JohnnyDragon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Από εχτές το πρωί είμαι χωρίς ρεύμα στο σπίτι. Από εχτές νωρίς το μεσημέρι δήλωσα τηλεφωνικά την βλάβη και φυσικά μέχρι σήμερα αυτή την ώρα (21:00) ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχω καλέσει αμέτρητες φορές και όλοι οι τηλεφωνητές μου λένε πως "είναι περίεργο που δεν με έχουν καλέσει ακόμα" και ξανά βάζουν σε priority το αίτημα μου. Σημειωτέον ότι μένω στο Κορωπί μόλις 10 λεπτά με το αμάξι από τις εγκαταστάσεις του δεδδηε στο Κορωπί. Φυσικά μέσα σε όλα τους είπα ότι έχω ελέγξει τον πίνακα του σπιτιού και πως όλα είναι οκ, όμως επέμεινε η τηλεφωνήτρια να φέρω και ηλεκτρολόγο αλλιώς θα χρεωθώ με έξοδα "άσκοπης μετακίνησης " του συνεργείου τους. Άντε να φέρω και ηλεκτρολόγο είπα και πράγματι έφερε έναν για να μου πει ακριβώς όσα είχα πει και εγώ τον δεδδηε. Έφυγε φυσικά το εικοσαρικο στον άνθρωπο που εννοείται δεν χρωστάει τίποτα και πρέπει να πληρωθεί. Σε τελευταία ενημέρωση η τηλεφωνήτρια πριν λίγο μου είπε να.μην ανησυχώ διότι "είμαστε ανοιχτά σαν τηλεφωνικό κέντρο και το Σαββατοκύριακο". Ησύχασα της λέω, θα σε πάρω να μου κρατάς συντροφιά στα σκοτάδια. Μέσα στην απόγνωση και αφού για δεύτερη ημέρα δεν δούλεψα, αφού πέταξα τελικά τα πάντα από το ψυγείο, ήρθα έξω από την δεδδηε όπου βλέπω παρκαρισμένα 8 τεχνικά οχήματα και κάμποσα άλλα υπαλλήλων. Φώτα όλα αναμμένα μέσα αλλά φυσικά οι πύλες κλειστές και στο κουδούνι δεν απαντάει κάνεις. Και άντε πες ήταν η κακοκαιρία πριν τρεις μέρες. Πριν τρεις μέρες, όχι πριν τρεις ώρες. Και είμαι στο Κορωπί ότι στην Θεσσαλία. Και έρχεται το ερώτημα, τελικά σε αυτή τη χώρα θα δουλέψει ποτέ τίποτα σωστά ή θα πεθάνουμε με την ελπίδα; Υ.Γ. πριν τρία χρόνια έπαθα ζημιά λόγο βλάβης του δεδδηε σε μηχάνημα. Ακολούθησα την προβλεπόμενη διαδικασία για αίτημα αποζημίωσης. Υποτίθεται ότι έχουν περιθώριο δεκαπέντε ημέρες να απαντήσουν. Τα πρώτα δύο χρόνια καλούσα κάθε εβδομάδα ζητώντας επιτέλους να με ενημερώσουν. Πέρασαν τρία χρόνια. Ακόμα περιμένω τηλέφωνο τους. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία και αν ναι βρήκε τρόπο αντιμετώπισης; 2
nickol-us Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, JohnnyDragon είπε Και έρχεται το ερώτημα, τελικά σε αυτή τη χώρα θα δουλέψει ποτέ τίποτα σωστά ή θα πεθάνουμε με την ελπίδα; Δε θα δουλέψει ποτέ τίποτα σωστά και προσωπικά θα πεθάνω χωρίς την ελπίδα...
takoulou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχεις δηλώσει βλάβη.. Και δεν έχουν έρθει.. Γιατί; Μόνο σε εσένα; Άλλου δεν έχει βλάβη γυρω σου; Ο ηλεκτρολόγος τι σου είπε; [email protected] Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από takoulou
CONAN_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Το ρολοι της Δεη το κοιταξες ; η ασφαλεια - αυτόματος ειναι οκ ;
JohnnyDragon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, takoulou είπε Έχεις δηλώσει βλάβη.. Και δεν έχουν έρθει.. Γιατί; Μόνο σε εσένα; Άλλου δεν έχει βλάβη γυρω σου; Ο ηλεκτρολόγος τι σου είπε; [email protected] Μόνο εγώ δεν έχω ρεύμα αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε τρεις και ο κούκος σε αυτό το δρόμο. Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι είναι πρόβλημα της φάσης στην κολώνα. 34 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Το ρολοι της Δεη το κοιταξες ; η ασφαλεια - αυτόματος ειναι οκ ; Τα κοίταξε ο ηλεκτρολόγος, στο ρολόι δεν πάει καν ρεύμα.
takoulou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, JohnnyDragon είπε Μόνο εγώ δεν έχω ρεύμα αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε τρεις και ο κούκος σε αυτό το δρόμο. Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι είναι πρόβλημα της φάσης στην κολώνα. Τα κοίταξε ο ηλεκτρολόγος, στο ρολόι δεν πάει καν ρεύμα. Στείλε ένα email εκεί.. Και βρες το τηλέφωνο του διευθυντή της περιοχης..
CONAN_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, takoulou είπε Στείλε ένα email εκεί.. Και βρες το τηλέφωνο του διευθυντή της περιοχης.. email τα κοιτανε οποτε θελουν... Καλυτερα επιμονη στα τηλεφωνα, ειναι ο μονος τρόπος για αμεση επικοινωνία.
Kozanitis1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ελπίζω να λύθηκε το θέμα.., αν ήταν για τόσες ώρες και ήξερες πως έχει συνεργείο βλαβών κοντά σου, καλά θα ήταν να πας από εκεί απευθείας να τους πεις διεύθυνση να έρθουν Πιθανόν να μπορείς να ζητήσεις κάποια αποζημίωση για τη βλάβη, τσέκαρε μια στις εγγυημένες υπηρεσίες Δυστυχώς αυτό με τηλεφωνικά κέντρα που μιλάς με τον κάθε άσχετο.. και πέτυχες και την περίπτωση στο κτήριο των συνεργείων.. Φίλος σε παρόμοια περίπτωση πήγε απευθείας με το μηχανάκι εκεί στις βλάβες και τους είπε.., ήρθαν αμέσως και το έφτιαξαν Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Kozanitis1
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 29 minutes ago, Kozanitis1 said: καλά θα ήταν να πας από εκεί απευθείας να τους πεις διεύθυνση να έρθουν 12 hours ago, JohnnyDragon said: ήρθα έξω από την δεδδηε όπου βλέπω παρκαρισμένα 8 τεχνικά οχήματα και κάμποσα άλλα υπαλλήλων. Φώτα όλα αναμμένα μέσα αλλά φυσικά οι πύλες κλειστές και στο κουδούνι δεν απαντάει κάνεις.
Tsino Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Έπεσες στην περίπτωση. ο ΔΕΔΔΗΕ στο Κορωπί ... ! ! Κάνε δήλωση βλάβης online να έχεις και αριθμό αιτήματος https://deddie.gr/el/upiresies/vlaves-diakopes-reumatos/ Καλή τύχη
andreas1gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε Σε τελευταία ενημέρωση η τηλεφωνήτρια πριν λίγο μου είπε να.μην ανησυχώ διότι "είμαστε ανοιχτά σαν τηλεφωνικό κέντρο και το Σαββατοκύριακο". Ησύχασα της λέω, θα σε πάρω να μου κρατάς συντροφιά στα σκοτάδια. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
elgol Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Νομιζω υπαρχει αποζημιωση 50€ ανα ημερα μετα απο καποιες ωρες μη αποκαταστασης
takoulou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε Από εχτές το πρωί είμαι χωρίς ρεύμα στο σπίτι. Από εχτές νωρίς το μεσημέρι δήλωσα τηλεφωνικά την βλάβη και φυσικά μέχρι σήμερα αυτή την ώρα (21:00) ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έχω καλέσει αμέτρητες φορές και όλοι οι τηλεφωνητές μου λένε πως "είναι περίεργο που δεν με έχουν καλέσει ακόμα" και ξανά βάζουν σε priority το αίτημα μου. Σημειωτέον ότι μένω στο Κορωπί μόλις 10 λεπτά με το αμάξι από τις εγκαταστάσεις του δεδδηε στο Κορωπί. Φυσικά μέσα σε όλα τους είπα ότι έχω ελέγξει τον πίνακα του σπιτιού και πως όλα είναι οκ, όμως επέμεινε η τηλεφωνήτρια να φέρω και ηλεκτρολόγο αλλιώς θα χρεωθώ με έξοδα "άσκοπης μετακίνησης " του συνεργείου τους. Άντε να φέρω και ηλεκτρολόγο είπα και πράγματι έφερε έναν για να μου πει ακριβώς όσα είχα πει και εγώ τον δεδδηε. Έφυγε φυσικά το εικοσαρικο στον άνθρωπο που εννοείται δεν χρωστάει τίποτα και πρέπει να πληρωθεί. Σε τελευταία ενημέρωση η τηλεφωνήτρια πριν λίγο μου είπε να.μην ανησυχώ διότι "είμαστε ανοιχτά σαν τηλεφωνικό κέντρο και το Σαββατοκύριακο". Ησύχασα της λέω, θα σε πάρω να μου κρατάς συντροφιά στα σκοτάδια. Μέσα στην απόγνωση και αφού για δεύτερη ημέρα δεν δούλεψα, αφού πέταξα τελικά τα πάντα από το ψυγείο, ήρθα έξω από την δεδδηε όπου βλέπω παρκαρισμένα 8 τεχνικά οχήματα και κάμποσα άλλα υπαλλήλων. Φώτα όλα αναμμένα μέσα αλλά φυσικά οι πύλες κλειστές και στο κουδούνι δεν απαντάει κάνεις. Και άντε πες ήταν η κακοκαιρία πριν τρεις μέρες. Πριν τρεις μέρες, όχι πριν τρεις ώρες. Και είμαι στο Κορωπί ότι στην Θεσσαλία. Και έρχεται το ερώτημα, τελικά σε αυτή τη χώρα θα δουλέψει ποτέ τίποτα σωστά ή θα πεθάνουμε με την ελπίδα; Υ.Γ. πριν τρία χρόνια έπαθα ζημιά λόγο βλάβης του δεδδηε σε μηχάνημα. Ακολούθησα την προβλεπόμενη διαδικασία για αίτημα αποζημίωσης. Υποτίθεται ότι έχουν περιθώριο δεκαπέντε ημέρες να απαντήσουν. Τα πρώτα δύο χρόνια καλούσα κάθε εβδομάδα ζητώντας επιτέλους να με ενημερώσουν. Πέρασαν τρία χρόνια. Ακόμα περιμένω τηλέφωνο τους. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία και αν ναι βρήκε τρόπο αντιμετώπισης; Τελικά τι έγινε...
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 46 minutes ago, takoulou said: Τελικά τι έγινε... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έγινε κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα