thodoris1985 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αυτό με τη χρέωση στη viva μόλις το είδα. Πρακτικά έχω βγάλει gia συγγενή το soft POS απλά γιατί είναι υποχρεωτικό, αλλά όλες οι πληρωμές γίνονται online και πρακτικά καμία με POS. Οπότε ο λογαριασμός αυτή τη στιγμή από 0 έχει πάει στο -4.99. Μάλλον θα του το κλείσω και θα προτείνω να πάει προς πειραιώς μεριά ή υπάρχει κάποια φτηνότερη εναλλακτική; 1 hour ago, 1comment said: Πειραιώς. Χωρίς χρέωση ο επαγγελματικός λογ/σμος. Συνδρομή πος 5,5Ε μήνα. Αλλά πληρώνεις προκαταβολικά και 125Ε αν θυμάμαι καλά. Τιμοκατάλογος. Σίγουρα είναι 125€ εφάπαξ + 5.5€/μήνα; Γιατί στον τιμοκατάλογο βλέπω 40€ και 1,5€ αντίστοιχα για το "Soft pos epay Basic" Πρέπει να είναι από τράπεζα στην Ελλάδα; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από thodoris1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, logokrimenos είπε Αδερφέ 30€ το χρονο και θες φθηνοτερο? Στείλε iris να σου τα βάλω εγώ. Είναι απίστευτο το κλάμα σας, λες και θα πληρωθεις με pos. 95/100 μαύρα είναι Θα μπορούσε να ήταν και τσάμπα. . . . λέω εγώ τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnoizeteck Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, logokrimenos είπε Αδερφέ 30€ το χρονο και θες φθηνοτερο? Στείλε iris να σου τα βάλω εγώ. Είναι απίστευτο το κλάμα σας, λες και θα πληρωθεις με pos. 95/100 μαύρα είναι Το "καλά μου φαίνονται" που έγραψα, δεν το είδες? Μάλλον όχι γιατι βιάστηκες να βγάλεις χολή. Παρόλα αυτά, εφόσον εξυπηρετεί και κάποιο δωρεάν, επέλεξα αυτό, όχι γιατι "κλάμα" αλλα γιατι έτσι. Επίσης ναι, θα πληρωθώ με POS και το τι είναι μάυρα και τι όχι άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από djnoizeteck 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, logokrimenos είπε Αδερφέ 30€ το χρονο και θες φθηνοτερο? Στείλε iris να σου τα βάλω εγώ. Είναι απίστευτο το κλάμα σας, λες και θα πληρωθεις με pos. 95/100 μαύρα είναι Αδερφέ ασκώ δραστηριότητα που οι αμοιβές μου είναι συνήθως 1000€+. Δεν έχω ψιλικατζίδικο να πουλάω τσίχλες ούτε μανάβικο να πουλάω πατάτες. Είσαι σίγουρος ότι έχεις καρτούλα με αρκετά υψηλό όριο για να με πληρώσεις με αυτήν; Επειδή -μάλλον- δεν έχεις, ούτε το IRIS υποστηρίζει τέτοιες πληρωμές και τελικά θα με πληρώσεις "παραδοσιακά" με μεταφορά του ποσού από το e-banking σου πειράζει μήπως που δεν θέλω να χρεώνομαι κερατιάτικα κάθε μήνα για κάτι που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να μου φανεί χρήσιμο; Κι όμως, αυτό το κράτος-παρωδία με αναγκάζει να διατηρώ (και να πληρώνω) μια ακόμα υπηρεσία που ΔΕΝ μου χρειάζεται! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από theopan 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, thodoris1985 είπε Σίγουρα είναι 125€ εφάπαξ + 5.5€/μήνα; Γιατί στον τιμοκατάλογο βλέπω 40€ και 1,5€ αντίστοιχα για το "Soft pos epay Basic" Πρέπει να είναι από τράπεζα στην Ελλάδα; Για ενσύρματο πος ισχύει το 125Ε. Για soft pos δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnoizeteck Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Να ενημερώσω το θέμα καθώς σήμερα εκανα log in στον λογαριασμο μου στην viva και ημουν -5 ευρω χωρις να εχω χρησιμοποιησει ποτε τιποτα. H viva λοιπον απο δωρεάν, πλέον εδω και 2 μηνες έχει κόστος 5 ευρώ τον μήνα συνδρομή για το POS και 10 ευρώ τον μήνα (!!!) τον επαγγελματικό λογαριασμό. Σύνολο δηλαδή 15 ευρώ τον μήνα. Επομένως "μετακομίζω" στην alpha bank με κόστος του nexi soft pos 30ευρώ τον χρόνο και κόστος επαγγελματικού λογαριασμού 5 ευρώ ανα μήνα. Πάνω κάτω τα μισά λεφτά απο viva. Δεν μου εμπνέει πλέον εμπιστοσύνη μετά απο αυτό για κανένα λόγο, άσε που δεν ενημέρωσαν ποτέ εαν θελω να συνεχίσω την υπηρεσία τους που πλέον απο δωρεάν έγινε η πιο ακριβή της πιάτσας και απλά ξεκίνησαν να χρεώνουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercator84 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Viva είναι 5€ το μήνα. Τα 10 δεν χρειάζονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnoizeteck Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mercator84 είπε Viva είναι 5€ το μήνα. Τα 10 δεν χρειάζονται Απο την στιγμή που έχεις POS πρέπει να έχεις και επαγγελματικό λογαριασμό. Στην περίπτωση μου που τωρα τα εμαθα ολα αυτα και δεν εχω ακομα επαγγελματικο λογαριασμο, δεν με συμφέρει η viva. Επίσης το POS της viva συνεργαζεται μονο με viva λογαριασμο μου ειπαν στην υποστηριξη, δεν μπορω να κανω πχ επαγγελματικο λογαριασμο σε alpha bank με 5 ευρω τον μηνα και να χρησιμοποιώ το POS της viva. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από djnoizeteck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, djnoizeteck είπε Να ενημερώσω το θέμα καθώς σήμερα εκανα log in στον λογαριασμο μου στην viva και ημουν -5 ευρω χωρις να εχω χρησιμοποιησει ποτε τιποτα. H viva λοιπον απο δωρεάν, πλέον εδω και 2 μηνες έχει κόστος 5 ευρώ τον μήνα συνδρομή για το POS και 10 ευρώ τον μήνα (!!!) τον επαγγελματικό λογαριασμό. Σύνολο δηλαδή 15 ευρώ τον μήνα. Επομένως "μετακομίζω" στην alpha bank με κόστος του nexi soft pos 30ευρώ τον χρόνο και κόστος επαγγελματικού λογαριασμού 5 ευρώ ανα μήνα. Πάνω κάτω τα μισά λεφτά απο viva. Δεν μου εμπνέει πλέον εμπιστοσύνη μετά απο αυτό για κανένα λόγο, άσε που δεν ενημέρωσαν ποτέ εαν θελω να συνεχίσω την υπηρεσία τους που πλέον απο δωρεάν έγινε η πιο ακριβή της πιάτσας και απλά ξεκίνησαν να χρεώνουν! Μόλις το είδα και εγώ και μοιάζει αρκετά τραγικό. Έχω και εγώ το POS μόνο και μόνο για την νομοθεσία καθώς είναι τέτοια η φύση του επαγγέλματος μου αλλά και το πελατολόγιο μου που δεν με πληρώνουν με POS. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό εδώ; Αν και έχει μεγάλη προμήθεια στο δωρεάν πρόγραμματα του, για εμένα που θα το χρησιμοποιήσω 5 φορές τον χρόνο και αν δεν μου φαίνεται και τόσο πρόβλημα. https://www.mypos.com/el-gr/glass 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercator84 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, djnoizeteck είπε Απο την στιγμή που έχεις POS πρέπει να έχεις και επαγγελματικό λογαριασμό. Στην περίπτωση μου που τωρα τα εμαθα ολα αυτα και δεν εχω ακομα επαγγελματικο λογαριασμο, δεν με συμφέρει η viva. Επίσης το POS της viva συνεργαζεται μονο με viva λογαριασμο μου ειπαν στην υποστηριξη, δεν μπορω να κανω πχ επαγγελματικο λογαριασμο σε alpha bank με 5 ευρω τον μηνα και να χρησιμοποιώ το POS της viva. Μπορείς να κάνεις εμπορικό λογαριασμό στην Πειραιώς δωρεάν και να τον δηλώσεις στην ααδε. Δεν χρειάζεσαι επαγγελματικό λογαριασμό στην Viva. Αν κάνεις χρήση του pos, τα λεφτά μπορείς να τα χρησιμοποιείς πληρώνοντας λογαριασμούς της επιχείρησης με την virtual card της viva. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnoizeteck Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Για την πειραιώς θα το κοιτάξω, ευχαριστώ! Για την viva δεν θελω να εχω καμια σχεση πλεον μονο εμπιστοσυνη δεν μου εμπνεει μετα απο ολο αυτο. Κοντεύει 1 το βραδυ και απο το απογευμα καταφερα 2 φορες να συνδεθω με την υποστηριξη, την πρωτη απλα με εκλεισε την συνομιλια μετα απο μερικα μηνυματα και την δευτερη εκει που μιλουσαμε και εξηγηθηκα απο την αρχη οτι θελω να απενεργοποιησω τον λογαριασμο μου, προσπαθουσαν να με αποτρεψουν στην ουσια λεγοντας μου τα προνομια που εχω κτλπ κτλπ, μαλλιασε η γλωσσα μου να τους λεω δεν ενδιαφερομαι και θελω να προχωρησω σε απενεργοποιηση και μετα απο αυτο το μηνυμα μου περιμενα 45(!!) ολοκληρα λεπτα κυριες και κυριοι για να μου απαντησουν "συνγωμη για την αναμονη" και μετα εξαφανιστηκαν για αλλα 30 λεπτα, δεν απαντησαν σε κανενα μηνυμα μου μεχρι που βαρεθηκα και το εκλεισα. Και τωρα αυτοί ζητάνε και εξτρά 5 ευρώ τον μήνα για ζωντανή υποστήριξη (στο δωρεαν πλάνο έχει μόνο υποστήριξη ΑΙ) 🤣 ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΙ. 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Μόλις το είδα και εγώ και μοιάζει αρκετά τραγικό. Έχω και εγώ το POS μόνο και μόνο για την νομοθεσία καθώς είναι τέτοια η φύση του επαγγέλματος μου αλλά και το πελατολόγιο μου που δεν με πληρώνουν με POS. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό εδώ; Αν και έχει μεγάλη προμήθεια στο δωρεάν πρόγραμματα του, για εμένα που θα το χρησιμοποιήσω 5 φορές τον χρόνο και αν δεν μου φαίνεται και τόσο πρόβλημα. https://www.mypos.com/el-gr/glass Εχω διαβάσει τα χειρότερα παντός για το mypos σημερα που ψαχνόμουν κι εγώ Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από djnoizeteck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου On 19/09/2024 at 02:16, theopan said: Αδερφέ ασκώ δραστηριότητα που οι αμοιβές μου είναι συνήθως 1000€+. Δεν έχω ψιλικατζίδικο να πουλάω τσίχλες ούτε μανάβικο να πουλάω πατάτες. Είσαι σίγουρος ότι έχεις καρτούλα με αρκετά υψηλό όριο για να με πληρώσεις με αυτήν; Επειδή -μάλλον- δεν έχεις, ούτε το IRIS υποστηρίζει τέτοιες πληρωμές και τελικά θα με πληρώσεις "παραδοσιακά" με μεταφορά του ποσού από το e-banking σου πειράζει μήπως που δεν θέλω να χρεώνομαι κερατιάτικα κάθε μήνα για κάτι που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να μου φανεί χρήσιμο; Κι όμως, αυτό το κράτος-παρωδία με αναγκάζει να διατηρώ (και να πληρώνω) μια ακόμα υπηρεσία που ΔΕΝ μου χρειάζεται! Το ξέρετε πιστεύω πως η debit card Που είναι συνδεμένη με τον λογαριασμό που θα σας κάνει την μεταφορά είναι και η κάρτα που θα σας πληρώσει, σωστά; Αν δεν έχει ο λογαριασμός δεν θα μπορεί ούτε με μεταφορά μέσω ebanking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, djnoizeteck είπε Εχω διαβάσει τα χειρότερα παντός για το mypos σημερα που ψαχνόμουν κι εγώ Το ζήτημα είναι το τι σημαίνει τα χειρότερα; Αποσυνδέεται με την ταμειακή που δεν έχω αν και παίζει να αποκτήσω γιατί σκέφτομαι να κάνω κάποιες αλλαγές στο μαγαζί αλλά....παίζει; Έχει κρυφές χρεώσεις; Πάντως έκανα δύο cheat αναζητήσεις. "mypos.gr reddit" και "mypos.gr insomnia" καθώς ήθελα να δω τι παίζει περισσότερο στον Ελληνικό χώρο και μόνο καλά λόγια βρίσκω. Άλλο που έχω δει είναι της Worldline το οποίο παίζει με χρέωση 30€ τον χρόνο περρίπου ίδιο με myPOS και οι προμήθειες του είναι στο 1,15% πάλι περίπου ίδιες με το συνδρομητικό myPOS https://www.merchant-shop.gr/luseis-gia-kathe-anagki/smart-pos-app/( οι προμήθειες) https://worldline.com/el-gr/home/main-navigation/solutions/merchants/acquiring-solutions/smart-pos (στο faq το ετήσιο κόστος) Εκτίμησα το γεγονός ότι έχει στις ηλεκτρονικές της πύλες extension για WooComerce και opencart. 😄 Edit: Εντελώς λάθος θυμόμουν το myPOS έχει 5€ τον μήνα συνδρομή παρά κάτι ψιλά και 1,69% προμήθεια. Το μόνο που έχουν κοινό είναι τα 0,05€ ως πάγια χρέωση για κάθε συναλλαγή. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από manolis940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitskp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Υπάρχει κ το payzy pro, δεν γνωρίζω ομωσ αν προμηθεύει pos, η αποκλειστικά μέσω κινητού κ της εφαρμογής της προσφέρονται οι υπηρεσίες. Στο σάιτ δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες γι αυτό, αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ή αν το χρησιμοποιεί ας μας πει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Mitskp είπε Υπάρχει κ το payzy pro, δεν γνωρίζω ομωσ αν προμηθεύει pos, η αποκλειστικά μέσω κινητού κ της εφαρμογής της προσφέρονται οι υπηρεσίες. Στο σάιτ δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες γι αυτό, αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ή αν το χρησιμοποιεί ας μας πει κατι Έχει και POS και στο site φαίνεται να έχει και καλύτερες προμήθειες απ' τους παραπάνω και όσο έψαξα και με google δεν βρίσκω κάτι πιο ξεκάθαρο. https://pro.payzy.gr/payzy-pos Μιας και τράπεζες όπως Alphabank, πειραιώς κτλ τις αποφεύγω γιατί πλέον έχουν κλείσει τα καταστήματα στην περιοχή μου και η κοντινότητερη τράπεζα είναι 40 με 50 λεπτά μακριά συν το πάρκινγκ. Οπότε θα στείλω στην άθλια payzy η οποία ελπίζω να μην χρειάζεται 18 κλικς για να κάνω μία συναλλαγή και φυσικά να μην υπάρχουν περαιτέρω χρεώσεις από αυτές που αναγράφονται στο site της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα