Fighter pilot 71 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν πειθεις,Πανάγο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rednez Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, koutsis είπε Πάνος Παναής. Κύπριος είναι ?? 🤔 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kyro είπε Στη Microsoft ήταν σε άλλο κομμάτι. Δεν είχε σχέση με συσκευές εμπλεκόταν στα surface….τρελη επιτυχία τα έκανε 😅 https://www.theverge.com/2023/9/18/23878609/microsoft-windows-panos-panay-leaving Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε εμπλεκόταν στα surface….τρελη επιτυχία τα έκανε 😅 https://www.theverge.com/2023/9/18/23878609/microsoft-windows-panos-panay-leaving Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έπιασε (ίσως θέμα τιμής) αλλά ήταν καλές σαν συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinistargr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 καλά τι να λέμε τώρα πήγε τόσο καλά η Microsoft 😂. Οπότε προβλέπω να πατώνει και η Amazon κάποια στιγμή🤣🤣....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Kyro είπε Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν έπιασε (ίσως θέμα τιμής) αλλά ήταν καλές σαν συσκευές. Το προσπάθησα αρκετά με τα Windows tablet, Αλλά δεν…. και εγώ και ο περισσότερος κόσμος…. Το έχω ξαναπεί για σοβαρό και απροβλημάτιστο ταμπλετ μόνο iPad…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλή Panayά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxoths73 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Λες να εφευρέσει κανένα καινούριο σύστημα μπαλαρίνας και να κάνει την Amazon για τα Panay-ρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Το προσπάθησα αρκετά με τα Windows tablet, Αλλά δεν…. και εγώ και ο περισσότερος κόσμος…. Το έχω ξαναπεί για σοβαρό και απροβλημάτιστο ταμπλετ μόνο iPad…. Η αλήθεια είναι είναι ότι tablet και windows ούτε εμένα μου κάθεται καλά αλλά δεν ξέρω αν ήταν δική του επιλογή να βάλει Windows. Πολιτική της εταιρείας είναι που πρέπει να ακολουθήσει. Σαν συσκευές πάντως δεν ήταν κακές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperspaced Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτός και ο Raja Koduri, λίρα 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, 6xXx6 είπε Πάει θα την καταστρέψει και την Amazon The prophecy has already begun! lol Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από BlackRose56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παλιότερα, όταν ένας άλλος Κύπριος έπαιρνε μεταγραφή.. 😁 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από gadgetseek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Τον Panay δεν θα τον ξανακοροϊδέψετε! Τον Panay! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά όλα αυτά αλλά τι φάτσα είναι αυτή ρε Παναή! Σαν το πουλί του Αρκά είναι λίγο. Καλή τύχη Amazon...Θα την χρειαστείς. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από whoever81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, techon1 είπε Χαρούμενος φαίνεται Το χαμόγελο θυμίζει τον Ασιάτη μπάρμπα που προσέλαβε ο Linus Sebastian για να φτιάξει ομάδα για σχεδιασμό καρτών γραφικών και hardware. Και οι δύο σαν τον Oppenheimer, καταστροφείς κόσμων/ οικοσυστημάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα