν , δεν γινεται πχ το μαλακτικο να ανεβηκε σε τιμη και να εχασε και περιεκτικοτητα... Εντοπισα το ιδιο και σε σοκολατες και χαρτια υγειας, φυσικα με την συσκευασια να παραμενει η ιδια για να μην παιρνουμε χαμπαρι το τι μας σερβιρεται. Ισχυει, σε μιλκο πχ το πηγαν 450 απο 500ml, serenata, amaretti, kinder (ψυγειου και μη) ειναι επισης αισθητα πιο μικρα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από duende
dhmak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Lidl και πάλι Lidl και γεύση και ποσότητα και τιμή 1
dpolal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, forgotten είπε Εδω και αρκετο καιρο εχω δει τις τιμες σε απορυπαντικα και χαρτικα να εχουν ανεβει σε τρελλο βαθμο, δεν εντοπισα εως προσφατα ότι οχι μονο οι τιμες ανεβηκαν αλλα ότι και το προϊον που προσφερεται πχ εχει μειωθει σε ποσοτητα, θεμιτό ή αθεμιτο θεωρω ότι θα επρεπε καποιος να ελεγχει ολους αυτους για το τι κανουν , δεν γινεται πχ το μαλακτικο να ανεβηκε σε τιμη και να εχασε και περιεκτικοτητα... Εντοπισα το ιδιο και σε σοκολατες και χαρτια υγειας, φυσικα με την συσκευασια να παραμενει η ιδια για να μην παιρνουμε χαμπαρι το τι μας σερβιρεται.
JakeKaufman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Shrinkflation λεγεται. τους ξέφυγε η βίδα του καπιταλισμού και τώρα προσπαθούν να τη μαζέψουν. 1
papoys1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Η πλάκα είναι κάποιοι ακόμη και τωρα πανε στο φούρνο και λένε όχι μια φραντζόλα αλλα μισό κιλό ψωμί 🤣
Jiakometi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Η πλάκα είναι ότι ο TS αναφέρεται σε άλλη χώρα, αλλά δεν το πρόσεξε κανείς. Όχι ότι εδώ δεν συμβαίνουν τα ίδια… όπως συμβαίνουν σε όλη την Ευρώπη. Το γιατί είναι μια άλλη συζήτηση. 2
dtk-386 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, papoys1 είπε Η πλάκα είναι κάποιοι ακόμη και τωρα πανε στο φούρνο και λένε όχι μια φραντζόλα αλλα μισό κιλό ψωμί 🤣 το οποίο μισό κιλό είναι 350 γρ. @Jiakometi όντως αλλά που να δεις έτσι όπως τα γράφει ότι αναφέρεται στην Κύπρο. 1
sdikr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Όλα τα προϊόντα αναφέρουν τιμή κιλού και τιμή τεμαχίου, τον λογαριασμό τον κάνεις εύκολα λοιπόν. Εχει πάντως και αγγλική λέξη το φαινόμενο (και είμαι σίγουρος και σε άλλες γλώσσες) δεν είναι δηλαδή κάτι που έχει να κάνει με μια χώρα 5
forgotten Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Η πλάκα είναι ότι ο TS αναφέρεται σε άλλη χώρα, αλλά δεν το πρόσεξε κανείς. Όχι ότι εδώ δεν συμβαίνουν τα ίδια… όπως συμβαίνουν σε όλη την Ευρώπη. Το γιατί είναι μια άλλη συζήτηση. ο γραφων εχει δει το ιδιο και στην ελλαδα οπου συχνα πυκνα ερχεται... 1
dtk-386 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, forgotten είπε ο γραφων εχει δει το ιδιο και στην ελλαδα οπου συχνα πυκνα ερχεται... εμείς το ξέρουμε ότι γίνεται εδώ και καιρό στην Ελλάδα. εσύ το πήρες αργά χαμπάρι στη Κύπρο....
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dhmak είπε Lidl και πάλι Lidl και γεύση και ποσότητα και τιμή Η γεύση και η ποιότητα που κολλάει με το σούπερ μάρκετ; Αυτά έχουν να κάνουν με την εταιρεία παραγωγής. Η τιμή ναι, προφανώς και έχει σχέση με το σούπερ μάρκετ. Όσο για το θέμα του ts, προσπαθήστε να βρείτε άλλες λύσεις που να μπορούν να μας απαλλαξουν από την χρήση προϊόντων που ανεβαίνουν οι τιμές τους όσο γίνεται. Πχ για απορρυπαντικό ρούχων εγώ φτιάχνω το δικό μου. Για χαρτιά δεν ξέρω ποια είναι η λύση, ίσως παραγγελία σε μεγάλες ποσοτητες η ψάξιμο από το Internet για φθηνότερα. Πριν λίγες μέρες είχα αγοράσει ένα πακέτο χαρτομάντιλα 50 λεπτά από το περίπτερο, πριν ένα χρόνο έκανε 20 λεπτά από το ίδιο περίπτερο. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Basilhs23___
sdikr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 39 minutes ago, Basilhs23___ said: Η γεύση και η ποιότητα που κολλάει με το σούπερ μάρκετ; Αυτά έχουν να κάνουν με την εταιρεία παραγωγής. Η τιμή ναι, προφανώς και έχει σχέση με το σούπερ μάρκετ. Όσο για το θέμα του ts, προσπαθήστε να βρείτε άλλες λύσεις που να μπορούν να μας απαλλαξουν από την χρήση προϊόντων που ανεβαίνουν οι τιμές τους όσο γίνεται. Πχ για απορρυπαντικό ρούχων εγώ φτιάχνω το δικό μου. Για χαρτιά δεν ξέρω ποια είναι η λύση, ίσως παραγγελία σε μεγάλες ποσοτητες η ψάξιμο από το Internet για φθηνότερα. Πριν λίγες μέρες είχα αγοράσει ένα πακέτο χαρτομάντιλα 50 λεπτά από το περίπτερο, πριν ένα χρόνο έκανε 20 λεπτά από το ίδιο περίπτερο. Για χαρτιά υγείας; το βρυσάκι/bided 3
Mr_Laptop_athens Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Και που είσαι ακόμα φίλε μου…… σε λίγο θα πληρώνουμε μόνο το νάιλον της συσκευασίας……..
Joshua21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 On 29/09/2023 at 16:29, Basilhs23___ said: Πριν λίγες μέρες είχα αγοράσει ένα πακέτο χαρτομάντιλα 50 λεπτά από το περίπτερο, πριν ένα χρόνο έκανε 20 λεπτά από το ίδιο περίπτερο. Τα χαρτομάντηλα στο περίπτερο είναι όπως και το μισόλιτρο μπουκαλάκι νερό, λίγο μετά την έλευση του ευρώ πριν 20+ χρόνια σχεδόν όλα τα περίπτερα τα πήγαν 50 λεπτά. Η αύξηση που περιγράφεις ήταν απλά αποτέλεσμα του ότι άργησε να ξυπνήσει ο συγκεκριμένος περιπτεράς, δεν ανέβηκε ξαφνικά η τιμή τους κατά 150%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα