Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωδικός κουπονιού BOXBLAST για 3 ευρώ έκπτωση. Συνεχίζουμε να κερδίζουμε νέο 3€ κουπόνι σε κάθε παραγγελία το οποίο ισχύει 3 ημέρες. Ελάχιστη παραγγελία 8 ευρώ. Σε επιλεγμένα καταστήματα που συμμετέχουν στο BOXBLAST. 

Ισχύει έως 22/10.

Κωδικός κουπονιού: BOXBLAST

IMG_20230928_150246.jpg

Επεξ/σία από tonis1989
  • Like 6
  • Thanks 6
Δημοσ.

Ελάχιστα μαγαζιά έχει στις περιοχές που μένω και συμμετέχουν, και τα περισσότερα από αυτά έχουν ελάχιστη παραγγελία 15 ευρώ, ενώ είχαν ήδη έκπτωση 2Ε από what'sup.

• Like 2
Δημοσ.

Ελπιζω να καταλάβατε,οτι σιγα σιγα περασαν κ το μισθο του delivery στον πελατη..!

Σιγα σιγά καθε ενας υπάλληλος μαγαζιου,θα πληρωνεται απο τον πελατη!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω στην Αθήνα αλλά στην πατρα δεν υπάρχει χρέωση για μεταφορικά. Η ελάχιστη χρέωση είναι 6 ευρώ για καταστήματα delivered by box ενώ τα αλλά καταστήματα έχουν μικρότερη ελάχιστη ή και μηδενική.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Ελπιζω να καταλάβατε,οτι σιγα σιγα περασαν κ το μισθο του delivery στον πελατη..!

Τοτε μπορεις να περασεις μια βολτα απο το μαγαζι και να παρεις το πακετο,γιατι το εχουν ξεφτιλησει. Ετσι κανω εγω τουλαχιστον

• Like 3
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε

Τοτε μπορεις να περασεις μια βολτα απο το μαγαζι και να παρεις το πακετο,γιατι το εχουν ξεφτιλησει. Ετσι κανω εγω τουλαχιστον

Γενικα δεν πολύπαιρνω απ εξω..Οταν παρω, πάω σ ενα μαγαζι κοντά μου κ πάω ποδαρατο..

Δημοσ.
15 hours ago, Πανος999 said:

Δηλαδή από ποιον θα πρέπει να πληρώνεται ο κάθε υπάλληλος που δουλεύει σε λιανική / εστίαση κτλ ;

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Δηλαδή από ποιον θα πρέπει να πληρώνεται ο κάθε υπάλληλος που δουλεύει σε λιανική / εστίαση κτλ ;

Εχω την εντύπωση οτι πρέπει να τον πληρωνει ο εργοδότης!!Δεν ειμαι σιγουρος ομως...!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elias99 είπε

μειων 3 ευρω με blast και μειων 2 ευρω με what;s up...

ευχαριστώ πολύ !

κριμα που δεν μπορουν να συνδυαστουν στην ιδια παραγγελια..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...