NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε τον ελληνα μυαλό😂 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Συμφορουμίτες ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες έχω για αυτό και ζήτησα την γνώμη σας και σας ευχαριστώ πολύ όλους.Δεν με νοιάζουν οι πόντοι κλπ αλλά το να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του να κάνουν καμιά επαλήθευση να δούν πως δεν έχω καμία σχέση με UK κλπ και να βρεθώ συμμέτοχος σε απάτη απο το πουθενά ειναι too much. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως είναι καλός φίλος και δυστυχώς με έβαλε σε μια δύσκολη θέση.Όπου όμως είναι μπροστά ο νόμος δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Chocobo είπε Συμφορουμίτες ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες έχω για αυτό και ζήτησα την γνώμη σας και σας ευχαριστώ πολύ όλους.Δεν με νοιάζουν οι πόντοι κλπ αλλά το να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του να κάνουν καμιά επαλήθευση να δούν πως δεν έχω καμία σχέση με UK κλπ και να βρεθώ συμμέτοχος σε απάτη απο το πουθενά ειναι too much. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως είναι καλός φίλος και δυστυχώς με έβαλε σε μια δύσκολη θέση.Όπου όμως είναι μπροστά ο νόμος δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Επειδη από ότι κατάλαβα, φοβάσαι μην χαλάσουν οι σχέσεις με τον "φίλο" σε περίπτωση που δεν βοήθησες. Πες του ότι μίλησες με ειδικό δικηγόρο από Ελλάδα που ξέρει το Αγγλικό δίκαιο και δεν τολμάς να κάνεις κάτι διότι θα βρεθείς μπλεγμένος και ενημερώνονται ηλεκτρονικά οι αρχές των χωρών. Δικό του πρόβλημα το πρόστιμο που έφαγε. Ας είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosleep Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στείλε στον φίλο σου το παρακάτω link για ενημέρωση: https://www.nottinghampost.com/news/local-news/driver-who-lied-who-speeding-2916942 Το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο και εκεί δεν είναι Ελλάδα του χαβαλέ! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Aς το κανει εκει με τους local μαφιοζους αφου ειναι λεει συνηθης πρακτικη .... βρε τον έλληνα μυαλό παλι να τους πιασει κοτσους .... Φανταζομαι δε ρωταει δικηγορο εκει τι μλκιες να μη κανει γιατι θα φρικάρει απο τοση εξυπνάδα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elstatios_Tomearxopoulos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, Chocobo είπε ... κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε σε αυτήν την χώρα ότι τον φίλο τον βοηθάμε σε ό,τι βλακεία έχει κάνει αν πρώτα η κίνηση μας είναι λογική και δεν βλάπτει το κοινωνικό σύνολο. Και οι δύο συνθήκες μαζί να τηρούνται. Εξαίρεση, που οριακά περνάει, είναι να μπεις μπροστά να φας εσύ μια μπούφλα που θα έτρωγε αυτός, που οριακά λες είναι λογικό αφού προτιμάς να αναρρώνεις εσύ αντί να βλέπεις άλλον τραυματισμένο και να μην μπορείς να βοηθήσεις. Όταν ο φίλος μας ζητάει κάτι και παράλογο και βλαπτικό για το κοινωνικό σύνολο, δεν είμαστε ούτε μάγκες που βοηθήσαμε, ούτε τι μούτρα θα έχουμε επειδή δεν βοηθήσαμε. Ούτε έχει σημασία αν δεν θα βοηθήσει με την σειρά του αυτός στο μέλλον. Ναι είναι καθησυχαστικό συναίσθημα να ξέρεις ότι κάποιος θα σε βοηθήσει ό,τι και να σου συμβεί επειδή σου χρωστάει. Αλλά, με λίγη υπομονή, θα καταλάβεις ότι είναι πιο καθησυχαστικό να μην διευκολύνεις κάποιον να γλιτώσει συνέπειες από κάτι που έκανε και ήταν εν δυνάμει επικίνδυνο για τον διερχόμενο οδηγό/πεζό. Υπάρχουν και όρια κάπου κάπως που είναι βασανιστικά αργά και τους έπαιρνε και λίγο να είναι αυξημένα; Υπάρχουν. Αλλά αν η εξαίρεση γίνει πρώτη εύκαιρη δικαιολογία, μετά τελειώσαμε σαν κοινωνία. Δεν ξέρω για Αγγλία, αλλά εδώ αυτό συνέβη προ πολλού. Μην χαλάσουμε και την αλλοδαπήν. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ, από ότι διάβασα, ο φίλος του ts το έχει ξανακάνει, άρα όσο βρίσκει θύματα θα συνεχίζει να το κάνει για να μην βάλει μυαλό να τηρεί τους νόμους. Σωστό τον βρίσκω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Διαβάζω δύο σελίδες, για το πως θα βοηθήσω τον φίλο μου να αποφύγει το πρόστιμο της παρανομίας, αλλά και εγώ να μην βρεθώ μπλεγμένος... Στην Αγγλία κιόλας όπου απέχει έτη φωτός σε σχέση με το Ελλαδιστάν στα θέματα τροχαίας, ΚΟΚ κλπ. Λες ότι το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί να βοηθήσω έναν φίλο μου (τον πατέρα μου, μητέρα μου, σύντροφο κλπ.), ο οποίος παρανόμησε, το έχει ξανακάνει και προφανώς αν την γλιτώσει μέσα απο τη δική μου βοήθεια είναι σίγουρο ότι θα το κάνει εκ νέου στο μέλλον. Απλά φαντάσου να την σκαπουλάρει τώρα με την βοήθεια σου και την επόμενη φορά να βρεθείς στις ρόδες του.. Όπως είπαν και κάποιοι άλλοι, επιτέλους πρέπει να σκεφτόμαστε συλλογικά για το κοινό καλό και όχι μονο την πάρτη μας. Να μην τον βοηθήσεις. Έτσι τον βοηθάς περισσότερο, με στόχο να αλλάξει οδηγική συμπεριφορά και να γίνει καλύτερος άνθρωπος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerrybezhani Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Φιλε επειδή έχω ζήσει Σκωτία και Αγγλια οι αρχες εκεί δεν έχουν καμια σχέση με το μπ**δελο εδώ. Δεν αστειέυονται οπότε αποφυγέ το εκτός αν έχεις σκοπό να μην πας ποτέ στην Βρετανία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Και την επόμενη φορά που θα σκοτώσει κάποιον θα πει ότι οδηγούσες εσύ....Κρίμα μωρέ να πάει φυλακή στην Αγγλία καλύτερα να πας εσύ στην Ελλάδα που είναι πιο χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) …παντως, να συμπληρώσω (οφ τοπικ αλλά επειδή ίσως να σε απασχολεί), imo αν αρνηθείς και «τσαντιστεί», βαράει καμπανάκι για το εαν αξίζει να ειναι φιλος σου… Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από TheGrisGrisMan 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soterman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα κληθεί ο ιδιοκτήτης να ονομάσει τον οδηγό τη στιγμή της παράβασης. Θα πάρει ποντους και πρόστιμο. Αν δεν ονομάσει τον οδηγό, θα φάει μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Φοράει πρώτα το παντελόνι του και προχωράμε. Αν θέλει ο TS μας ενημερώνει για τη συνέχεια... Επίσης: https://acdp.met.police.uk/info/faq "The vehicle was being driven by someone visiting from abroad If you are nominating a driver from another country you are required by law to have motor insurance for that person to drive your vehicle, they cannot use a policy taken out in another country. If you allow someone to drive your vehicle without adequate insurance you could be prosecuted for ‘permitting no insurance’. If you are nominating a driver from abroad and to speed up any decision, you should include a copy of your insurance showing the entitlement for the person to drive your vehicle on the date of the offence. You may provide the driver details online at acdp.met.police.uk as an alternative to completing and returning the form by post. Once logged in, select Nominate a driver from the menu." Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από soterman 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κοίτα θα φάει μερικούς πόντους αλλά δεν θα του πάρουν και το δίπλωμα ας είναι αυτή η αρχή για να μην τρέχει... αν έμενε χωρίς δουλειά από αυτό να πω να το σκεφτόσουν αλλά απλά θα φάει πόντους και στο μέλλον θα είναι προσεκτικός δεν έχει νόημα να μπείτε σε αυτή την ιστορία..... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από Ducatista 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ducatista είπε Κοίτα θα φάει μερικούς πόντους αλλά δεν θα του πάρουν και το δίπλωμα ας είναι αυτή η αρχή για να μην τρέχει... αν έμενε χωρίς δουλειά από αυτό να πω να το σκεφτόσουν αλλά απλά θα φάει πόντους και στο μέλλον θα είναι προσεκτικός δεν έχει νόημα να μπείτε σε αυτή την ιστορία..... Αν έχει φτάσει το όριο να του πάρουν το δίπλωμα και ότι άλλη ποινή πρέπει.Οι μαλακίες έχουν και συνέπειες.Οσο νιώθει ότι θα την σκαπουλάρει τόσο στα αυτά του θα τα γράφει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soterman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Προφανώς έχει ήδη ποντους και ειναι στο όριο να παραδώσει το δίπλωμα. Γιαυτό σκέφτηκε αυτή την "ευρεσιτεχνία"... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα