Προς το περιεχόμενο

Το Disney+ ξεκινά μέτρα πάταξης της κοινής χρήσης ενός λογαριασμού


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Disney ενεργοποιεί και επίσημα τους πρώτους περιορισμούς προκειμένου να τερματίσει το διαμοιρασμό λογαριασμών της video streaming υπηρεσίας της, του Disney+. 

Η αρχή γίνεται από τον Καναδά και από την 1η Νοεμβρίου όπου οι χρήστες εκτός του κεντρικού νοικοκυριού του συνδρομητή δεν θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε λογαριασμούς. 

Οι λεπτομέρειες παραμένουν ελάχιστες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Disney+ θα επιβάλει τη νέα πολιτική. Η streaming υπηρεσία ενημερώνει τους Καναδούς χρήστες μέσω email, αναφέροντας: "Εφαρμόζουμε περιορισμούς στη δυνατότητά σας να μοιράζεστε το λογαριασμό σας ή τα διαπιστευτήρια σύνδεσης εκτός του νοικοκυριού σας".

Σύμφωνα με το help center της Disney, ως νοικοκυριό ορίζονται οι συσκευές που σχετίζονται με την κύρια προσωπική κατοικία ενός συνδρομητή και χρησιμοποιούνται από άτομα που ζουν εκεί. 

Το Netflix εφάρμοσε πρόσφατα παρόμοιους περιορισμούς κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής για επιπλέον χρήστες εκτός νοικοκυριού αν και όχι σε όλες τις χώρες. Το Disney+ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάποια ανάλογη λειτουργία. Οι Καναδοί που μοιράζονται λογαριασμούς εκτός του νοικοκυριού ενός συνδρομητή μπορεί απλώς να βρεθούν αποκλεισμένοι μετά την 1η Νοεμβρίου.

Δεν είναι επίσης σαφές αν το Disney+ θα επιτρέπει τη μεταφορά προφίλ, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μεταφέρουν λίστες παρακολούθησης και συστάσεις σε νέους λογαριασμούς, όπως κάνει το Netflix.

Το Disney+ ανακοίνωσε για πρώτη φορά σχέδια για την πάταξη της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης τον Αύγουστο, παράλληλα με την αύξηση της συνδρομής του. Η εταιρεία δήλωσε ότι οι περιορισμοί των κωδικών πρόσβασης θα επεκταθούν ευρύτερα το επόμενο έτος.

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να ωθήσει περισσότερες εγγραφές συνδρομητών καθώς η ανάπτυξη δείχνει να περιορίζεται σημαντικά. Ωστόσο, η έλλειψη εργαλείων μεταφοράς λογαριασμών ή επιλογών κοινής χρήσης επί πληρωμή ενέχει τον κίνδυνο να αποξενώσει ορισμένους χρήστες. Η σκληρή επιβολή χωρίς δυνατότητα μεταφοράς ενός προφίλ θα μπορούσε να απομακρύνει τους συνδρομητές.

Με την έναρξη της νέας συνδρομητικής της επιλογής που περιέχει διαφημίσεις, το Disney+ αντιμετωπίζει ήδη πολυπλοκότητα στην τιμολόγηση. Η προσθήκη περιορισμών στην κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης θέτει προκλήσεις μάρκετινγκ και διατήρησης πελατών. Άλλα μεγάλα ονόματα του streaming αναμένεται να ακολουθήσουν παρόμοια τακτική, με το Netflix και το Disney+ να αποτελούν τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ώρες καμένες όλα αυτά τα συνδρομητικά. Βλέπεις ότι σαβούρα έχουν για να μην λες ότι το πληρώνεις τζάμπα. Παθών και μαθών, για κανένα 3μήνο σε netflix. Ποτέ ξανά.

Αυτοί κιόλας έχουν χάσει και τόσους συνδρομητές και πάλι δεν τους νοιάζει γιατί σου λέει όσοι είναι να μείνουν ας μείνουν, το ανεβάζουμε και ένα ευρουλάκι και μια χαρά.

  • Like 16
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα το Disney δεν αξιζε οταν το επερνες απο Τουρκια με 20 ευρω το χρονο και το μοιραζοσουν με αλλα 3 ατομα. Θα αξιζει τωρα? Δεν πανε καθολου καλα εκει καλο πατο.

  • Like 13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, KPNY είπε

Σχόλια για τη Disney που θα χρεοκοπήσει σε 3,2,1…

Για μένα η disney έχει χάσει την αίγλη της πότε άλλοτε δεν υπήρχε τόσο political correctness και άλλες ανοησίες σε περιεχόμενο που στερείτε εντέλει πλοκη και δυναμισμό....

  • Like 14
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Καναδούς, Αμερικανούς, Αυστραλούς το κόστος της μηνιαίας συνδρομή είναι στραγάλια..

Θα ακυρώσουν αρκετοί εγγεγραμμένοι φτωχότερων χωρών, όταν φτάσει στα μέρη τους η "πάταξη της κοινής χρήσης" (τρομερό έγκλημα..)

Ο δρόμος είναι γνωστός..😋

Good Morning Hello GIF by Saturday Night Live

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, KPNY είπε

Σχόλια για τη Disney που θα χρεοκοπήσει σε 3,2,1…

..., 0,

Την έχει πραγματικά άσχημα. Στο πορτοφόλι έχει λιγότερα απο ότι πρέπει να πληρώσει ως το τέλος του χρόνου και τα δάνεια της είναι στα δεκάδες δις. Πρέπει να δώσει στην Paramount 10-25δις για το Hulu ως το τέλος του έτους και έχει μετα βίας 10 απο τα προηγούμενα καλά χρόνια. Δεδομένου ότι μειώνονται οι συνδρομητές και θάβονται ταινίες και σειρές ως write-off, οι ταινίες δεν κόβουν πλέον εισιτήρια, πολύ λιγότερος κόσμος πάει στα πάρκα, στα οποία πάρκα βάζουν λουκέτα σε τμήματα που κόστισαν δις πριν λίγα χρόνια, οπως το Star Wars Hotel, ποιό είναι το μέλλον της; Ποια λογική τράπεζα θα τους δανεισει τα λεφτά όταν όλα πάνε χάλια;

Τρία ενδεχόμενα υπάρχουν. α) Να πουλήσει κομμάτια της, όπως πχ το ABC ή ESPN, β) να αγοραστεί ολόκληρη πχ απο την Apple ή την Amazon γ) Η τυπική χρεοκοπία είναι μια λύση για να προστατευτεί απο τους πιστωτές, αλλά το κλείσιμο δεν είναι επιλογή και δεν θα συμβεί. Η συρίκνωση όμως αν δεν πουληθεί είναι βέβαια.

Ανεβάζει τις συνδρομές, ανεβάζει τα εισιτήρια στα πάρκα, είναι όμως αυτά αρκετά;

  • Like 4
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά όση ελευθερία έχουν αυτές οι πλατφόρμες άλλο τόσο περιορισμούς και πατάξεις ασκούν στους συνδρομητές τους.
Τους μίλησε κάποιος για το Pirate Ba κ.λ.π. ;

Open Door Police GIF

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...