Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ως καινουργιος στον χωρο της κατασκευης ιστοσελιδων και εχοντας μαθει τα βασικα για να μπορεσω να δημιουργήσω κατι ικανοποιητικό, εχω απορια στο αν χρειαζεται κατι περαιτέρω εκτος απο το host και domain. Πιο συγκεκριμενα μου εχει ερθει  προταση για κατασκευη ιστοσελιδας για καφετερια , στατικη χωρις αγορές κλπ, αλλα δεν ξερω καθολου αν χρειαζεται καταθεση χαρτιων ή γενικά κατι εκτος των προαναφερθέντων 

Η καθε βοηθεια ειναι ευπρόσδεκτη 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι εννοείς με το κατάθεση χαρτιών αλλά όχι δεν είναι υποχρεωτικό να "δηλώσει" κάπου την ιστοσελίδα του. Παρόλαυτά αυτό που ίσως θα χρειαστεί είναι τιμολόγιο για hosting, domain και για κατασκευή ίσως. Αν και για το κατασκευή δεν είναι υποχρεωτικό, μιας και μπορεί ο ίδιος να την φτιάξει μόνος του.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα ακουστώ κακός, αλλά θα ρωτήσω...εσύ εφόσον δεν γνωρίζεις ούτε το τι χρειάζεται για να ξεκινήσεις να φτιάχνεις μια ιστοσελίδα, πως έχεις σκεφτεί να αποδεχτείς πρόταση για κατασκευή ιστοσελίδας επιχείρησης; Το πως ο επιχειρηματίας αποφάσισε να προτείνει σε κάποιον τόσο άπειρο να του φτιάξει την ιστοσελίδα του είναι αλλού παπά ευαγγέλιο και εντελώς ασχολίαστο, αλλά στην τελική δικό του πρόβλημα, εσύ όμως πως θεωρείς ότι είσαι σε θέση να αποδεχτείς μια τέτοια ευθύνη; Εφόσον όπως λες είσαι καινούργιος στον χώρο ξεκίνα από το να φτιάξεις μερικές δικές σου σελίδες ώστε να μάθεις κάτι παραπάνω από τα βασικά και μετά αναλαμβάνεις και κανονικές δουλειές. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...