Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Σου βγάζει πιο χοντρά κέρματα ή/και χαρτονομίσματα ή κάτι σαν πιστωτικό για να ψωνίσεις από εκεί;

Πληρώνεις προιόντα που αγόρασες ,αντι να πας σε ταμείο πας εκεί,τα σκανάρεις μονος σου και πληρώνεις με μετρητά ή κάρτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 minutes ago, phanispal said:

Σου βγάζει πιο χοντρά κέρματα ή/και χαρτονομίσματα ή κάτι σαν πιστωτικό για να ψωνίσεις από εκεί;

Ταμείο είναι, για τα ψώνια σου, δε σου κάνει «ανταλλαγή» σε χρήματα. Μπορείς να πληρώσεις με κάρτα, ή μετρητά, όπως και στο κανονικό ταμείο. Απλώς αντί να δώσεις χρήματα στον υπάλληλο (και να σε βρίζει αν του δώσεις μία χούφτα δίλεπτα) τα πετάς μέσα στο «δοχείο» που έχει και τα μετράει μόνο του σε λίγα δευτερόλεπτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Δεν έχω πετύχει τέτοιον. Που έχει; Ούτε ο τεράστιος στην (πρώην) Renault δεν έχει. Και να φανταστείς ότι προτιμώ τον Σκλαβενίτη από τον ΑΒ, αλλά επιλέγω σχεδόν πάντα τον δεύτερο επειδή έχει αυτόματα μηχανήματα. 😕

Εγώ έχω πετύχει στο παλιό ιζολα στη Καλλιθέα, νομίζω και στο μεγάλο Σκλαβενίτη στο Άλιμο αλλά τα έχουν εκτός λειτουργίας. 

Δημοσ.

επισης σε βασιλοπουλο σε αυτοματο μηχανημα τα εριξα λιγα λιγα.ουτε ενα λεπτο δεν εκανε  να τα καταμετρησει.ο ογκος ηταν ενα πλαστικο ποτηρι καφε. απλα πληρωσα ενα ποσοστο απο τα ψωνια και τα υπολοιπα με χαρτονομισματα

Δημοσ.

Fun fact,με οδηγια της Ε.Ε, ο οποιοσδηποτε υπαλληλος μπορει να αρνηθει οποιαδηποτε  πληρωμη ανω των 50 κερματων.
Αυτο για κατι πονηρους,που ακομα πανε και  βγαζουν το αχτι τους,πληρωνοντας "αδικους" λογαριασμους  εκατονταδων ευρω,με 10λεπτα και 20λεπτα,ταλαιπωροντας στην ουσια τον υπαλληλο και τους πελατες.

Δημοσ.

Σε  μαγαζιά που έχουν προϊόντα που κοστίζουν .....,99 € οι ταμίες τα ψάχνουν σαν χρυσό. Απλά θα πρέπει να πετύχεις χαλαρή ώρα για να τα μετρήσουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...