Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/pontikia/corsair-pontiki-m55-pro-rgb-gaming-ensirmato_3261425

Skroutz απο 42.40

https://www.skroutz.gr/s/19133991/Corsair-M55-RGB-Pro-Gaming-Pontiki-12400-DPI-Mayro.html

Μπορειτε να το κανετε σετακι με το πληκτρολογιο της προσφορας των Public (δειτε αλλο θεμα στις προσφορες)

• Like 17
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 29/9/2023 στις 8:15 ΠΜ, LLLEFTERIS είπε

Skroutz απο 42.40

Αυτο που μπορουμε να δουμε απο ιστορικο τιμων στις 2 ελληνικες μηχανες αναζητησης τιμων (το επισημαινω γιατι πιστευω οτι οι περισσοτεροι δεν θα το κανουν, αλλα θα σταθουν στο 42), ειναι οτι συνηθως η τιμη του ειναι στα 29.90 και εχουμε καποιες φορες που εχει πεσει στα 20-21-22€. Τελος απο 1-9-23 βλεπω στο BP μια συνεχη (σχεδον) τιμη στα 19.90.

Ειναι μια τιμη προσφορας, αυτο ειναι σιγουρο, απλα το 42 δεν ειναι η τιμη του ανταγωνισμου ή ας το πουμε η συχνα συναντωμενη τιμη του. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Αυτο που μπορουμε να δουμε απο ιστορικο τιμων στις 2 ελληνικες μηχανες αναζητησης τιμων (το επισημαινω γιατι πιστευω οτι οι περισσοτεροι δεν θα το κανουν, αλλα θα σταθουν στο 42), ειναι οτι συνηθως η τιμη του ειναι στα 29.90 και εχουμε καποιες φορες που εχει πεσει στα 20-21-22€. Τελος απο 1-9-23 βλεπω στο BP μια συνεχη (σχεδον) τιμη στα 19.90.

Ειναι μια τιμη προσφορας, αυτο ειναι σιγουρο, απλα το 42 δεν ειναι η τιμη του ανταγωνισμου ή ας το πουμε η συχνα συναντωμενη τιμη του. 

Γιαννη καλημερα, εχουν ανεβει γενικα οι τιμες εγω εψαχνα για φορητη τηλεοραση και εκει που ειχαν 90-100 ευρω τωρα εχουν παει 120-130 ευρω.

Εγω στο 30αρι υπολογιζω την σωστη τιμη του.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω επειδη πηρα το πληκτρολογιο της αλλη προσφορας εψαχνα και ποντικι να το κανω σετ και επειδη ειμαι αριστεροχειρας το θεμα ποντικι ειναι δυσκολο για μενα.

Spoiler

Βγαλτε ρε φασιστες ποντικια και για εμας τους ζερβοκουταλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oμορφο και ωραιο σετακι .... αλλα μονο logitech μου εχει επιβιωσει απο το κοπανημα σε souls και wow . Tης προηγουμενης προσφορας :P

Το mash proof της corsair και το cue ειναι βασικα μαρκετινιστικες μπουρδες . * Οχι δε το βαραω σα 15χρονο σε οιστρο :D

** Παιζει να εχω ηδη 10 ποντικια και παρηγγειλα και αλλο ; πρεπει να κοψω τις προσφορες ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 hour ago, Mhlogiatros said:

Oμορφο και ωραιο σετακι .... αλλα μονο logitech μου εχει επιβιωσει απο το κοπανημα σε souls και wow . Tης προηγουμενης προσφορας :P

Το mash proof της corsair και το cue ειναι βασικα μαρκετινιστικες μπουρδες . * Οχι δε το βαραω σα 15χρονο σε οιστρο :D

** Παιζει να εχω ηδη 10 ποντικια και παρηγγειλα και αλλο ; πρεπει να κοψω τις προσφορες ...

Παρε ενα rugged ποντικι μια και καλη 😋

Κατι σε factory use, military grade, κλπ 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα super pro gaming περιφεριακα της corsair σα να χαλανε πολυ πολυ ευκολα ..... Εdit ηρθε το πληκτρολογιο για το σετακι που λεγατε - και ειναι ΜΑΠΑ

Τοσο flimsy που γατα να πατησει θα σπασει πληκτρα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...