soteras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, Chocobo είπε Συμφορουμίτες ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες έχω για αυτό και ζήτησα την γνώμη σας και σας ευχαριστώ πολύ όλους.Δεν με νοιάζουν οι πόντοι κλπ αλλά το να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του να κάνουν καμιά επαλήθευση να δούν πως δεν έχω καμία σχέση με UK κλπ και να βρεθώ συμμέτοχος σε απάτη απο το πουθενά ειναι too much. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως είναι καλός φίλος και δυστυχώς με έβαλε σε μια δύσκολη θέση.Όπου όμως είναι μπροστά ο νόμος δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Βασικά πρέπει να σε νοιαζούν οι πόντοι στους 15 χάνεις το δίπλωμα για πάντα από ότι θυμάμαι υπόψιν οι πόντοι σβήνονται μετά από 3 χρόνια Επίσης επειδή είδα ρωτάς δικηγόρους κλπ να ξέρεις ότι αν πχ πήγες εσύ Αγγλία νοίκιασες αμάξι του έδωσες να καταλάβει και σε πιάσανε το εκεί σύστημα τους δεν θα σε αφήσει έτσι θα τα πάρει τα λεφτά του προστίμου να σου επιβάλει την ποινή κλπ και ναι έχει τον τρόπο να το κάνει αυτό όσο τρελό και αν μπορεί να φαίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Chachanoulis είπε μαλλον θα εχει τερματισει και τους δικους τους ποντους 😂 Δεν είναι καιρό εκεί οπότε δεν ξέρω αν έχει αρκετά άτομα να μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο.Βέβαια μου είπε πως το έχει ξανακάνει οπότε τι να πω...Εγώ όσο καλός φίλος και να μου είναι κάποιος δεν θα ζητούσα κάτι τέτοιο.Να ζητήσω δανεικά δεν ντρέπομαι , να ζητήσω βοήθεια δεν ντρέπομαι , να ζητήσω όχημα αν κάτι έπαθε το δικό μου ναι..Αλλά να ζητήσω να παίξει κορόνα γράμματα να μπλέξει με το νόμο κάποιος φίλος με την καμία. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά όμως. Μίλησα μαζί του , του έστειλα και κάνα 2 link που μου δώσατε , του είπα πως ο δικηγόρος μου είπε άκυρο και όλα καλά.Τώρα να κάτσω να του πω μην τρέχεις ή μην ψάχνεις άλλους να βγάλουν τα κάστανα λίγη σημασία έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Chocobo είπε Δεν είναι καιρό εκεί οπότε δεν ξέρω αν έχει αρκετά άτομα να μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο.Βέβαια μου είπε πως το έχει ξανακάνει οπότε τι να πω...Εγώ όσο καλός φίλος και να μου είναι κάποιος δεν θα ζητούσα κάτι τέτοιο.Να ζητήσω δανεικά δεν ντρέπομαι , να ζητήσω βοήθεια δεν ντρέπομαι , να ζητήσω όχημα αν κάτι έπαθε το δικό μου ναι..Αλλά να ζητήσω να παίξει κορόνα γράμματα να μπλέξει με το νόμο κάποιος φίλος με την καμία. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά όμως. Μίλησα μαζί του , του έστειλα και κάνα 2 link που μου δώσατε , του είπα πως ο δικηγόρος μου είπε άκυρο και όλα καλά.Τώρα να κάτσω να του πω μην τρέχεις ή μην ψάχνεις άλλους να βγάλουν τα κάστανα λίγη σημασία έχει. To ότι το έχει ξανακάνει το είπε για να σε καθησυχάσει,οτι γίνεται συνέχεια,δεν τρεχει κάστανο.Αν είναι λίγο καιρό και έχει ήδη πρόβλημα .........κρατήσου μακρυά ,ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε κρατήσου μακρυά ,ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. ετσι ετσι! πουλας τους φιλους για χαβαλε! μεγάλο έγκλημα έκανε! τροχαια παραβαση. Καλυτερα. Αν ειναι να τον κανει περα γιατι του ζητησε το διπλωμα για να γλυτωσει απο την τροχαια, καλο θα του κανει. Θα καταλαβει ποιος ειναι φιλος και ποιος όχι. Αλλο το χέζομαι να το κανω, γιατι ειμαι χέστης, και αλλο να τον κανω περα γιατι μου ζητησε το διπλωμα στην Αγγλια για να την γλυτώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε ετσι ετσι! πουλας τους φιλους για χαβαλε! μεγάλο έγκλημα έκανε! τροχαια παραβαση. Καλυτερα. Αν ειναι να τον κανει περα γιατι του ζητησε το διπλωμα για να γλυτωσει απο την τροχαια, καλο θα του κανει. Θα καταλαβει ποιος ειναι φιλος και ποιος όχι. Αλλο το χέζομαι να το κανω, γιατι ειμαι χέστης, και αλλο να τον κανω περα γιατι μου ζητησε το διπλωμα στην Αγγλια για να την γλυτώσει. Να σε φέρει σε επαφή να δώσεις το δικό σου δίπλωμα τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να σε φέρει σε επαφή να δώσεις το δικό σου δίπλωμα τότε. δεν ειναι δικος μου φιλος. Δικος του φιλος ειναι. Και ξαναλεω. Εχει διαφορα το χεζομαι , με το "κοψτου και την καλημερα γιατι ειναι επικινδυνος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, andreaspA είπε δεν ειναι δικος μου φιλος. Δικος του φιλος ειναι. Και ξαναλεω. Εχει διαφορα το χεζομαι , με το "κοψτου και την καλημερα γιατι ειναι επικινδυνος" Επαγγελματίας οδηγός που έχει φουλάρει τους πόντους ποινής σε ξένο κράτος και κοιτάει να μπλέξει τον φίλο του με το ζητάει το διπλωμα του ;Φυσικά και είναι επικίνδυνος.Εσύ μπορείς να τον θεωρείς ότι θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, andreaspA said: ετσι ετσι! πουλας τους φιλους για χαβαλε! μεγάλο έγκλημα έκανε! τροχαια παραβαση. Καλυτερα. Αν ειναι να τον κανει περα γιατι του ζητησε το διπλωμα για να γλυτωσει απο την τροχαια, καλο θα του κανει. Θα καταλαβει ποιος ειναι φιλος και ποιος όχι. Αλλο το χέζομαι να το κανω, γιατι ειμαι χέστης, και αλλο να τον κανω περα γιατι μου ζητησε το διπλωμα στην Αγγλια για να την γλυτώσει. Μάλλον εσυ είσαι ο φίλος του …. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 On 29/09/2023 at 10:26, JakeKaufman said: εγώ απλά να πω ότι όταν εμένα ένα χρόνο στην Αγγλία είχα ένα θέμα με την British Airways σε μια πτηση (η καρτα που ειχα πληρωσει δηλωθηκε αργοτερα σαν κλεμμενη) και οταν μιλησα με το "security της British" (ετσι μου ειπαν) μου εβγαλαν λιστα με ολες τις πτησεις που ειχα κανει εκεινη τη χρονια (πρωτη φορα πετουσα με British ομως). Ολα αυτα το 2008.επομενως αφου αφορα πολιτη εκτος UK θεωρω οτι θα ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να διασταυρωσουν το αν εχεις επισκεφθει τη χωρα ή οχι. Όπως ακριβώς είπε ο φίλος είναι. Με ένα κουμπί κυριολεκτικα βγαίνει λίστα από τον έλεγχο των αεροδρομίων που δείχνει ακριβώς ποτέ μπήκες και βγήκες από την χώρα. Θα είναι απίστευτα ευκολο να δουν ότι δεν έχεις επισκεφτεί την χώρα τόσα χρόνια, εάν φυσικά φτάσει εκεί το θέμα και χρειαστεί κάτι τέτοιο. Απλά μη μπλέξεις, εδώ δεν είναι Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Στις 28/9/2023 στις 4:40 ΜΜ, Chocobo είπε Καλησπέρα. Ψάχνω google πληροφορίες σχετικά με το παρακάτω θέμα αλλά δεν μπορώ να βρώ κάτι οπότε δοκιμάζω εδώ. Σήμερα με κάλεσε φίλος που μένει UK για μια κλήση που δέχτηκε για παραβίαση ορίου ταχύτητας. Ο ίδιος εργάζεται σας επαγγελματίας οδηγός οπότε έχει πρόβλημα με τους πόντους. Οπότε μου ζήτησε πρακτικά αν μπορώ να τον βοηθήσω και να δώσει το δικό μου δίπλωμα(το ελληνικό) και να πει πως οδηγούσα εγώ. Φυσικά θα πληρώσει το πρόστιμο ο ίδιος και απλά μου λέει θα χρεωθώ εγώ τους πόντους.Δεν μπορώ να φανταστώ αντικειμενικά πως θα γίνει αυτό καθώς εργάζομαι εδώ και δεν έχω ταξιδέψει UK τουλάχιστον 4 χρόνια.Οπότε πέραν το πρόβλημα τον πόντων σκέφτομαι μην έχω άλλα θέματα. Εννοείται πως αύριο πρωί θα περάσω απο την τροχαία της πόλης μου να ρωτήσω ευθέως τι πρόβλημα μπορώ να έχω. Μέχρι αύριο όμως καλοδεχούμενες όποιες πληροφορίες μου δώσετε. Να συμπληρώσω πως ο ίδιος δεν εχω καμία παράβαση ούτε στη μηχανή ούτε στο αυτοκίνητο όσα χρόνια οδηγάω.Οπότε δεν θέλω να βρεθώ κυριολεκτικά απο το πουθενά μπλεγμένος.Αφενός θέλω να βοηθήσω τον φίλο αφετέρου δεν θέλω να τρέχω με νομικά πόσο μάλλον ξένης χώρας. Γίνονται και στην UK τέτοιες κομπίνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Γίνονται και στην UK τέτοιες κομπίνες? Όπως φαίνεται παντού γίνονται.Το θετικό είναι πως πήρε την άρνηση μου μια χαρά και το κατάλαβε χωρίς να βγάλει γκρίνια ή να προσπαθίσει να πιέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 28 minutes ago, Chocobo said: Όπως φαίνεται παντού γίνονται.Το θετικό είναι πως πήρε την άρνηση μου μια χαρά και το κατάλαβε χωρίς να βγάλει γκρίνια ή να προσπαθίσει να πιέσει. Μπράβο του, απο αυτό και μόνο θα έλεγα να μην ακολουθήσεις την λίγο ακραία πρόταση του ukforthemoment Αν έχει μάθει κάποιος να οδηγάει Ελλάδα είναι λίγο θέμα στο εξωτερικό, εδώ εξετάσεις να πας να δώσεις θα κοπείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Άκου να δεις φίλε μου τι παίζει. Άμα ήταν φίλος σου τέτοια βλακεία δεν θα σου έλεγε να κάνεις. Δεύτερον ότι και να είναι η Αγγλία το σίγουρο είναι ότι δεν είναι μπανανία. Γιατί ο φίλος σου θα γλυτώσει πχ αλλά εσύ θα βρεθείς κατηγορούμενος και κατά πάσα πιθανότητα με τους νόμους της Αγγλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα