dimtenenbaum Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Ναι ακριβώς αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cmg__ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου παιδιά η mypos είναι οκ; έχω βάλει στο android μου την εφαρμογή και προχώρησα με την ταυτοποίηση και τα έγγραφα αλλά αργούν λόγω φόρτου. Ελπίζω να προλάβω μέχρι τις 28/2 να μην φάω το 1500ρι επειδή έχω επικοινωνήσει μαζί τους 2 εβδομάδες τώρα και καθυστερούν αυτόι.... είναι ΟΚ ή θα φάμε καμια φόλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου έχω φυσικό κατάστημα... Για μικρομεσαια επιχειρηση.. Τι πηρατε χωρις πολλες --κρυφες χρεωσεις.? Να μην γδερνει και να κραταει μεγαλη προμηθεια και περιττα μηνιαια εξοδα .. πειτε μου να παρω ιδεες.. συναλλαγες περιπου 15--20 τον μηνα.. Exω αυτην την ταμειακη αναβαθμισμενη ετοιμη για pos.... ευχριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorellos Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 31/3/2024 στις 12:50 ΜΜ, ALXIOA είπε έχω φυσικό κατάστημα... Για μικρομεσαια επιχειρηση.. Τι πηρατε χωρις πολλες --κρυφες χρεωσεις.? Να μην γδερνει και να κραταει μεγαλη προμηθεια και περιττα μηνιαια εξοδα .. πειτε μου να παρω ιδεες.. συναλλαγες περιπου 15--20 τον μηνα.. Exω αυτην την ταμειακη αναβαθμισμενη ετοιμη για pos.... ευχριστω έχω pos της viva στο κινητό μου μέσω της εφαρμογής και πριν κάνα μήνα(?) το σύνδεσα με την ταμειακη που έχω (ASSO) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnoizeteck Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Καλησπέρα κι απο εμένα. Εχω ατομική επιχείρηση, παροχή υπηρεσιών DJ και ηχοληψίας με έδρα προς το παρόν την οικία μου και θέλω ενα POS για τους πελάτες που θελουν να πληρώσουν με κάρτα. Τράπεζα χρησιμοποιώ την alpha bank, αυτό το nexi softpos κάνει δουλειά που είναι στο κινητό? Δεν με ενδιαφέρει να εχει εκτυπωτή, η αποστολή απόδειξης με email στον πελάτη μου αρκεί. Απο οτι διάβασα δεν συνδέονται με ταμειακή τα pos που ειναι εφαρμογές στο κινητό αλλα νομίζω δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο, ακόμα και έδρα να κάνω δεν θα χρειαστώ ταμειακή, δεν κάνω εμπόριο αλλα μόνο παροχή υπηρεσιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, djnoizeteck είπε Καλησπέρα κι απο εμένα. Εχω ατομική επιχείρηση, παροχή υπηρεσιών DJ και ηχοληψίας με έδρα προς το παρόν την οικία μου και θέλω ενα POS για τους πελάτες που θελουν να πληρώσουν με κάρτα. Τράπεζα χρησιμοποιώ την alpha bank, αυτό το nexi softpos κάνει δουλειά που είναι στο κινητό? Δεν με ενδιαφέρει να εχει εκτυπωτή, η αποστολή απόδειξης με email στον πελάτη μου αρκεί. Απο οτι διάβασα δεν συνδέονται με ταμειακή τα pos που ειναι εφαρμογές στο κινητό αλλα νομίζω δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο, ακόμα και έδρα να κάνω δεν θα χρειαστώ ταμειακή, δεν κάνω εμπόριο αλλα μόνο παροχή υπηρεσιών. Ναι σου κανει.εχει μια χρεωση νομιζω 30€/ετος,οποτε αν σε καλυπτει προχωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnoizeteck Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 ώρα πριν, vasilllis είπε Ναι σου κανει.εχει μια χρεωση νομιζω 30€/ετος,οποτε αν σε καλυπτει προχωρα. Καλά μου φαίνονται, ξέρω γω? Δεν εχω εμπειρία είναι η αλήθεια! Υπάρχει κάτι φθηνότερο αξιόλογο για παράδειγμα που θα μπορούσα να κοιτάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2 ώρες πριν, djnoizeteck είπε Καλά μου φαίνονται, ξέρω γω? Δεν εχω εμπειρία είναι η αλήθεια! Υπάρχει κάτι φθηνότερο αξιόλογο για παράδειγμα που θα μπορούσα να κοιτάξω? της viva το pos in app ειναι εντελως δωρεαν.Απο χρεωσεις δεν ξερω πιο εχει λιγοτερες καθως δεν το χρησιμοποιω.Για να το στησεις θελει να το κατεχεις λιγο.Της alpha φανταζομαι θα ειναι πιο ευκολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnoizeteck Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vasilllis είπε της viva το pos in app ειναι εντελως δωρεαν.Απο χρεωσεις δεν ξερω πιο εχει λιγοτερες καθως δεν το χρησιμοποιω.Για να το στησεις θελει να το κατεχεις λιγο.Της alpha φανταζομαι θα ειναι πιο ευκολο Σε ευχαριστώ! Αρα θα τσεκάρω και αυτό, σε κάποιο thread διάβασα για κάτι περιορισμούς με το VIVA και γενικά ψιλο-κακά σχόλια, αλλα θα το δώ. Απο χρεώσεις που είδα τώρα σε 2-3 που εχουν τιμοκαταλογο (το nexi δεν αναφερει) πανω κατω ίδιες είναι. Edit: Τελικά ξενέρωσα με το nexi και γιατι θελει ραντεβου σε alpha bank (προσπαθησα λιγο να δω τα κοντινα καταστηματα και τα επομενα διαθεσιμα ειναι πανω απο ενα μηνα μετα) αλλα και γιατι δεν αναφερει τιμοκαταλογο και εχει και ετησια χρεωση, εκατσα σέταρα μόλις το viva wallet και περιμένω την τελική ταυτοποίηση εντός 3-4 ημερών! Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξω ? Επεξ/σία 22 Ιουλίου από djnoizeteck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 28 Ιουλίου Share Δημοσ. 28 Ιουλίου Στις 22/7/2024 στις 11:23 ΜΜ, djnoizeteck είπε Σε ευχαριστώ! Αρα θα τσεκάρω και αυτό, σε κάποιο thread διάβασα για κάτι περιορισμούς με το VIVA και γενικά ψιλο-κακά σχόλια, αλλα θα το δώ. Απο χρεώσεις που είδα τώρα σε 2-3 που εχουν τιμοκαταλογο (το nexi δεν αναφερει) πανω κατω ίδιες είναι. Edit: Τελικά ξενέρωσα με το nexi και γιατι θελει ραντεβου σε alpha bank (προσπαθησα λιγο να δω τα κοντινα καταστηματα και τα επομενα διαθεσιμα ειναι πανω απο ενα μηνα μετα) αλλα και γιατι δεν αναφερει τιμοκαταλογο και εχει και ετησια χρεωση, εκατσα σέταρα μόλις το viva wallet και περιμένω την τελική ταυτοποίηση εντός 3-4 ημερών! Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξω ? Tωρα το ειδα.Οχι δεν υπαρχει κατι.Για viva μεχρι στιγμης μονο android τηλ θελει.Μολις το στησεις και το λειτουργησεις ,μπες σε κανεναν μηνα εδω https://www1.aade.gr/saadeapps3/myaade/pos-web/#/feature/mypos να δεις οτι υπαρχει.Κανει καιρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Επειδή η viva πλέον αρχίζει τις χρεώσεις όπως γουστάρει 6,30€ για να έχεις λογαριασμό και 10€ για IBAN! λέω να την κάνω. Έχω αγοράζει 60€ το pos της για σύνδεση με iPhone αλλά είναι εντελώς αναξιόπιστη και θέλω να φύγω asap. Κόστος ασυρμάτου pos από Εθνική - Αττικής - Πειραιώς ξέρουμε; Σπάνια το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω καν πότε θα ενεργοποιεί το tap to pay στο iPhone όποτε ψάχνω λύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grafias3787 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, κι εμείς παθόντες με τη Viva, 10€ για IBAN + 4.99€ για το τερματικό (virtual σε Android) το μήνα. Για την Alpha το Nexi (30€/χρόνο), που λένε οι φίλοι djnoizeteck και vasilllis πιο πάνω, έχετε άλλες λεπτομέρειες για τιμοκατάλογο και διαδιακασία έκδοσης του; στο site της Alpha έχει μόνο γενικόλογα και θα ήθελα να γλυτώσω αν γίνεται την επίσκεψη στο κατάστημα. Φαντάζομαι πως απαιτείται και επαγγελματικός λογαριασμός για να παίζει αυτό που πάει στα 5€/μήνα ή παίζει και σε απλούς λογαριασμούς κινήσεως; Ευχαριστώ! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από grafias3787 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terra45 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, grafias3787 είπε Για την Alpha το Nexi (30€/χρόνο), που λένε οι φίλοι djnoizeteck και vasilllis πιο πάνω, έχετε άλλες λεπτομέρειες για τιμοκατάλογο και διαδιακασία έκδοσης του; στο site της Alpha έχει μόνο γενικόλογα και θα ήθελα να γλυτώσω αν γίνεται την επίσκεψη στο κατάστημα. Φαντάζομαι πως απαιτείται και επαγγελματικός λογαριασμός για να παίζει αυτό που πάει στα 5€/μήνα ή παίζει και σε απλούς λογαριασμούς κινήσεως; Για την Άλφα ρώτησα κάπου τον Ιούλιο, το Nexi στο τριαντάρι μαζί με τον επαγγελματικό λογαριασμό και τη συνδρομή του δε θυμάμαι ακριβές ποσό, αλλά έβγαινε κάπου 90-95 ευρώ τον χρόνο. Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες περί τιμοκαταλόγου γιατί το χρειάζομαι μόνο για δήλωση στην ΑΑΔΕ δεν το χρησιμοποιώ, οπότε δε μπορώ να σου πω περαιτέρω για τιμοκατάλογο. Αυτά τα 90-95 ευρώ όμως θα τα πληρώνεις έτσι κι αλλιώς, είναι η ταρίφα. Επίσης, όταν τους ρώτησα αν μπορεί να βρεθεί κάποια πιο οικονομική λύση μια που δε θα το χρησιμοποιώ ποτέ, δεν είχαν κάτι άλλο να μου προτείνουν, δεν ανέφεραν να υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με απλό λογαριασμό κινήσεως, κατευθείαν μου είπαν για επαγγελματικό. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από terra45 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, grafias3787 είπε Καλησπέρα σας, κι εμείς παθόντες με τη Viva, 10€ για IBAN + 4.99€ για το τερματικό (virtual σε Android) το μήνα. Για την Alpha το Nexi (30€/χρόνο), που λένε οι φίλοι djnoizeteck και vasilllis πιο πάνω, έχετε άλλες λεπτομέρειες για τιμοκατάλογο και διαδιακασία έκδοσης του; στο site της Alpha έχει μόνο γενικόλογα και θα ήθελα να γλυτώσω αν γίνεται την επίσκεψη στο κατάστημα. Φαντάζομαι πως απαιτείται και επαγγελματικός λογαριασμός για να παίζει αυτό που πάει στα 5€/μήνα ή παίζει και σε απλούς λογαριασμούς κινήσεως; Ευχαριστώ! Πειραιώς. Χωρίς χρέωση ο επαγγελματικός λογ/σμος. Συνδρομή πος 5,5Ε μήνα. Αλλά πληρώνεις προκαταβολικά και 125Ε αν θυμάμαι καλά. Τιμοκατάλογος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου On 22/07/2024 at 16:51, djnoizeteck said: Καλά μου φαίνονται, ξέρω γω? Δεν εχω εμπειρία είναι η αλήθεια! Υπάρχει κάτι φθηνότερο αξιόλογο για παράδειγμα που θα μπορούσα να κοιτάξω? Αδερφέ 30€ το χρονο και θες φθηνοτερο? Στείλε iris να σου τα βάλω εγώ. Είναι απίστευτο το κλάμα σας, λες και θα πληρωθεις με pos. 95/100 μαύρα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα