Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω ξανά ένα σάιτ αυτή την φορά δεν θα βάλω διαφημίσεις και σκέφτομαι να βάλω μόνο donation μέσω PayPal.

Ξέρει κάποιος αν τα λεφτά αυτά φορολογουνται και αν πρέπει να τα δηλώσουμε κάπου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μαζέψεις πάνω απο 500ευρώ σε Donation/χρόνο, το ξανασυζητάμε.

Ετσι είχε φαγωθεί και ενας πελάτης μου να του το βάλω, σε ειδησεογραφική σελίδα  και δεν έχει μαζεψει πάνω απο 100ευρώ σε 4 χρόνια.

Επεξ/σία από SilentVoice
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Αν μαζέψεις πάνω απο 500ευρώ σε Donation/χρόνο, το ξανασυζητάμε.

Ετσι είχε φαγωθεί και ενας πελάτης μου να του το βάλω, σε ειδησεογραφική σελίδα  και δεν έχει μαζεψει πάνω απο 100ευρώ σε 4 χρόνια.

Όταν πχ φτάσεις 500 ευρώ τα δηλώνεις ή δεν παίζει ρόλο το ποσό, στο ίντερνετ διάβασα ότι φορολογουνται με δέκα τα εκατο δωρεές πάνω από 800 χιλιάδες δεν ξέρω αν ισχύει γιατί μου φαίνεται τεράστιο το ποσό 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Όταν πχ φτάσεις 500 ευρώ τα δηλώνεις ή δεν παίζει ρόλο το ποσό, στο ίντερνετ διάβασα ότι φορολογουνται με δέκα τα εκατο δωρεές πάνω από 800 χιλιάδες δεν ξέρω αν ισχύει γιατί μου φαίνεται τεράστιο το ποσό 

https://www.taxheaven.gr/news/61263/dieykriniseis-gia-to-aforologhto-twn-800000-stis-dwrees-kai-stis-gonikes-paroxes

2. Η διάταξη εφαρμόζεται στις γονικές παροχές και δωρεές οποιασδήποτε φύσεως περιουσίας (κινητής, ακίνητης, απαίτησης) με δωρεοδόχους μόνο τα πρόσωπα της Α' κατηγορίας (σύζυγο, μέρος συμφώνου συμβίωσης, τέκνα, εγγόνια και γονείς) και στις χρηματικές γονικές παροχές ή χρηματικές δωρεές προς τα ανωτέρω πρόσωπα, εφόσον αυτές αποδεικνύονται με μεταφορά χρημάτων μέσω χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/61263/dieykriniseis-gia-to-aforologhto-twn-800000-stis-dwrees-kai-stis-gonikes-paroxes

• Like 2
Δημοσ.
50 minutes ago, asdfnikos said:

Αυτήν την περίοδο είναι σε μια διαδικασία αναθεώρησης του πλαισίου και τον παροχών που προσφέρει το ταμείο του στρατού.

ένα παράδειγμα αυτήν την στιγμή λόγω ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο η φυσικοθεραπείες , λογοθεραπείες κτλπ καλύπτονται σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΟΠΥΥ . 

Λάθος thread?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω ξανά ένα σάιτ αυτή την φορά δεν θα βάλω διαφημίσεις και σκέφτομαι να βάλω μόνο donation μέσω PayPal.

Ξέρει κάποιος αν τα λεφτά αυτά φορολογουνται και αν πρέπει να τα δηλώσουμε κάπου?

OnlyFans? 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...