Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα, Ήρθε ο καιρός να βάλω λάστιχα στο αυτοκίνητο, ένα Audi A3 δίλιτρο του 2005. Νομίζω φοράει 225/17 αυτή τη στιγμή. Τελευταία φορά που είχα αλλάξει μου είχαν προτείνει Continental, δεν έχω παράπονο (όχι πώς ζορίζω λάστιχα ή αυτοκίνητο) αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Επώνυμα, παρακαλώ, δεν μου περισσεύουν, αλλά στα λάστιχα θέλω να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, σε σχέση ποιότητας/τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Bridgestone Turanza T005 ή τα καινούργια T006 αν δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή και τελείωσες. Ναι είμαι απόλυτος. Κάνε ένα γρήγορο search στο δίκτυο και θα καταλάβεις. Καλό σε όλες τις συνθήκες και εξαιρετικό για ανθρώπινη οδήγηση. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από liakinen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 ότι λέει ο liakinen. το συγκεκριμένο λάστιχο μαζί με το νέο Τ006 τελείωσε κάθε συζήτηση για τον μέσο χρήστη και μέση χρήση σε ελαστικά εδώ και μια 3ετία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Άλλο κύρος όμως έχουν τα Continental Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Conti Premium Contact 6,Michelin Pilot Sport 5. Τα Conti τα έχω εδώ και 2 χρόνια και είναι άριστα ελαστικά. Τα Pilot Sport δεν χρειάζονται συστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, liakinen said: Bridgestone Turanza T005 ή τα καινούργια T006 αν δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή και τελείωσες. Ναι είμαι απόλυτος. Κάνε ένα γρήγορο search στο δίκτυο και θα καταλάβεις. Καλό σε όλες τις συνθήκες και εξαιρετικό για ανθρώπινη οδήγηση. 6 hours ago, greekfragma said: ότι λέει ο liakinen. το συγκεκριμένο λάστιχο μαζί με το νέο Τ006 τελείωσε κάθε συζήτηση για τον μέσο χρήστη και μέση χρήση σε ελαστικά εδώ και μια 3ετία. Για τα T005 έχουν ακουστεί πάρα πολλά παράπονα. Για τα παλιά T001, αλλά και τα φρέσκα T006, λέγανε (και λένε) τα καλύτερα. Στο ενδιάμεσο ίσως να μην πήγε καλά κάτι. Συμφωνώ όμως ότι ο συνδυασμός «δε ζορίζω το αυτοκίνητο» και «θέλω ότι καλύτερο μπορώ», σημαίνει Turanza χωρίς δεύτερη σκέψη! Καλή και η πρόταση του jmmys για τα Continental PremiumContact 6 (αλλά ακριβότερα). Τα Michelin Pilot Sport όχι, για κανένα λόγο, δεν είναι για οδηγούς που δεν... «ψάχνονται». Είναι γι' αρκετά πιο σπορ καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Κι εγώ τα Τ005 τα είχα σαν best all around αλλά διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο που τα ψιλοέθαβε. Δεν ξέρεις τι να πάρεις στα σοβαρά και τι όχι. Έχω ξαναγράψει ότι το να επιλέξεις καλό ελαστικό για συμβατική χρήση είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Οι περισσότεροι που προτείνουν, προτείνουν αυτό που φοράνε σε δικό τους αυτοκίνητο και μάλιστα χωρίς να έχουν κάποιο σοβαρό σημείο αναφοράς, εννοώντας ότι ως επί το πλείστον οδηγούν σαν "κυρίες", δηλαδή συντηρητικά (ευτυχώς) και ουσιαστικά δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν τα ελαστικά που φοράνε μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια δυσκολη συγκυρία. Ακόμα και αν έτυχε να κάνουν φρενάρισμα πανικού και γλίστρησαν, άντε πείσε κάποιον ότι δεν έφταιγε κυρίως η κακή άσφαλτος σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία και τους ρύπους που είχε πάνω της. Διαβάζεις κριτικές στο skroutz π.χ. και λες δε μπορεί να είναι τόσο εκ διαμέτρου αντίθετες. Γνώμη μου, δίνεις έμφαση περισσότερο στην προνοητική οδήγηση για να αποφύγεις όσο μπορείς δύσκολες καταστάσεις και λιγότερο στην επιλογή ελαστικού. Μπορεί να πάρεις ελαστικό βεντούζα για τα πρώτα 8.000 χιλιόμετρα και μετά από λίγο να γίνουν επικίνδυνα. Γενικά, όπως έχω ξαναγράψει, πιο γουρούνι στο σακί αγορά από αγορά ελαστικού για συμβατική χρήση, δεν παίζει να υπάρχει κατά τη γνώμη μου. Το πράγμα αλλάζει όταν μιλάμε για κάποιον που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από το ελαστικό του και ξέρει ακριβώς τι ζητάει (π.χ. πίστα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Eυχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νικος Ε Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Είχα audi s3 2001 και είχα κάνει 320,000. Αλλαξα πολλά σετ λάστιχα.(225/45/17) continental & michelin ήταν τα καλύτερα και με διαφορά Ίσως δεν χρειάζεται να πάρεις κάποιο 'γρήγορο' τύπο-(sportcontact- pilot) οι συγκεκριμένες μάρκες όμως έχουν κορυφαία προϊόντα που αποδίδουν καλά μέχρι το τέλος της ζωής τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 On 29/09/2023 at 17:26, liakinen said: Bridgestone Turanza T005 ή τα καινούργια T006 αν δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή και τελείωσες. Ναι είμαι απόλυτος. Κάνε ένα γρήγορο search στο δίκτυο και θα καταλάβεις. Καλό σε όλες τις συνθήκες και εξαιρετικό για ανθρώπινη οδήγηση. και εγώ αυτά έχω (Turanza T005) σε ένα forester ΧΤ. Καλό λάστιχο για όλες τις συνθήκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Έχω την εντύπωση ότι το 2λιτρο Αudi χρειάζεται τα Goodyear EfficientGrip Performance 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα