KOSTASEUOSMOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 IPTV και βλεπεις τα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 η εταιρια και η καθε εταιρια που κανει ανοιγματα, που δεν την παιρνουν, ενω ξερει οτι θα το μετανιωσει, δεν το κανει επειδη δεν ξερει πως θα ερθουν δυσκολες μερες, το κανει επειδη οι ανθρωποι που την κουμανταρουν θα πλουτησουν. ο καπιταλισμος ετσι ειναι. θα βγαλουν λεφτα 100 ατομα, θα πεσει τρελλα η αξια της, θα χρωσταει σε οποιον φοραει παπουτσια αλλα δεν θα πληρωσει κανενας απο την τσεπη του. η disney ανοιχτηκε παρα πολυ και ηταν δεδομενο οτι θα αρχισει η κατρακυλα. ποιος χανει? κανενας. ποιος εβγαλε λεφτα? οι πανω πανω και μερικοι φιλοι τους. στον καπιταλισμο αυτο ειναι επιτυχια ακομα και αν η disney χασει το 50% της αξιας της και τα μισα της assets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Οι συνδρομητές είναι γονείς που παίζουν σε λούπα τα παιδικά όλη την ώρα. Ούτε τσάμπα δεν αξίζει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Arkin είπε Καλα το Disney δεν αξιζε οταν το επερνες απο Τουρκια με 20 ευρω το χρονο και το μοιραζοσουν με αλλα 3 ατομα. Θα αξιζει τωρα? Δεν πανε καθολου καλα εκει καλο πατο. Ενώ το prime; Ένα Lord Of The Rings περιμένουμε και ένα The Boys. Για κάποιο λόγο πριν μπω Νετφλιξ πατά το κουμπί Prime και βγαίνω κατευεθείαν. Μετά λέω στον ευατό μου γιατί μου το κάνω αυτό και συνεχίζω να ψάχνω περιεχόμενο στο Νετφλιξ μέχρι να με πάρει ο ύπνος... Πέρα απ την πλάκα η Νετφλιξ εξακολουθεί να έχει το καλύτερο περιεχόμενο άλλα ρε παιδιά μετά το λοκ ντάουν νομίζω πως βαρέθηκαν και οι ίδιοι να βγάζουν πολλές επιτυχίες μαζεμένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 παλι καλα που μου θυμισατε να δωσο τους κωδικους και σε φιλους μου τρ που το βαλα με 2ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, d4mage είπε Ενώ το prime; Ένα Lord Of The Rings περιμένουμε και ένα The Boys. Για κάποιο λόγο πριν μπω Νετφλιξ πατά το κουμπί Prime και βγαίνω κατευεθείαν. Μετά λέω στον ευατό μου γιατί μου το κάνω αυτό και συνεχίζω να ψάχνω περιεχόμενο στο Νετφλιξ μέχρι να με πάρει ο ύπνος... Πέρα απ την πλάκα η Νετφλιξ εξακολουθεί να έχει το καλύτερο περιεχόμενο άλλα ρε παιδιά μετά το λοκ ντάουν νομίζω πως βαρέθηκαν και οι ίδιοι να βγάζουν πολλές επιτυχίες μαζεμένες. Το Amazon είναι καλύτερο σε ταινίες σε σειρές μόνο boys το lotr είναι άθλιο. Το Netflix έχει σειραρες. Dark stranger things bcs cobra kai squid game daredevil και πολλές ακόμα οι οποίες όμως κάποιες τελειωσαν κάποιες θέλουν μια σεζόν ακόμα και τέλος οπότε πρέπει να σκεφτούν νέο περιεχόμενο παίζει ατελείωτη woke σαβούρα. Παλιότερα είχα netflix τώρα μια συνδρομή με το ζόρι κρατάω δεν είναι για παραπανω στην Ελλάδα και οι περισσότεροι πάνε και από Τουρκία και Αργεντινή και τις μοιράζονται και 3 4 άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KPNY Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, polaki είπε Άλλο τα theme parks, άλλο οι ταινίες όμως. Είναι και ξεχωριστές εταιρείες δηλαδή έτσι και αλλιως υπό την ομπρέλα της μαμάς Disney. Τα πάρκα είναι όντως γεμάτα, η woke Μικρή γοργόνα παρεμπιπτόντως είναι στη δεκάδα των πιο εμπορικών ταινιών του 2023… Αντιλαμβάνομαι τι είναι αυτό που σας ενοχλεί, ωστόσο υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι που το υποστηρίζουν. Το να ελπίζει κάποιος χαιρέκακα στην κατάρρευση ενός τέτοιου κολοσσού είναι τουλάχιστον φαιδρό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Το Amazon είναι καλύτερο σε ταινίες σε σειρές μόνο boys το lotr είναι άθλιο. Το Netflix έχει σειραρες. Dark stranger things bcs cobra kai squid game daredevil και πολλές ακόμα οι οποίες όμως κάποιες τελειωσαν κάποιες θέλουν μια σεζόν ακόμα και τέλος οπότε πρέπει να σκεφτούν νέο περιεχόμενο παίζει ατελείωτη woke σαβούρα. Παλιότερα είχα netflix τώρα μια συνδρομή με το ζόρι κρατάω δεν είναι για παραπανω στην Ελλάδα και οι περισσότεροι πάνε και από Τουρκία και Αργεντινή και τις μοιράζονται και 3 4 άτομα. Το LORD άθλιο; Σε σχέση με την τριλογία; Υπερβολικός δεν είσαι; Προφανώς και η τριλογία είναι τόσο ψηλά που δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Η σειρά όμως κάνει μπαμ πως πρόκειται για μια πανάκριβη παραγωγή. Σε αυτό τουλάχιστον την περίμενα πολύ χειρότερη. Τώρα διαλόγους, και το πως είναι Λέγκολας και αν η σειρά δεν ήταν τόσο σκοτεινή όσο η τριλογία, νομίζω πως δεν είναι καν μέτρο σύγκρισης αν κάποιος περίμενε η σειρά να είναι όχι καλύτερη άλλα το ίδιο καλή με τις ταινίες. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από d4mage 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, d4mage είπε Το LORD άθλιο; Σε σχέση με την τριλογία; Υπερβολικός δεν είσαι; Προφανώς και η τριλογία είναι τόσο ψηλά που δεν τη βλέπεις άλλα η σειρά κάνει μπαμ πως πρόκειται για μια πανάκριβη παραγωγή. Σε αυτό τουλάχιστον την περίμενα πολύ χειρότερη. Τώρα διαλόγους, και το πως είναι Λέγκολας και αν η σειρά δεν ήταν τόσο σκοτεινή όσο η τριλογία, νομίζω πως δεν είναι καν μέτρο σύγκρισης αν κάποιος περίμενε η σειρά να είναι όχι καλύτερη άλλα το ίδιο καλή με τις ταινίες. Η σειρά είναι το πολύ του 6 όχι παραπάνω οι ταινίες είναι για 9 και 10. Το wokeness οι τραγικοί ηθοποιοι ο αχταρμάς στην πλοκή έκαναν τη σειρά από τις πιο μισητές εκεί έξω. Χρήμα έπεσε και σε πολλά σημεία φαίνεται τέρμα ψεύτικο πχ στη θάλασσα είναι ότι πιο fake έχω δει. Πχ το house of dragons που βγηκε μαζι με το lotr θεωρώ ότι είναι κλασεις ανώτερο. Ξεπλυμα του bezos είναι το lotr δεν υπήρξε κανένας σεβασμός στα βιβλία και στις ταινίες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Arkin είπε δεν υπήρξε κανένας σεβασμός στα βιβλία και στις ταινίες. Πάντα έτσι γίνεται στις μεγάλες επιτυχίες. Το πολύ καλό δεν μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, d4mage είπε Πάντα έτσι γίνεται στις μεγάλες επιτυχίες. Το πολύ καλό δεν μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Το πρόβλημα είναι ότι έχει απειρως χειρότερο. Θα μπορούσαν να το σεβαστούν λιγάκι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Ας μην το λέμε LotR γιατί είναι προσβολή, καλύτερα Rings of Power. 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Arkin είπε Το πρόβλημα είναι ότι έχει απειρως χειρότερο. Θα μπορούσαν να το σεβαστούν λιγάκι. Θα συμφωνήσω με τα όσα λες απλά συγκρίνω τη σειρά με βάση το τι υπάρχει στο σύνολο. Άνθρωπος που μπορεί να δει Witcher δεν το νομίζω να σκαλώνει στο Lord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, d4mage είπε Θα συμφωνήσω με τα όσα λες απλά συγκρίνω τη σειρά με βάση το τι υπάρχει στο σύνολο. Άνθρωπος που μπορεί να δει Witcher δεν το νομίζω να σκαλώνει στο Lord Και το Witcher αρκετά κακο συμφωνώ φίλε μου. Όλα μια αρπαχτή φαίνεται και στα νούμερα στο imdb με τα 6αρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 εγω στο πειρατικο μου καραβι δεν εχω τετοια θεματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα