fast8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, KPNY είπε Τα πάρκα είναι όντως γεμάτα, η woke Μικρή γοργόνα παρεμπιπτόντως είναι στη δεκάδα των πιο εμπορικών ταινιών του 2023… Αντιλαμβάνομαι τι είναι αυτό που σας ενοχλεί, ωστόσο υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι που το υποστηρίζουν. Το να ελπίζει κάποιος χαιρέκακα στην κατάρρευση ενός τέτοιου κολοσσού είναι τουλάχιστον φαιδρό. Εβαλα παραπάνω links που δείχνει ότι τα πάρκα σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως πριν. Η αναμονή μερικές φορές ωρών για μια βόλτα, έχει μειωθεί στο μέσο όρο των 5 λεπτών. Δεν τα λες ακριβώς άδεια, αλλά οι τσέπες της Disney είναι γιατί χρειάζεται πολύ περισσότερους επισκέπτες. Το ότι η μικρή γοργόνα έκανε 500εκ. εισπράξεις, δεν λέει τίποτα, μετα βίας έχει βγάλει τα λεφτά της, επιτυχία δεν την λες. Αυτό που η Disney θέλει είναι επιτυχίες όπως το Frozen που είναι επιπέδου δις ή η παλία μικρή γοργόνα. Το σημαντικότερο είναι ότι ο στόχος της εταιρίας Disney είναι οι ταινίες της να προκαλούν ενθουσιασμό στα παιδία και να πουλάνε παιχνίδια, να γεμίζουν πάρκα για να δούνε τους ήρωες τους και γενικά να πουλάνε όνειρα στα μικρά παιδία. Η μικρή γοργόνα ή ο Πητερ παν σε καμία περίπτωση δεν το πέτυχαν αυτό, οπότε η Disney ξεμένει απο ήρωες για την επιχείρηση της ή αναγκάζεται να στηρίζεται ακόμα σε παλιούς. 11 ώρες πριν, Rubble είπε καλά όποιος λέει ότι θα κλείσει μάλλον δεν έχει παιδιά...και 20 ευρώ/μήνα θα έδινα για μια ωρα ηρεμίας/ημέρα όσο βλέπουν μπλούι, spidey κλπ Έτσι είναι. Η ειρωνία είναι ότι η σουπερ επιτυχία Bluey δεν είναι καν της Disney. Την εχει αγοράσει απο τρίτους και έχει τα δικαιώματα διανομής στις περισσότερες χώρες. Η Disney έχει δείξει αδυναμία να παράγει πλέον τέτοιες επιτυχίες. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από fast8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Rubble said: καλά όποιος λέει ότι θα κλείσει μάλλον δεν έχει παιδιά...και 20 ευρώ/μήνα θα έδινα για μια ωρα ηρεμίας/ημέρα όσο βλέπουν μπλούι, spidey κλπ Αυτό. Τα υπόλοιπα του Disney+ για ενήλικες ή έστω εφήβους (Starwarsμίκυμαους πίου-πίου φωτόσπαθα κλπ) τα βρίσκει κάποιος οπουδήποτε. Για παράδειγμα (λέω εγώ τώρα...) στο Stremio. Αλλά τα μεταγλωττισμένα παιδικά είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατον να βρεθούν, ειδικά οι νεότερες σειρές. Προσωπικά έβαλα Disney+ κυρίως για την Bluey, το μακράν καλύτερο παιδικό όλων των εποχών, ακόμα κι αν είχαμε δει σχεδόν όλα τα επεισόδια παλιότερα στο Disney Junior. Το Netflix δεν με πειράζει τόσο να το κόψω ή έστω να το γυρίσω σε Τουρκία. Αλλά το μεταγλωττισμένο Disney+ δεν κόβεται όσα τα παιδιά είναι μικρά. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω πάντως, και καμια 10ρια φίλοι που ξερω, το κόψαμε το Netflix οταν πηρε τα μετρα.. Προσωπικά δε μου λείπει καθόλου. Θα παιχτεί εν καιρο ποσο πετυχημένα είναι τέτοια μετρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 13 hours ago, KPNY said: Τα πάρκα είναι όντως γεμάτα, η woke Μικρή γοργόνα παρεμπιπτόντως είναι στη δεκάδα των πιο εμπορικών ταινιών του 2023… Αντιλαμβάνομαι τι είναι αυτό που σας ενοχλεί, ωστόσο υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι που το υποστηρίζουν. Το να ελπίζει κάποιος χαιρέκακα στην κατάρρευση ενός τέτοιου κολοσσού είναι τουλάχιστον φαιδρό. Προσωπικά δεν ελπίζω τίποτα, δεν βλέπω disney αφού δεν έχει βγάλει ΚΑΜΙΑ ταινία που να με αφορά (εξαιρώ το RISE που ήταν η ιστορία του Γιάννη & bros) εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια, είναι κατά κύριο λόγο κυρίως για μικρά παιδιά, σίγουρα όχι για 45χρονα μουλάρια σαν του λόγου μου. H κατακραυγή, και η πτώση στην αξία της μετοχής της πάντως είναι αληθινή. Καταλαβαίνω ότι εσένα για κάποιον λόγο δε σε ενοχλεί, και το σέβομαι. Θα τους σεβαστώ και εγώ εκείνους με τη σειρά μου όταν βγάλουν ταινία με τον Michael Jordan λευκό. Μέχρι τότε, έχω το δικαίωμα να θεωρώ γελοία την παραποίηση της κάθε μικρής γοργόνας. Έχω το δικαίωμα, έτσι δεν είναι? Και το σταματάω εδώ, δε θα ήθελα να συνεχίσω τη συγκεκριμένη συζήτηση καθώς είναι άσχετη με το άρθρο. 13 minutes ago, oldnew said: Εγω πάντως, και καμια 10ρια φίλοι που ξερω, το κόψαμε το Netflix οταν πηρε τα μετρα.. Προσωπικά δε μου λείπει καθόλου. Θα παιχτεί εν καιρο ποσο πετυχημένα είναι τέτοια μετρα.. Ουσιαστικά το κόψατε γιατί δεν το χρησιμοποιούσατε, το ίδιο και εγώ με τους δικούς μας το Μάρτιο. Αν το πρώτο πράγμα που έκανες μόλις γυρνούσες απ'τη δουλειά 7 το απόγευμα ήταν να ανοίξεις Netflix μέχρι να κοιμηθείς στις 12, κατά πάσα πιθανότητα δε θα το έκανες. Οι περισσότεροι που το έκοψαν ήταν λόγω αυτού. Στο δια ταύτα όμως, το Netflix ΑΥΞΗΣΕ τις συνδρομές ως αποτέλεσμα του μέτρου αυτού, που σημαίνει ότι αρκετός κόσμος που μοιραζόταν συνδρομές, ΤΕΛΙΚΑ το θεωρεί άξιο προς πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Είχαμε τα αιδοία μας ήρθαν και από την Ινδία. Περιεχόμενο νέο της πλάκας. Μόνο οι παλιές ταινίες το συντηρούσαν, και αυτό η ίδια η Disney αραιά και που έβαζε disclaimer ότι είναι ρατσιστικό/σεξιστικό. Ας είναι καλά οι γονείς με παιδιά. Να το κάνουν να ξαναγυρίσουμε στο streamio/kodi να δουν τι εστί βερίκοκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Απλά είναι τα πράγματα. Apple One (music + Tv) / Amazon Prime / Disney + / Netflix . Apple One + Netflix 6 μήνες Apple One + Amazon Prime + Disney + τους υπόλοιπους 6. Μείωση κόστους κατακόρυφα και δεν χάνεις τίποτα, απλά ίσως χρειαστεί να κάνεις υπομονή να δεις κάποιες σειρές (θα τα δεις μαζεμένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Να πάρει η ευχή να πάρει!! Τώρα δεν θα μπορώ να μοιράζομαι τον λογαριασμό με τον εαυτό μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eldir13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 In Stremio we trust!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SER991 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Long live Stremio and Pirate Life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisg33 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) kodi + https://real-debrid.com/ τα παντα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από giannisg33 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δεν εχω κανει ποτε συνδρομη, ουτε στην προσφορα των 2€ τον μηνα. Γατακια Οντως παει καλα το προγραμμα παταξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Στις 29/9/2023 στις 11:18 ΜΜ, giannisg33 είπε kodi + https://real-debrid.com/ τα παντα Ναι οκ πανεύκολο στο στήσιμο....δεν είναι για τον καθένα αυτές οι λύσεις και δεν έχουν χόμπι όλοι να settaρουν κάθε τρεις και λίγο το kodi, χώρια που για κάποιο μη γνώστη καληνύχτα ακόμη και με πληροφορίες όπου εσύ μπορείς να βρίσκεις εύκολες π.χ Bug σε ένα game στο steam, κάνεις μια πρόχειρη αναζήτηση ν βγάζεις άκρη πας στην εταιρεία, registration κλπ... Αναζήτηση και εκεί αλλά επειδή εκεί έχει power users o mod θα σου πει δώσε dxdiag, και ρωτά κάποιος τί είναι αυτό τρώγεται? αρχίζουν οι ειρωνείες του στυλ Πως τολμάς να θέλεις να παίξεις AC και δεν έχεις τουλάχιστον πτυχίο πληροφορικής, ε και εκεί σταματά το 80% του κόσμου α ασχολείται τα ίδια χάλια τα linux forums... Τα γράφω αυτά γιατι αυτές οι λύσεις είναι δύσκολες και δύστροπες και δεν είναι για τον καθένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akisvicky Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Αστο θα φαει και αυτο χ οπως εφαγε και το νετφλιξ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 13 hours ago, Zulualert said: Ναι οκ πανεύκολο στο στήσιμο....δεν είναι για τον καθένα αυτές οι λύσεις και δεν έχουν χόμπι όλοι να settaρουν κάθε τρεις και λίγο το kodi, χώρια που για κάποιο μη γνώστη καληνύχτα ακόμη και με πληροφορίες όπου εσύ μπορείς να βρίσκεις εύκολες Stremio τότε που δεν θέλει κάθε τρεις και λίγο σετάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Stremio τότε που δεν θέλει κάθε τρεις και λίγο σετάρισμα. Το point μου δεν ήταν ότι ψάχνω οδηγό ή πληροφορίες, αλλά γενικότερη παρατήρηση ότι στην πλειοψηφία των users όπου δεν έχουν επαφή με υπολογιστές αυτά φαίνονται κινέζικα, οι περισσότεροι ξέρουν να μπουν στο fb, youtube και insta και λοιπά social απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα