Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο μηχάνημα να δέχεται μονόλεπτα και δίλεπτα.

Έχω μόνο 200 από το κάθε ένα και νομίζω ότι η Τράπεζα Ελλάδος για να τα αλλάξει θέλει 500 από το κάθε ένα.

Δημοσ.

Η εργατώρα να τα μετρήσεις περισσότερο κοστίζει.

Μπορείς να τα δίνεις λίγα λίγα στο s/m ή και σε όπου αλλού στα δίνουν ως ρέστα.

Εναλλακτικά μπορείς να περιμένεις να γίνουν 500 το καθένα και να τα πας στην ΤΤΕ.

Δημοσ.

Και εντωμεταξύ έχουν και βάρος και παίζει τα μεταφορικά να είναι και μεγαλύτερα της αξίας.  Βασικά τι παίζει. Θα είναι πολλαπλάσια.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, deltalamda είπε

Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο μηχάνημα να δέχεται μονόλεπτα και δίλεπτα.

Έχω μόνο 200 από το κάθε ένα και νομίζω ότι η Τράπεζα Ελλάδος για να τα αλλάξει θέλει 500 από το κάθε ένα.

Θα τα πας σε Σκλαβενίτη με αυτόματο ταμειακό μηχάνημα, έχω πάει αρκετές φορές ψιλά έτσι και μια χαρά τα μετράει και κάνω τη δουλειά μου.

Δημοσ.

Εχει η πειραιώς μηχανημα που δεχεται κέρματα και σου πιστωνει το ποσό σε λογαριασμό. Ρωτησε αν εχει το καταστημα της περιοχης σου.

Δημοσ.

Για να εχεις μαζέψει τόσα προφανως πληρωνεις με μετρητά στο ΣΜ. Επειδη τα ποσα στα ΣΜ συνηθως βγαίνουν κατσαρά να έχεις πάντα λίγα μαζί σου ώστε να μην σε γεμίζουν ξανά. Σιγά σιγά θα τα ξεφορτωθείς. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, deltalamda είπε

Είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό το όριο για την Τράπεζα Ελλάδος; 

Εγώ θα πήγαινα πρώτα εκεί γιατί τα μετράνε σε δευτερόλεπτα και θα σου πουν τι να κάνεις. 

Επίσης έχω την εντύπωση ότι στην Τράπεζα Ελλάδος μπορείς να κάνεις και το αντίστροφο, άρα στη χειρότερη θα μπορούσες να τους δώσεις 9 €, να πάρεις άλλα 300 μονολεπτα και 300 διλεπτα και να τα ανταλλάξεις μαζί με τα δικά σου για 15 €.

• Like 2
Δημοσ.
20 minutes ago, Orpheas1992 said:

Είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό το όριο για την Τράπεζα Ελλάδος; 

Εγώ θα πήγαινα πρώτα εκεί γιατί τα μετράνε σε δευτερόλεπτα και θα σου πουν τι να κάνεις. 

Επίσης έχω την εντύπωση ότι στην Τράπεζα Ελλάδος μπορείς να κάνεις και το αντίστροφο, άρα στη χειρότερη θα μπορούσες να τους δώσεις 9 €, να πάρεις άλλα 300 μονολεπτα και 300 διλεπτα και να τα ανταλλάξεις μαζί με τα δικά σου για 15 €.

https://www.bankofgreece.gr/RelatedDocuments/Ανταλλαγή_Κερμάτων_ευρώ.pdf

Δημοσ.

Οι περισσότεροι ΑΒ που πάω έχουν αυτόματα ταμεία (χωρίς υπάλληλο), στα οποία τους πετάς μέσα μία χούφτα κέρματα, και τα μετράνε μόνα τους, τσακ - μπαμ. Εκεί τα ξεφορτώνομαι συνήθως.

12 hours ago, kaktos77 said:

Θα τα πας σε Σκλαβενίτη με αυτόματο ταμειακό μηχάνημα, έχω πάει αρκετές φορές ψιλά έτσι και μια χαρά τα μετράει και κάνω τη δουλειά μου.

Δεν έχω πετύχει τέτοιον. Που έχει; Ούτε ο τεράστιος στην (πρώην) Renault δεν έχει. Και να φανταστείς ότι προτιμώ τον Σκλαβενίτη από τον ΑΒ, αλλά επιλέγω σχεδόν πάντα τον δεύτερο επειδή έχει αυτόματα μηχανήματα. 😕

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Haldol είπε

Οι περισσότεροι ΑΒ που πάω έχουν αυτόματα ταμεία (χωρίς υπάλληλο), στα οποία τους πετάς μέσα μία χούφτα κέρματα, και τα μετράνε μόνα τους, τσακ - μπαμ. Εκεί τα ξεφορτώνομαι συνήθως.

Σου βγάζει πιο χοντρά κέρματα ή/και χαρτονομίσματα ή κάτι σαν πιστωτικό για να ψωνίσεις από εκεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...