CoffeeDrink10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Πράγματι, η Εικονική Πραγματικότητα έχει μπεί στην καθημερινή μας ζωή στο Facebook....
georgiosmag Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Εκτός της εξωτερικής οθόνης απεικόνισης άβαταρ προσώπου και την ανίχνευση κίνησης ματιών σε όλα τα άλλα τρώει ξύλο το vision pro. Ειδικά στο κόστος προς απόδοση και το λογισμικό (πάντα )... Τώρα αν θα ισχύει αυτό που λέω θα δείξει στην πορεία. Πάντως pancakes φακοί με τόσο μεγάλη ανάλυση, τόσο μεγάλο sweet spot, τέτοιο standalone επεξεργαστή και κόστος προς απόδοση headset δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία του VR. Λογικά θα παίζει μόνο του μπάλα για το μεγαλύτερο μέρος των φαν στον κόσμο. Είμαι περίεργος πως θα αισθάνονται τώρα αυτοί που πλήρωσαν για το pro . Να ρίξει και λίγο την τιμή στα advance χειριστήρια του pro και μιλάμε πλέον για πολύ σοβαρό εργαλείο. Εγώ προσωπικά τα περίμενα όλα αυτά. Αυτό που δεν περίμενα είναι το πόσο καλό λένε ότι θα είναι το passthrough. Δηλαδή μιλάμε για χρήση τρελή έτσι και είναι όπως τα έχουν παρουσιάσει. Ήδη το 2 έβλεπες ταινία με πολύ καλή ευκρίνεια σε εικονικό χώρο. Τώρα με το 3 αυξημένη ευκρίνεια στις οθόνες αυξημένη ταχύτητα επεξεργαστή ΕΡΟΙΜΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΌ που κάνει τρελό upscale και passthrough πολύ ανώτερο και από του pro. Εντάξει. Μόνο και μόνο οι λάτρεις των ταινιών θα τρέξουν να το πάρουν. Εκεί που δεν έχεις τίποτε στο σαλόνι σου ξαφνικά θα έχεις μια 150αρα τηλεόραση με Dolby ήχο και αίσθηση 8κ ποιότητα απεικόνισης... τρελό. Και δίχως να αποξενώνεσαι από τον υπόλοιπο κόσμο. Τραγικό. Πλάκα πλάκα ποιο πολύ θα συμφέρει να χτυπάς ένα headset για κάθε μέλος της οικογένειας παρά να στήσεις ένα καλό μεγάλο home Cinema... σε μια τετραμελή οικογένεια θες 2200 για 4 headset. Όλοι να κάθονται σαλόνι για ταινία και να βλέπουν την ίδια οθόνη ταυτόχρονα... αυτο απλά για να το πετύχεις με κανονικό εξοπλισμό θες πολλαααααα χιλιάρικα ειδικα για τόσο μεγάλη οθόνη και πολύ μεγάλο χώρο. Και δεν είναι φαντασία αυτά που λέω αλλά πραγματικότητα. Έχω ήδη σπρώξει το 2. Μόλις βγει το 3 βουρ αγορά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα