beverlover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα, ανοίγω αυτό το θέμα γιατί έχω την εξής απορία, το κινητό καταρχήν να πω ότι λειτουργικά είναι άψογο, απλά εδώ και κάποιο καιρό, αν κάνεις πως κουνάς το κινητό από τη θέση πίσω των καμερών ακούγεται ένας ήχος σαν κάτι να έχει βγει από τη θέση του, όπως ανέφερα δεν έχω παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία ούτε στις κάμερες ούτε πουθενά, απλά ήθελα να μάθω αν είναι κάτι που έχει τύχει σε άλλον και αν πιστεύετε ότι χρίζει ελέγχου, ευχαριστώ προκαταβολικά! Υ.Γ το κινητό το πήρα μόλις 10 ημερών μεταχειρισμένο πριν 10 μήνες αλλά δεν παρατήρησα αν το έκανε από τότε η έγινε στα χέρια μου, αν και τούμπα έχει φάει μόνο μια φορά και αυτό ήταν με θήκη σιλικόνης μέσα σε πουγκί επιπλέον, δεν έχει γρατζουνιές η σπασίματα δηλαδή για να πω ότι είναι και ταλαιπωρημένο, έχω ακόμα και εγγύηση από vodafone που αγοράστηκε αλλά δε ξέρω αν θα μπορούσαν απλά να το τσεκάρουν;! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από beverlover
Λύση Waiss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 13 minutes ago, beverlover said: Καλησπέρα στη παρέα, ανοίγω αυτό το θέμα γιατί έχω την εξής απορία, το κινητό καταρχήν να πω ότι λειτουργικά είναι άψογο, απλά εδώ και κάποιο καιρό, αν κάνεις πως κουνάς το κινητό από τη θέση πίσω των καμερών ακούγεται ένας ήχος σαν κάτι να έχει βγει από τη θέση του, όπως ανέφερα δεν έχω παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία ούτε στις κάμερες ούτε πουθενά, απλά ήθελα να μάθω αν είναι κάτι που έχει τύχει σε άλλον και αν πιστεύετε ότι χρίζει ελέγχου, ευχαριστώ προκαταβολικά! Υ.Γ το κινητό το πήρα μόλις 10 ημερών μεταχειρισμένο πριν 10 μήνες αλλά δεν παρατήρησα αν το έκανε από τότε η έγινε στα χέρια μου, αν και τούμπα έχει φάει μόνο μια φορά και αυτό ήταν με θήκη σιλικόνης μέσα σε πουγκί επιπλέον, δεν έχει γρατζουνιές η σπασίματα δηλαδή για να πω ότι είναι και ταλαιπωρημένο, έχω ακόμα και εγγύηση από vodafone που αγοράστηκε αλλά δε ξέρω αν θα μπορούσαν απλά να το τσεκάρουν;! Το OIS των καμερών είναι. Όλα τα κινητά με Optical Image Stabilization έτσι ακούγονται αν τα κουνάς. 2
beverlover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Waiss είπε Το OIS των καμερών είναι. Όλα τα κινητά με Optical Image Stabilization έτσι ακούγονται αν τα κουνάς. χαχαχα όντως; η αλήθεια είναι ότι όντως είναι το 1ο μου κινητό με σταθεροποιητή κάμερας οπότε δεν είχα εμπειρία πριν.. 1
Waiss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 46 minutes ago, beverlover said: χαχαχα όντως; η αλήθεια είναι ότι όντως είναι το 1ο μου κινητό με σταθεροποιητή κάμερας οπότε δεν είχα εμπειρία πριν.. Kαι μάλιστα αυτό με τον θόρυβο που κάνει το OIS, είχε ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια από πολλούς reviewers με τα Google Pixels 6/6 Pro. Το θεωρούσαν ως ελάττωμα των Pixels, μέχρι που κάποιοι άλλοι reviewers βγήκαν κι απέδειξαν τα αυτονόητα με άλλες συσκευές. 1
beverlover Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Waiss είπε Kαι μάλιστα αυτό με τον θόρυβο που κάνει το OIS, είχε ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια από πολλούς reviewers με τα Google Pixels 6/6 Pro. Το θεωρούσαν ως ελάττωμα των Pixels, μέχρι που κάποιοι άλλοι reviewers βγήκαν κι απέδειξαν τα αυτονόητα με άλλες συσκευές. κατάλαβα, μα κι εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί όλα λειτουργούν τέλεια και λέω τι φάση τι να έχει ξεκολλήσει; χαχαχαχα, και τα iphone δηλαδή το κάνουν;
Waiss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 12 minutes ago, beverlover said: κατάλαβα, μα κι εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί όλα λειτουργούν τέλεια και λέω τι φάση τι να έχει ξεκολλήσει; χαχαχαχα, και τα iphone δηλαδή το κάνουν; Φυσικά. Είναι εντελώς φυσιολογικό.
beverlover Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Waiss είπε Φυσικά. Είναι εντελώς φυσιολογικό. καλημέρα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Εν τω μεταξυ, στις συσκευες αυτες, οταν ειναι ενεργη η καμερα, δεν ακουγεται το τικ τικ του OIS
beverlover Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, stormrain είπε Εν τω μεταξυ, στις συσκευες αυτες, οταν ειναι ενεργη η καμερα, δεν ακουγεται το τικ τικ του OIS εμένα και με τη κάμερα ανοιχτή το κάνει.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Οταν ανοιξεις την εφαρμογή της καμερας στο κανει? Αυτο δεν το έχω ξανακουσει. Ο ois ειναι στανταρ, απλα δεν το εχω ξανακουσει. Σε αλλες εφαρμογες τύπου messenger, WhatsApp κλπ, αν ανοιξεις την "δικη τους" καμερα, πραγματι ακούγεται γιατί δεν χρησιμοποιουν τον σταθεροποιητη, αλλα στην default σταματαει το τικ τικ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα