deltalamda Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο μηχάνημα να δέχεται μονόλεπτα και δίλεπτα. Έχω μόνο 200 από το κάθε ένα και νομίζω ότι η Τράπεζα Ελλάδος για να τα αλλάξει θέλει 500 από το κάθε ένα.
phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Κάποιο σουπερμάρκετ μήπως; Δεν ξέρω αν επιτρέπεται, αλλά αυτοί τα δουλεύουν τα μονόλεπτα και τα δίλεπτα. 2
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Η εργατώρα να τα μετρήσεις περισσότερο κοστίζει. Μπορείς να τα δίνεις λίγα λίγα στο s/m ή και σε όπου αλλού στα δίνουν ως ρέστα. Εναλλακτικά μπορείς να περιμένεις να γίνουν 500 το καθένα και να τα πας στην ΤΤΕ.
gorge18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Και εντωμεταξύ έχουν και βάρος και παίζει τα μεταφορικά να είναι και μεγαλύτερα της αξίας. Βασικά τι παίζει. Θα είναι πολλαπλάσια. 1
kaktos77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, deltalamda είπε Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο μηχάνημα να δέχεται μονόλεπτα και δίλεπτα. Έχω μόνο 200 από το κάθε ένα και νομίζω ότι η Τράπεζα Ελλάδος για να τα αλλάξει θέλει 500 από το κάθε ένα. Θα τα πας σε Σκλαβενίτη με αυτόματο ταμειακό μηχάνημα, έχω πάει αρκετές φορές ψιλά έτσι και μια χαρά τα μετράει και κάνω τη δουλειά μου.
k_w_t Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Τα μεγαλα supermarket εχουν αυτο το μηχανημα. Τα δινεις στην υποδοχη στα μετρανε και σου δινουν το αντιτυμο
Argonaute Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Εχει η πειραιώς μηχανημα που δεχεται κέρματα και σου πιστωνει το ποσό σε λογαριασμό. Ρωτησε αν εχει το καταστημα της περιοχης σου.
spectaculator Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 10-10 μπορείς να τα φας δω κι εκεί σε σουπερ μαρκετ. Θα πάρει κάμποσο να τα ξεφορτωθείς. 1
Morosana Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Για να εχεις μαζέψει τόσα προφανως πληρωνεις με μετρητά στο ΣΜ. Επειδη τα ποσα στα ΣΜ συνηθως βγαίνουν κατσαρά να έχεις πάντα λίγα μαζί σου ώστε να μην σε γεμίζουν ξανά. Σιγά σιγά θα τα ξεφορτωθείς.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Υπάρχουν τραπεζες που εχουν μηχανάκια καταμέτρησης ξαι διαχωρισμού αλλα πρέπει μα μιλήσεις μαζί τους και να κλείσεις ραντεβού.
Orpheas1992 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, deltalamda είπε Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο μηχάνημα να δέχεται μονόλεπτα και δίλεπτα. Έχω μόνο 200 από το κάθε ένα και νομίζω ότι η Τράπεζα Ελλάδος για να τα αλλάξει θέλει 500 από το κάθε ένα. Είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό το όριο για την Τράπεζα Ελλάδος; Εγώ θα πήγαινα πρώτα εκεί γιατί τα μετράνε σε δευτερόλεπτα και θα σου πουν τι να κάνεις. Επίσης έχω την εντύπωση ότι στην Τράπεζα Ελλάδος μπορείς να κάνεις και το αντίστροφο, άρα στη χειρότερη θα μπορούσες να τους δώσεις 9 €, να πάρεις άλλα 300 μονολεπτα και 300 διλεπτα και να τα ανταλλάξεις μαζί με τα δικά σου για 15 €. 2
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 20 minutes ago, Orpheas1992 said: Είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό το όριο για την Τράπεζα Ελλάδος; Εγώ θα πήγαινα πρώτα εκεί γιατί τα μετράνε σε δευτερόλεπτα και θα σου πουν τι να κάνεις. Επίσης έχω την εντύπωση ότι στην Τράπεζα Ελλάδος μπορείς να κάνεις και το αντίστροφο, άρα στη χειρότερη θα μπορούσες να τους δώσεις 9 €, να πάρεις άλλα 300 μονολεπτα και 300 διλεπτα και να τα ανταλλάξεις μαζί με τα δικά σου για 15 €. https://www.bankofgreece.gr/RelatedDocuments/Ανταλλαγή_Κερμάτων_ευρώ.pdf
Orpheas1992 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε https://www.bankofgreece.gr/RelatedDocuments/Ανταλλαγή_Κερμάτων_ευρώ.pdf Μάλιστα. Έχω πάει πάντως το 2017 χωρίς να τηρώ αυτά τα όρια και εξυπηρετήθηκα κανονικά στο κατάστημα της Πάτρας
Haldol Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Οι περισσότεροι ΑΒ που πάω έχουν αυτόματα ταμεία (χωρίς υπάλληλο), στα οποία τους πετάς μέσα μία χούφτα κέρματα, και τα μετράνε μόνα τους, τσακ - μπαμ. Εκεί τα ξεφορτώνομαι συνήθως. 12 hours ago, kaktos77 said: Θα τα πας σε Σκλαβενίτη με αυτόματο ταμειακό μηχάνημα, έχω πάει αρκετές φορές ψιλά έτσι και μια χαρά τα μετράει και κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχω πετύχει τέτοιον. Που έχει; Ούτε ο τεράστιος στην (πρώην) Renault δεν έχει. Και να φανταστείς ότι προτιμώ τον Σκλαβενίτη από τον ΑΒ, αλλά επιλέγω σχεδόν πάντα τον δεύτερο επειδή έχει αυτόματα μηχανήματα. 😕
phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Haldol είπε Οι περισσότεροι ΑΒ που πάω έχουν αυτόματα ταμεία (χωρίς υπάλληλο), στα οποία τους πετάς μέσα μία χούφτα κέρματα, και τα μετράνε μόνα τους, τσακ - μπαμ. Εκεί τα ξεφορτώνομαι συνήθως. Σου βγάζει πιο χοντρά κέρματα ή/και χαρτονομίσματα ή κάτι σαν πιστωτικό για να ψωνίσεις από εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα