Dev1l Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα, έχω εδώ και χρόνια τα Steelseries Arctis Wireless Pro τα οποία αν και δεν τα έχω δουλέψει πολύ μου αρέσουν αρκετά, γενικά λόγο δουλειάς καλοκαίρι δεν τα αγγίζω αλλά κάθε χειμώνα τα χρησιμοποιώ πολύ, πρόσφατα μετά απο μήνες που καθόντουσαν προσπάθησα να τα βάλω σε λειτουργία χωρίς όμως αποτέλεσμα, η μια μπαταρία έχει πεθάνει εντελώς και η άλλη αδείαζει στο 2λεπτο ενώ βάζοντας την στο dock την δείχνει φορτισμένη, λογικά πάει και αυτή.... Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να βρώ πουθενά αυτού του τύπου μπαταρίες 160240, έκανα αγορά από laptopolis, έφαγα άκυρο, δοκίμασα το battery24 αλλά απάντηση δεν έχω πάρει και όπως το έψαχνα σήμερα είναι το ίδιο μαγαζί... οπότε και πάλι άκυρο. Η steelseries δεν δίνει διαθεσιμότητα και λέει πως το προιόν δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας. Επειδή είναι ακουστικά που είχαν ένα σημαντικό κόστος αγοράς δεν θέλω να πάνε στα σκουπίδια αλλά και ούτε να πληρώσω τις μπαταρίες χρυσαφένιες σαν να αγοράζω ένα νέο σετ ακουστικά. Υπάρχει κάποιος που ξέρει αν μπορώ να βάλω πχ άλλη μπαταρία ή αν ξέρει που μπορώ να βρω ή έστω μια βοήθεια στο τι να κάνω?! Πραγματικά σαν ακουστικά με εξυπηρετούν πολύ και είναι χαζομάρα να μην μπορείς να βρεις κάτι πολύ βασικό. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.
manolis940 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Στις 28/9/2023 στις 7:36 ΜΜ, Dev1l είπε Καλησπέρα στην παρέα, έχω εδώ και χρόνια τα Steelseries Arctis Wireless Pro τα οποία αν και δεν τα έχω δουλέψει πολύ μου αρέσουν αρκετά, γενικά λόγο δουλειάς καλοκαίρι δεν τα αγγίζω αλλά κάθε χειμώνα τα χρησιμοποιώ πολύ, πρόσφατα μετά απο μήνες που καθόντουσαν προσπάθησα να τα βάλω σε λειτουργία χωρίς όμως αποτέλεσμα, η μια μπαταρία έχει πεθάνει εντελώς και η άλλη αδείαζει στο 2λεπτο ενώ βάζοντας την στο dock την δείχνει φορτισμένη, λογικά πάει και αυτή.... Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να βρώ πουθενά αυτού του τύπου μπαταρίες 160240, έκανα αγορά από laptopolis, έφαγα άκυρο, δοκίμασα το battery24 αλλά απάντηση δεν έχω πάρει και όπως το έψαχνα σήμερα είναι το ίδιο μαγαζί... οπότε και πάλι άκυρο. Η steelseries δεν δίνει διαθεσιμότητα και λέει πως το προιόν δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας. Επειδή είναι ακουστικά που είχαν ένα σημαντικό κόστος αγοράς δεν θέλω να πάνε στα σκουπίδια αλλά και ούτε να πληρώσω τις μπαταρίες χρυσαφένιες σαν να αγοράζω ένα νέο σετ ακουστικά. Υπάρχει κάποιος που ξέρει αν μπορώ να βάλω πχ άλλη μπαταρία ή αν ξέρει που μπορώ να βρω ή έστω μια βοήθεια στο τι να κάνω?! Πραγματικά σαν ακουστικά με εξυπηρετούν πολύ και είναι χαζομάρα να μην μπορείς να βρεις κάτι πολύ βασικό. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας. Απ' ότι βλέπω το εξωτερικό είναι μονόδρομος για συμβατή και όχι γνήσια μπαταρία. Δες από Aliexpress και Amazon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα