somt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Είμαι σε αναζήτηση εφαρμογών για parental control σε android, κυρίως supervising για viber, messenger κτλ, αλλά και screen time για apps έχετε να προτείνετε κάτι; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από somt
koutsis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 30 minutes ago, somt said: Καλησπέρα Είμαι σε αναζήτηση εφαρμογών για parental control σε android, κυρίως supervising για viber, messenger κτλ, αλλά και screen time για apps έχετε να προτείνετε κάτι; Τι family link της Google κάνει αυτή τη δουλειά.
gousias Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Καλησπέρα, για να μην ανοίγω άλλο ίδιο θέμα, ας ρωτήσω κι εγώ. Σε Android smartphone ανήλικου, έχει καταφέρει να παρακάμπτει τον γονικό έλεγχο. Τι πρέπει να ξαναελεγχθεί στις ρυθμίσεις και αν τελικά θα μπορεί να το ξαναπαρακάμψει;
Snip Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Για να τον παρακάμπτει, ή ξέρει τον κωδικό που έχεις βάλει ή έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σου και το "ανοίγει" από εκεί.
gousias Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 13 ώρες πριν, Snip είπε Για να τον παρακάμπτει, ή ξέρει τον κωδικό που έχεις βάλει ή έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό σου και το "ανοίγει" από εκεί. Η παράκαμψη γίνεται από συσκευή του παιδιού. Ποια σημεία πρέπει να ελεγχθούν στο μενού και αν πρέπει να γίνει από τη συσκευή του ανήλικου;
Snip Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Τότε ξέρει τον κωδικό σου. Δε χρειάζεται να ελέγξεις κάποιο μενου, εφόσον τα εχεις κλειδώσει όλα, άλλαξε password και θα είσαι οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα